Zbog nameta i parazita Hrvatska ostaje bez domaćih rakija
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Zbog nameta i parazita Hrvatska ostaje bez domaćih rakija
a, kaj nismo kosca pozvali na cugu?tre911 wrote:Nije njega zbog toga strefilo, naišo kosac sasvim slučajno i navalio ko mutavveber wrote:bilo je "veselo"
maru bi hertz strefio
jok, taj mora do mare u 16:42.
jebemgamutava.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
:D Što se tiče stabla ne bih rekao da je preveć staro tako oko 20 g no ono živi i do pedeset a vjerojatno i duže no samo obrati pažnju kad dođeš na potkornjake i ako vidiš da ima truleži ispod očisti do zdravog drveta, crveno ulje u proljeće i gašeno vapno(kreč) prije cvjetanja i to će mu goditi savim dobro.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Pčele je opraše još u drugom mjesecu ako je toplo no i vjetar dobar dio posla odradi tako da nije nužno da budu u paru sa drugim stablom. No nemoj se razočarati ako ti sporo bude drvo raslo, vjerojatno samo bonsai sporije raste :)dzmrdz wrote:Ok, hvala svima na pomoci. Morat cu pogledat kad dodjem kuci bas i proceprkat to i viditi koliko ide to ozilje u zemlju i sl.michaellcmacha wrote:ovo dolje čak i nisu vodopije, uglavnom evo još jednom ću se ponoviti.... odkopaj sa one strane gdje ima tih grančica manje nekih 15-tak do 20 cm i vidjet ćeš da te grančice imaju svoje ožiljenje... tamo do stabla moraš odvojiti nožem ili sjekiricom i ond dolje ispod tih žila podsječeš i to preseliš kud ti je volja...dzmrdz wrote:Evo tu se vidi to drvo, ispred njega je samo stablo neke kruske koja se vec osusila..dole pri dnu vidis te vodopije ali one se ne mogu odvojiti sa korenom jer rastu iz samog drveta podnozja. Jebem li ga ja ne vidim sta drugo mogu odvojiti tako da ima koren na sebi?
Pretpostavljam da bi bilo dobro negde blizu d abudu radi oprasivanja i sl?
Meni je stari pokojni rekao jednom: "Slabo rastes kako smo te zalivali kad si se rodio!" hahah..mislim da su bas u VU me proslavljali, na Vucedolu...:)
Ma ovo stablo je vec tu 20 godina a i vise mozda pa mislim da ce i njemu vek uskoro proci, ne bi bilo lose imati potomka!
Guest- Guest
maggie13 wrote:Drmz, htjedoh te vec pitat..ne znam jesam li dobro shvatila..ako si rođen,u Hrvatskoj, tj. hrvatski si Srbin, zasto govoris ekavicom? Ili sam nesto propustila..nije provokacija, samo sam radoznala..:-)
Pa kod mene svi govore ekavicom u mom kraju, u mom selu. Ja sam Sremac, jedino dodjosi ne govore tako. Mislim na srpska sela oko VU i VK.
Guest- Guest
naravno da zna, sada došla megi.dzmrdz wrote:posteno..a ona zna koja je ta! ;)
a u slucaju da u zakonskom roku od 15 dana ne zabrani sheranje ti imas svako pravo da se pohvalis, cak sta vise sto kazu srbijanic..valja se! :p
najebaosam :D
2014-12-30
o masala, nisam znao. ovo drvo nit ko pazi nit sta radim..raste samo eto i bez neke brige.tre911 wrote::D Što se tiče stabla ne bih rekao da je preveć staro tako oko 20 g no ono živi i do pedeset a vjerojatno i duže no samo obrati pažnju kad dođeš na potkornjake i ako vidiš da ima truleži ispod očisti do zdravog drveta, crveno ulje u proljeće i gašeno vapno(kreč) prije cvjetanja i to će mu goditi savim dobro.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Pčele je opraše još u drugom mjesecu ako je toplo no i vjetar dobar dio posla odradi tako da nije nužno da budu u paru sa drugim stablom. No nemoj se razočarati ako ti sporo bude drvo raslo, vjerojatno samo bonsai sporije raste :)dzmrdz wrote:Ok, hvala svima na pomoci. Morat cu pogledat kad dodjem kuci bas i proceprkat to i viditi koliko ide to ozilje u zemlju i sl.michaellcmacha wrote:
ovo dolje čak i nisu vodopije, uglavnom evo još jednom ću se ponoviti.... odkopaj sa one strane gdje ima tih grančica manje nekih 15-tak do 20 cm i vidjet ćeš da te grančice imaju svoje ožiljenje... tamo do stabla moraš odvojiti nožem ili sjekiricom i ond dolje ispod tih žila podsječeš i to preseliš kud ti je volja...
