Zbog nameta i parazita Hrvatska ostaje bez domaćih rakija
Page 13 of 16
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Zbog nameta i parazita Hrvatska ostaje bez domaćih rakija
Šišaš travu uredno, ako bi malo preskočio šišanje naišao bi na izboje ljeske i to je ono što ti govore veber i miha, to trebaš otkopati i odsjeći od korjena ali da ti ga ostane da se može drvo primiti.dzmrdz wrote:Evo tu se vidi to drvo, ispred njega je samo stablo neke kruske koja se vec osusila..dole pri dnu vidis te vodopije ali one se ne mogu odvojiti sa korenom jer rastu iz samog drveta podnozja. Jebem li ga ja ne vidim sta drugo mogu odvojiti tako da ima koren na sebi?
Guest- Guest
ovo dolje čak i nisu vodopije, uglavnom evo još jednom ću se ponoviti.... odkopaj sa one strane gdje ima tih grančica manje nekih 15-tak do 20 cm i vidjet ćeš da te grančice imaju svoje ožiljenje... tamo do stabla moraš odvojiti nožem ili sjekiricom i ond dolje ispod tih žila podsječeš i to preseliš kud ti je volja...dzmrdz wrote:Evo tu se vidi to drvo, ispred njega je samo stablo neke kruske koja se vec osusila..dole pri dnu vidis te vodopije ali one se ne mogu odvojiti sa korenom jer rastu iz samog drveta podnozja. Jebem li ga ja ne vidim sta drugo mogu odvojiti tako da ima koren na sebi?
2015-08-08
ja sam nedavno oprašio jednu tetu.michaellcmacha wrote:ja sam ove godine hrpu sadnica rajčice napravio iz zaperaka.... i sad imam drugu generaciju rajčice u plasteniku koja je u stvari izrod u obliku zaperka sa one prve generacije... na taj način sam preskočio cijeli jedan ciklus koji se mora proći kod sadnje sjemena...
preskočio uloške i prezervative.
2014-12-30
ma ovo ti nema veze sa kalemljenjem, samo napravi ovak kak sam ti reko i to ti je to... odokativno imaš tu preko nekoliko sadnica, sve ih možeš odvojiti... samo poslije nemoj zaboraviti rupu opet zatrpati da ti se lješnjak ne naheri.... ;)))dzmrdz wrote:Moj deda je kalemio sve i te fore, on je bio doktor za te stavri.Kud ga ne pitadoh...
2015-08-08
Ajde barem nekoveber wrote:ja sam nedavno oprašio jednu tetu.michaellcmacha wrote:ja sam ove godine hrpu sadnica rajčice napravio iz zaperaka.... i sad imam drugu generaciju rajčice u plasteniku koja je u stvari izrod u obliku zaperka sa one prve generacije... na taj način sam preskočio cijeli jedan ciklus koji se mora proći kod sadnje sjemena...
Guest- Guest
Ok, hvala svima na pomoci. Morat cu pogledat kad dodjem kuci bas i proceprkat to i viditi koliko ide to ozilje u zemlju i sl.michaellcmacha wrote:ovo dolje čak i nisu vodopije, uglavnom evo još jednom ću se ponoviti.... odkopaj sa one strane gdje ima tih grančica manje nekih 15-tak do 20 cm i vidjet ćeš da te grančice imaju svoje ožiljenje... tamo do stabla moraš odvojiti nožem ili sjekiricom i ond dolje ispod tih žila podsječeš i to preseliš kud ti je volja...dzmrdz wrote:Evo tu se vidi to drvo, ispred njega je samo stablo neke kruske koja se vec osusila..dole pri dnu vidis te vodopije ali one se ne mogu odvojiti sa korenom jer rastu iz samog drveta podnozja. Jebem li ga ja ne vidim sta drugo mogu odvojiti tako da ima koren na sebi?
Pretpostavljam da bi bilo dobro negde blizu d abudu radi oprasivanja i sl?
