Zbog nameta i parazita Hrvatska ostaje bez domaćih rakija
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Zbog nameta i parazita Hrvatska ostaje bez domaćih rakija
draga, lijepa moja. ostani s nama.maggie13 wrote:Samo pitam, sto ne smijem..ajde, necu ometat vasu musku druzbu :D
veber- Posts : 53509
2014-12-30
tre911 wrote:Ajmo, a sad fijesta :))veber wrote:ne bojim se kosca.tre911 wrote:Nije se zajebavati, mara mu je nos pričepio na ulaznim vratima bolnice, u protivnom bi već navijao da i nas posjeti da mu gore društvo pravimo :Dveber wrote:a, kaj nismo kosca pozvali na cugu?tre911 wrote:
Nije njega zbog toga strefilo, naišo kosac sasvim slučajno i navalio ko mutav
jok, taj mora do mare u 16:42.
jebemgamutava.
samo boli i sebično, to sam napisao davno, da mi dijete mora umrijet, neka ja krepam minutu prije.
sebično, ajmo o veselijim temamama.
SHREK 2 FIESTA - YouTube
E ovaj crtani je ono vrh, jbt dok mi sin bio mladji gledao sam sve te. ToY Story sam znao napamet, sva tri dela...
Guest- Guest
maggie13 wrote:nisam bas upoznata s tim dijelom i vasim specificnostima..zanimljivo, svakako..hvala na pojasnjenju :-)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ah, nisam znala, hvala..makar ti govoris srpski..nisam nikad cula hrvatske Srbe da tako govore ;)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:Drmz, htjedoh te vec pitat..ne znam jesam li dobro shvatila..ako si rođen,u Hrvatskoj, tj. hrvatski si Srbin, zasto govoris ekavicom? Ili sam nesto propustila..nije provokacija, samo sam radoznala..:-)
Pa kod mene svi govore ekavicom u mom kraju, u mom selu. Ja sam Sremac, jedino dodjosi ne govore tako. Mislim na srpska sela oko VU i VK.
Pa da me cujes moj govor nije kao iz Srbije, zamisli kako govore Vinkovcani ali da je ekavica sve. I naprimer dosta reci je ikavsko. Znaci kazem hleb, voz, hiljada i sl ali ne kazem (bar ne orginalno) zavejao, pregrejao, ,,nego zavijao, pregrijo...mix.
Moje prvo pismo je bila cirilica, nasi stari su pisali cirilicom vecinom. Medjutim isto tako neke stavri su se govorile ijekavicom. Kako ko i koje selo. Naprimer blize Osijeku oni vec govore ijekavski vise do mi iz okoline VK i VU ekavski..bar starosedeoci Sremci i Slavonci#Pa cak mislim da su i Hrvati u VU picili ekavicu poprilicno ali necu da tvrdim..do rata
nema problema. Molim lepo :)
Guest- Guest
gle ako ćeš biti pragmatičan, a ona plodonosila, onda ju nećeš zarad činjenice da bi mogla duže poživjeti porezati.... inače drvo je poseban simbol u ljudskim životima i pretakanju istih kroz generacije... npr paulownije su popularizirane sadnjom u čast ruske carske princeze... hrast o njemu nema potrebe ni pričati... i tako jel... inače naši stari su u prirodi nadasve cijenili i poštivali drvo... i u stablu i u držalici...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:100 godina ljeska živi a pol svog vijeka plodonosi čak i skoro dvije trećine... tak da budi bez brige nadživjet će te bez jebem ti....dzmrdz wrote:tre911 wrote:Pčele je opraše još u drugom mjesecu ako je toplo no i vjetar dobar dio posla odradi tako da nije nužno da budu u paru sa drugim stablom. No nemoj se razočarati ako ti sporo bude drvo raslo, vjerojatno samo bonsai sporije raste :)dzmrdz wrote:
Ok, hvala svima na pomoci. Morat cu pogledat kad dodjem kuci bas i proceprkat to i viditi koliko ide to ozilje u zemlju i sl.
Pretpostavljam da bi bilo dobro negde blizu d abudu radi oprasivanja i sl?
Meni je stari pokojni rekao jednom: "Slabo rastes kako smo te zalivali kad si se rodio!" hahah..mislim da su bas u VU me proslavljali, na Vucedolu...:)
Ma ovo stablo je vec tu 20 godina a i vise mozda pa mislim da ce i njemu vek uskoro proci, ne bi bilo lose imati potomka!