Meni je stari pokojni rekao jednom: "Slabo rastes kako smo te zalivali kad si se rodio!" hahah..mislim da su bas u VU me proslavljali, na Vucedolu...:)
Ma ovo stablo je vec tu 20 godina a i vise mozda pa mislim da ce i njemu vek uskoro proci, ne bi bilo lose imati potomka!
a i da mu treba brige ja ne mogu garantovati kad cu doci i sl
Guest- Guest
Nije se zajebavati, mara mu je nos pričepio na ulaznim vratima bolnice, u protivnom bi već navijao da i nas posjeti da mu gore društvo pravimo :Dveber wrote:a, kaj nismo kosca pozvali na cugu?tre911 wrote:Nije njega zbog toga strefilo, naišo kosac sasvim slučajno i navalio ko mutavveber wrote:bilo je "veselo"
maru bi hertz strefio
jebemgamutava.
Guest- Guest
100 godina ljeska živi a pol svog vijeka plodonosi čak i skoro dvije trećine... tak da budi bez brige nadživjet će te bez jebem ti....dzmrdz wrote:tre911 wrote:Pčele je opraše još u drugom mjesecu ako je toplo no i vjetar dobar dio posla odradi tako da nije nužno da budu u paru sa drugim stablom. No nemoj se razočarati ako ti sporo bude drvo raslo, vjerojatno samo bonsai sporije raste :)dzmrdz wrote:Ok, hvala svima na pomoci. Morat cu pogledat kad dodjem kuci bas i proceprkat to i viditi koliko ide to ozilje u zemlju i sl.michaellcmacha wrote:ovo dolje čak i nisu vodopije, uglavnom evo još jednom ću se ponoviti.... odkopaj sa one strane gdje ima tih grančica manje nekih 15-tak do 20 cm i vidjet ćeš da te grančice imaju svoje ožiljenje... tamo do stabla moraš odvojiti nožem ili sjekiricom i ond dolje ispod tih žila podsječeš i to preseliš kud ti je volja...dzmrdz wrote:Evo tu se vidi to drvo, ispred njega je samo stablo neke kruske koja se vec osusila..dole pri dnu vidis te vodopije ali one se ne mogu odvojiti sa korenom jer rastu iz samog drveta podnozja. Jebem li ga ja ne vidim sta drugo mogu odvojiti tako da ima koren na sebi?
2015-08-08
ne bojim se kosca.tre911 wrote:Nije se zajebavati, mara mu je nos pričepio na ulaznim vratima bolnice, u protivnom bi već navijao da i nas posjeti da mu gore društvo pravimo :Dveber wrote:a, kaj nismo kosca pozvali na cugu?tre911 wrote:Nije njega zbog toga strefilo, naišo kosac sasvim slučajno i navalio ko mutavveber wrote:bilo je "veselo"
maru bi hertz strefio
jebemgamutava.
samo boli i sebično, to sam napisao davno, da mi dijete mora umrijet, neka ja krepam minutu prije.
sebično, ajmo o veselijim temamama.