Guest- Guest
pa dobro to nije problem ako se radilo o kontroliranom uzgoju... ;)), ako pak nije čućeš.... ;)))) reći će ti pencilin...veber wrote:ja sam nedavno oprašio jednu tetu.michaellcmacha wrote:ja sam ove godine hrpu sadnica rajčice napravio iz zaperaka.... i sad imam drugu generaciju rajčice u plasteniku koja je u stvari izrod u obliku zaperka sa one prve generacije... na taj način sam preskočio cijeli jedan ciklus koji se mora proći kod sadnje sjemena...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma ovo ti nema veze sa kalemljenjem, samo napravi ovak kak sam ti reko i to ti je to... odokativno imaš tu preko nekoliko sadnica, sve ih možeš odvojiti... samo poslije nemoj zaboraviti rupu opet zatrpati da ti se lješnjak ne naheri.... ;)))dzmrdz wrote:Moj deda je kalemio sve i te fore, on je bio doktor za te stavri.Kud ga ne pitadoh...
Pa necu valjda Aliji Sirotanovicu rekord obarat haha..Ovaj je bome izrastao u cudo!
Guest- Guest
bilo je "veselo"tre911 wrote:Ajde barem nekoveber wrote:ja sam nedavno oprašio jednu tetu.michaellcmacha wrote:ja sam ove godine hrpu sadnica rajčice napravio iz zaperaka.... i sad imam drugu generaciju rajčice u plasteniku koja je u stvari izrod u obliku zaperka sa one prve generacije... na taj način sam preskočio cijeli jedan ciklus koji se mora proći kod sadnje sjemena...
maru bi hertz strefio
2014-12-30
veber wrote:ja sam nedavno oprašio jednu tetu.michaellcmacha wrote:ja sam ove godine hrpu sadnica rajčice napravio iz zaperaka.... i sad imam drugu generaciju rajčice u plasteniku koja je u stvari izrod u obliku zaperka sa one prve generacije... na taj način sam preskočio cijeli jedan ciklus koji se mora proći kod sadnje sjemena...
Jebo jebanje ako s ene pohvalis! :p
Guest- Guest
Pčele je opraše još u drugom mjesecu ako je toplo no i vjetar dobar dio posla odradi tako da nije nužno da budu u paru sa drugim stablom. No nemoj se razočarati ako ti sporo bude drvo raslo, vjerojatno samo bonsai sporije raste :)dzmrdz wrote:Ok, hvala svima na pomoci. Morat cu pogledat kad dodjem kuci bas i proceprkat to i viditi koliko ide to ozilje u zemlju i sl.michaellcmacha wrote:ovo dolje čak i nisu vodopije, uglavnom evo još jednom ću se ponoviti.... odkopaj sa one strane gdje ima tih grančica manje nekih 15-tak do 20 cm i vidjet ćeš da te grančice imaju svoje ožiljenje... tamo do stabla moraš odvojiti nožem ili sjekiricom i ond dolje ispod tih žila podsječeš i to preseliš kud ti je volja...dzmrdz wrote:Evo tu se vidi to drvo, ispred njega je samo stablo neke kruske koja se vec osusila..dole pri dnu vidis te vodopije ali one se ne mogu odvojiti sa korenom jer rastu iz samog drveta podnozja. Jebem li ga ja ne vidim sta drugo mogu odvojiti tako da ima koren na sebi?
Guest- Guest
:DDmichaellcmacha wrote:pa dobro to nije problem ako se radilo o kontroliranom uzgoju... ;)), ako pak nije čućeš.... ;)))) reći će ti pencilin...veber wrote:ja sam nedavno oprašio jednu tetu.michaellcmacha wrote:ja sam ove godine hrpu sadnica rajčice napravio iz zaperaka.... i sad imam drugu generaciju rajčice u plasteniku koja je u stvari izrod u obliku zaperka sa one prve generacije... na taj način sam preskočio cijeli jedan ciklus koji se mora proći kod sadnje sjemena...