Sad mi je lakse hahaha...al znas ti nas jebo ti nas. mozda i ne nadzivi ako se bude kurcila a meni padne na pamet to sto si reko! :p
2015-08-08
ma za megi bi dao ruku u vatru ako bi joj to pomoglo.dzmrdz wrote:veber wrote:kuži ovu?maggie13 wrote:ah, nisam znala, hvala..makar ti govoris srpski..nisam nikad cula hrvatske Srbe da tako govore ;)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:Drmz, htjedoh te vec pitat..ne znam jesam li dobro shvatila..ako si rođen,u Hrvatskoj, tj. hrvatski si Srbin, zasto govoris ekavicom? Ili sam nesto propustila..nije provokacija, samo sam radoznala..:-)
Pa kod mene svi govore ekavicom u mom kraju, u mom selu. Ja sam Sremac, jedino dodjosi ne govore tako. Mislim na srpska sela oko VU i VK.
kuri vatru.
ajd biži ća, lijeske presađujemo.
bas, ne talasaj ..vis da pricamo bez google translate
to ozbiljno mislim...
2014-12-30
michaellcmacha wrote:gle ako ćeš biti pragmatičan, a ona plodonosila, onda ju nećeš zarad činjenice da bi mogla duže poživjeti porezati.... inače drvo je poseban simbol u ljudskim životima i pretakanju istih kroz generacije... npr paulownije su popularizirane sadnjom u čast ruske carske princeze... hrast o njemu nema potrebe ni pričati... i tako jel... inače naši stari su u prirodi nadasve cijenili i poštivali drvo... i u stablu i u držalici...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:100 godina ljeska živi a pol svog vijeka plodonosi čak i skoro dvije trećine... tak da budi bez brige nadživjet će te bez jebem ti....dzmrdz wrote:tre911 wrote:
Pčele je opraše još u drugom mjesecu ako je toplo no i vjetar dobar dio posla odradi tako da nije nužno da budu u paru sa drugim stablom. No nemoj se razočarati ako ti sporo bude drvo raslo, vjerojatno samo bonsai sporije raste :)
Meni je stari pokojni rekao jednom: "Slabo rastes kako smo te zalivali kad si se rodio!" hahah..mislim da su bas u VU me proslavljali, na Vucedolu...:)
Ma ovo stablo je vec tu 20 godina a i vise mozda pa mislim da ce i njemu vek uskoro proci, ne bi bilo lose imati potomka!
Sad mi je lakse hahaha...al znas ti nas jebo ti nas. mozda i ne nadzivi ako se bude kurcila a meni padne na pamet to sto si reko! :p
E ti da znas koliko ja volim drvece, ja sam svakoi slobodan trenutak ovde u nekoj sumi medju ovim stoljetnim hrastovima engleskim. Trazim miris slavonske sume i blata..
Ja bi prije cosak kuce obio nego drvo posekao hahah
Guest- Guest
u mojoj se ubitelji oduvjek sadio orah za novo dijete.michaellcmacha wrote:gle ako ćeš biti pragmatičan, a ona plodonosila, onda ju nećeš zarad činjenice da bi mogla duže poživjeti porezati.... inače drvo je poseban simbol u ljudskim životima i pretakanju istih kroz generacije... npr paulownije su popularizirane sadnjom u čast ruske carske princeze... hrast o njemu nema potrebe ni pričati... i tako jel... inače naši stari su u prirodi nadasve cijenili i poštivali drvo... i u stablu i u držalici...
sada ih je preko 40
2014-12-30
veber wrote:ma za megi bi dao ruku u vatru ako bi joj to pomoglo.dzmrdz wrote:veber wrote:kuži ovu?maggie13 wrote:ah, nisam znala, hvala..makar ti govoris srpski..nisam nikad cula hrvatske Srbe da tako govore ;)dzmrdz wrote:
kuri vatru.
ajd biži ća, lijeske presađujemo.
bas, ne talasaj ..vis da pricamo bez google translate
to ozbiljno mislim...
zamisli dodjes joj sa res pecenom rukom, ona padne u nesvest od srece
Guest- Guest
veber wrote:u mojoj se ubitelji oduvjek sadio orah za novo dijete.michaellcmacha wrote:gle ako ćeš biti pragmatičan, a ona plodonosila, onda ju nećeš zarad činjenice da bi mogla duže poživjeti porezati.... inače drvo je poseban simbol u ljudskim životima i pretakanju istih kroz generacije... npr paulownije su popularizirane sadnjom u čast ruske carske princeze... hrast o njemu nema potrebe ni pričati... i tako jel... inače naši stari su u prirodi nadasve cijenili i poštivali drvo... i u stablu i u držalici...
sada ih je preko 40
jel to sve na jednom placu zasadjeno?
Guest- Guest
Evo recimo baš taj toy stori nisam gledao no šrekove, nemo, barbi, zemlje daleke prošlosti, ledeno doba...idem pogledati koliko giga crtanih imam i sada na hardu..112 gigabajta :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Ajmo, a sad fijesta :))veber wrote:ne bojim se kosca.tre911 wrote:Nije se zajebavati, mara mu je nos pričepio na ulaznim vratima bolnice, u protivnom bi već navijao da i nas posjeti da mu gore društvo pravimo :Dveber wrote:
a, kaj nismo kosca pozvali na cugu?
jok, taj mora do mare u 16:42.
jebemgamutava.
samo boli i sebično, to sam napisao davno, da mi dijete mora umrijet, neka ja krepam minutu prije.