2014-12-30
Ma to onako jednom u par godina ako ne možeš svaku no bitno ga je pregledati. Da je dan sad bi ti uslikao svoje stablo koje sam spasio u zadnji tren jer nisam ranije obratio pažnju na ova sranja sa podkornjacima.dzmrdz wrote:o masala, nisam znao. ovo drvo nit ko pazi nit sta radim..raste samo eto i bez neke brige.tre911 wrote::D Što se tiče stabla ne bih rekao da je preveć staro tako oko 20 g no ono živi i do pedeset a vjerojatno i duže no samo obrati pažnju kad dođeš na potkornjake i ako vidiš da ima truleži ispod očisti do zdravog drveta, crveno ulje u proljeće i gašeno vapno(kreč) prije cvjetanja i to će mu goditi savim dobro.dzmrdz wrote:tre911 wrote:Pčele je opraše još u drugom mjesecu ako je toplo no i vjetar dobar dio posla odradi tako da nije nužno da budu u paru sa drugim stablom. No nemoj se razočarati ako ti sporo bude drvo raslo, vjerojatno samo bonsai sporije raste :)dzmrdz wrote:
Ok, hvala svima na pomoci. Morat cu pogledat kad dodjem kuci bas i proceprkat to i viditi koliko ide to ozilje u zemlju i sl.
a i da mu treba brige ja ne mogu garantovati kad cu doci i sl
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:100 godina ljeska živi a pol svog vijeka plodonosi čak i skoro dvije trećine... tak da budi bez brige nadživjet će te bez jebem ti....dzmrdz wrote:tre911 wrote:Pčele je opraše još u drugom mjesecu ako je toplo no i vjetar dobar dio posla odradi tako da nije nužno da budu u paru sa drugim stablom. No nemoj se razočarati ako ti sporo bude drvo raslo, vjerojatno samo bonsai sporije raste :)dzmrdz wrote:Ok, hvala svima na pomoci. Morat cu pogledat kad dodjem kuci bas i proceprkat to i viditi koliko ide to ozilje u zemlju i sl.michaellcmacha wrote:
ovo dolje čak i nisu vodopije, uglavnom evo još jednom ću se ponoviti.... odkopaj sa one strane gdje ima tih grančica manje nekih 15-tak do 20 cm i vidjet ćeš da te grančice imaju svoje ožiljenje... tamo do stabla moraš odvojiti nožem ili sjekiricom i ond dolje ispod tih žila podsječeš i to preseliš kud ti je volja...
Sad mi je lakse hahaha...al znas ti nas jebo ti nas. mozda i ne nadzivi ako se bude kurcila a meni padne na pamet to sto si reko! :p
Guest- Guest
veber wrote:ne bojim se kosca.tre911 wrote:Nije se zajebavati, mara mu je nos pričepio na ulaznim vratima bolnice, u protivnom bi već navijao da i nas posjeti da mu gore društvo pravimo :Dveber wrote:a, kaj nismo kosca pozvali na cugu?tre911 wrote:Nije njega zbog toga strefilo, naišo kosac sasvim slučajno i navalio ko mutavveber wrote:bilo je "veselo"
maru bi hertz strefio
jebemgamutava.
samo boli i sebično, to sam napisao davno, da mi dijete mora umrijet, neka ja krepam minutu prije.
Potpisujem, jedino to ne bih hteo preziviti.
Guest- Guest
ah, nisam znala, hvala..makar ti govoris srpski..nisam nikad cula hrvatske Srbe da tako govore ;)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:Drmz, htjedoh te vec pitat..ne znam jesam li dobro shvatila..ako si rođen,u Hrvatskoj, tj. hrvatski si Srbin, zasto govoris ekavicom? Ili sam nesto propustila..nije provokacija, samo sam radoznala..:-)
Pa kod mene svi govore ekavicom u mom kraju, u mom selu. Ja sam Sremac, jedino dodjosi ne govore tako. Mislim na srpska sela oko VU i VK.
2014-04-12
kuži ovu?maggie13 wrote:ah, nisam znala, hvala..makar ti govoris srpski..nisam nikad cula hrvatske Srbe da tako govore ;)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:Drmz, htjedoh te vec pitat..ne znam jesam li dobro shvatila..ako si rođen,u Hrvatskoj, tj. hrvatski si Srbin, zasto govoris ekavicom? Ili sam nesto propustila..nije provokacija, samo sam radoznala..:-)
kuri vatru.
ajd biži ća, lijeske presađujemo.