Guest- Guest
jebo pričača.dzmrdz wrote:
2014-12-30
tre911 wrote:Pčele je opraše još u drugom mjesecu ako je toplo no i vjetar dobar dio posla odradi tako da nije nužno da budu u paru sa drugim stablom. No nemoj se razočarati ako ti sporo bude drvo raslo, vjerojatno samo bonsai sporije raste :)dzmrdz wrote:Ok, hvala svima na pomoci. Morat cu pogledat kad dodjem kuci bas i proceprkat to i viditi koliko ide to ozilje u zemlju i sl.michaellcmacha wrote:ovo dolje čak i nisu vodopije, uglavnom evo još jednom ću se ponoviti.... odkopaj sa one strane gdje ima tih grančica manje nekih 15-tak do 20 cm i vidjet ćeš da te grančice imaju svoje ožiljenje... tamo do stabla moraš odvojiti nožem ili sjekiricom i ond dolje ispod tih žila podsječeš i to preseliš kud ti je volja...dzmrdz wrote:Evo tu se vidi to drvo, ispred njega je samo stablo neke kruske koja se vec osusila..dole pri dnu vidis te vodopije ali one se ne mogu odvojiti sa korenom jer rastu iz samog drveta podnozja. Jebem li ga ja ne vidim sta drugo mogu odvojiti tako da ima koren na sebi?
Meni je stari pokojni rekao jednom: "Slabo rastes kako smo te zalivali kad si se rodio!" hahah..mislim da su bas u VU me proslavljali, na Vucedolu...:)
Ma ovo stablo je vec tu 20 godina a i vise mozda pa mislim da ce i njemu vek uskoro proci, ne bi bilo lose imati potomka!
Guest- Guest
veber wrote:jebo pričača.dzmrdz wrote:
Pa dobro ti nisi rekao nikome, samo par hiljada ljudi sto prati forum hahah
Guest- Guest
vrijedno penicilina...michaellcmacha wrote:pa dobro to nije problem ako se radilo o kontroliranom uzgoju... ;)), ako pak nije čućeš.... ;)))) reći će ti pencilin...
2014-12-30
Nije njega zbog toga strefilo, naišo kosac sasvim slučajno i navalio ko mutavveber wrote:bilo je "veselo"tre911 wrote:Ajde barem nekoveber wrote:ja sam nedavno oprašio jednu tetu.michaellcmacha wrote:ja sam ove godine hrpu sadnica rajčice napravio iz zaperaka.... i sad imam drugu generaciju rajčice u plasteniku koja je u stvari izrod u obliku zaperka sa one prve generacije... na taj način sam preskočio cijeli jedan ciklus koji se mora proći kod sadnje sjemena...
maru bi hertz strefio
Guest- Guest
nema fotke, spada u nigdje.dzmrdz wrote:veber wrote:jebo pričača.dzmrdz wrote:
nema imena, nema fotke....
čak ni frendovima neću pokazat ako mi zabrani da šeram podatke.
2014-12-30
Drmz, htjedoh te vec pitat..ne znam jesam li dobro shvatila..ako si rođen,u Hrvatskoj, tj. hrvatski si Srbin, zasto govoris ekavicom? Ili sam nesto propustila..nije provokacija, samo sam radoznala..:-)
2014-04-12
veber wrote:nema fotke, spada u nigdje.dzmrdz wrote:veber wrote:jebo pričača.dzmrdz wrote:
nema imena, nema fotke....
čak ni frendovima neću pokazat ako mi zabrani da šeram podatke.
posteno..a ona zna koja je ta! ;)
a u slucaju da u zakonskom roku od 15 dana ne zabrani sheranje ti imas svako pravo da se pohvalis, cak sta vise sto kazu srbijanic..valja se! :p
Guest- Guest
a, kaj nismo kosca pozvali na cugu?tre911 wrote:Nije njega zbog toga strefilo, naišo kosac sasvim slučajno i navalio ko mutavveber wrote:bilo je "veselo"
maru bi hertz strefio
jok, taj mora do mare u 16:42.
jebemgamutava.
2014-12-30
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Užas: Hrvatska ostaje bez Srba, do idućeg popisa bit će statistička greška
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Užas: Hrvatska ostaje bez Srba, do idućeg popisa bit će statistička greška
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
Page 13 of 16