SHREK 2 FIESTA - YouTube
E ovaj crtani je ono vrh, jbt dok mi sin bio mladji gledao sam sve te. ToY Story sam znao napamet, sva tri dela...
Guest- Guest
majonezu dofuram sa sobom :Ddzmrdz wrote:
2014-12-30
da, imamo šumu oraha...dzmrdz wrote:veber wrote:u mojoj se ubitelji oduvjek sadio orah za novo dijete.michaellcmacha wrote:gle ako ćeš biti pragmatičan, a ona plodonosila, onda ju nećeš zarad činjenice da bi mogla duže poživjeti porezati.... inače drvo je poseban simbol u ljudskim životima i pretakanju istih kroz generacije... npr paulownije su popularizirane sadnjom u čast ruske carske princeze... hrast o njemu nema potrebe ni pričati... i tako jel... inače naši stari su u prirodi nadasve cijenili i poštivali drvo... i u stablu i u držalici...
sada ih je preko 40
2014-12-30
tre911 wrote:Evo recimo baš taj toy stori nisam gledao no šrekove, nemo, barbi, zemlje daleke prošlosti, ledeno doba...idem pogledati koliko giga crtanih imam i sada na hardu..112 gigabajta :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Ajmo, a sad fijesta :))veber wrote:ne bojim se kosca.tre911 wrote:
Nije se zajebavati, mara mu je nos pričepio na ulaznim vratima bolnice, u protivnom bi već navijao da i nas posjeti da mu gore društvo pravimo :D
SHREK 2 FIESTA - YouTube
Eee Toy Story je bio par godina popularan, pa mozda i sada jos uvek se prodaju u Disney shopu igracke iz tog filma. Eh, drago mi je da sam bio prisutan u tom dobu uz mog sina, to je neprocenjivo.
Guest- Guest
veber wrote:majonezu dofuram sa sobom :Ddzmrdz wrote:
Ma na to padaju masovno sve ribe, mora i Megi...idi bre
Guest- Guest
veber wrote:da, imamo šumu oraha...dzmrdz wrote:veber wrote:u mojoj se ubitelji oduvjek sadio orah za novo dijete.michaellcmacha wrote:gle ako ćeš biti pragmatičan, a ona plodonosila, onda ju nećeš zarad činjenice da bi mogla duže poživjeti porezati.... inače drvo je poseban simbol u ljudskim životima i pretakanju istih kroz generacije... npr paulownije su popularizirane sadnjom u čast ruske carske princeze... hrast o njemu nema potrebe ni pričati... i tako jel... inače naši stari su u prirodi nadasve cijenili i poštivali drvo... i u stablu i u držalici...
sada ih je preko 40
Bome, to je fin obicaj i tradicija. Koliko je najstarije sada?
Guest- Guest
veber wrote:draga, lijepa moja. ostani s nama.maggie13 wrote:Samo pitam, sto ne smijem..ajde, necu ometat vasu musku druzbu :D
prvo ju našpotate, a onda prizivate...baš ste
Guest- Guest
Vidis kakvi su ;P
2014-04-12
maggie13 wrote:Vidis kakvi su ;P
frajerišu se jedan pred drugim, a na samo su ko janjad
Guest- Guest
ispred kleti preko 100 i kusur godina.dzmrdz wrote:veber wrote:da, imamo šumu oraha...dzmrdz wrote:veber wrote:u mojoj se ubitelji oduvjek sadio orah za novo dijete.michaellcmacha wrote:gle ako ćeš biti pragmatičan, a ona plodonosila, onda ju nećeš zarad činjenice da bi mogla duže poživjeti porezati.... inače drvo je poseban simbol u ljudskim životima i pretakanju istih kroz generacije... npr paulownije su popularizirane sadnjom u čast ruske carske princeze... hrast o njemu nema potrebe ni pričati... i tako jel... inače naši stari su u prirodi nadasve cijenili i poštivali drvo... i u stablu i u držalici...
sada ih je preko 40
Bome, to je fin obicaj i tradicija. Koliko je najstarije sada?
2014-12-30
neka megi riskira jedan obrok...Noor wrote:maggie13 wrote:Vidis kakvi su ;P
frajerišu se jedan pred drugim, a na samo su ko janjad
2014-12-30
Gospodje/gospodjice i gospodo draga, zelim vam svima laku noc! Odoh se maziti sa svojim sinom ( ) i gledat neki film dok jos hoce jer cini mi se da ce me otkantat uskoro pa ce mi biti zao sto nisam napravio jos nekog mladjeg!
Guest- Guest
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Užas: Hrvatska ostaje bez Srba, do idućeg popisa bit će statistička greška
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Užas: Hrvatska ostaje bez Srba, do idućeg popisa bit će statistička greška
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
Page 15 of 16