2014-12-30
Samo pitam, sto ne smijem..ajde, necu ometat vasu musku druzbu :D
2014-04-12
maggie13 wrote:ah, nisam znala, hvala..makar ti govoris srpski..nisam nikad cula hrvatske Srbe da tako govore ;)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:Drmz, htjedoh te vec pitat..ne znam jesam li dobro shvatila..ako si rođen,u Hrvatskoj, tj. hrvatski si Srbin, zasto govoris ekavicom? Ili sam nesto propustila..nije provokacija, samo sam radoznala..:-)
Pa da me cujes moj govor nije kao iz Srbije, zamisli kako govore Vinkovcani ali da je ekavica sve. I naprimer dosta reci je ikavsko. Znaci kazem hleb, voz, hiljada i sl ali ne kazem (bar ne orginalno) zavejao, pregrejao, ,,nego zavijao, pregrijo...mix.
Moje prvo pismo je bila cirilica, nasi stari su pisali cirilicom vecinom. Medjutim isto tako neke stavri su se govorile ijekavicom. Kako ko i koje selo. Naprimer blize Osijeku oni vec govore ijekavski vise do mi iz okoline VK i VU ekavski..bar starosedeoci Sremci i Slavonci#Pa cak mislim da su i Hrvati u VU picili ekavicu poprilicno ali necu da tvrdim..do rata
Guest- Guest
nije sebično... to je jedini normalan način promišljanja tijeka života i smrti i korelacije roditelja i djece kad je to u pitanju.... i bez daljnjeg sretan je onaj kom djeca stoje uz odar... a ne obrnuto...veber wrote:ne bojim se kosca.tre911 wrote:Nije se zajebavati, mara mu je nos pričepio na ulaznim vratima bolnice, u protivnom bi već navijao da i nas posjeti da mu gore društvo pravimo :Dveber wrote:a, kaj nismo kosca pozvali na cugu?tre911 wrote:Nije njega zbog toga strefilo, naišo kosac sasvim slučajno i navalio ko mutavveber wrote:bilo je "veselo"
maru bi hertz strefio
jebemgamutava.
2015-08-08
veber wrote:kuži ovu?maggie13 wrote:ah, nisam znala, hvala..makar ti govoris srpski..nisam nikad cula hrvatske Srbe da tako govore ;)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:Drmz, htjedoh te vec pitat..ne znam jesam li dobro shvatila..ako si rođen,u Hrvatskoj, tj. hrvatski si Srbin, zasto govoris ekavicom? Ili sam nesto propustila..nije provokacija, samo sam radoznala..:-)
kuri vatru.
ajd biži ća, lijeske presađujemo.
bas, ne talasaj ..vis da pricamo bez google translate
Guest- Guest
nisam bas upoznata s tim dijelom i vasim specificnostima..zanimljivo, svakako..hvala na pojasnjenju :-)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ah, nisam znala, hvala..makar ti govoris srpski..nisam nikad cula hrvatske Srbe da tako govore ;)dzmrdz wrote:maggie13 wrote:Drmz, htjedoh te vec pitat..ne znam jesam li dobro shvatila..ako si rođen,u Hrvatskoj, tj. hrvatski si Srbin, zasto govoris ekavicom? Ili sam nesto propustila..nije provokacija, samo sam radoznala..:-)
Pa da me cujes moj govor nije kao iz Srbije, zamisli kako govore Vinkovcani ali da je ekavica sve. I naprimer dosta reci je ikavsko. Znaci kazem hleb, voz, hiljada i sl ali ne kazem (bar ne orginalno) zavejao, pregrejao, ,,nego zavijao, pregrijo...mix.
Moje prvo pismo je bila cirilica, nasi stari su pisali cirilicom vecinom. Medjutim isto tako neke stavri su se govorile ijekavicom. Kako ko i koje selo. Naprimer blize Osijeku oni vec govore ijekavski vise do mi iz okoline VK i VU ekavski..bar starosedeoci Sremci i Slavonci#Pa cak mislim da su i Hrvati u VU picili ekavicu poprilicno ali necu da tvrdim..do rata
2014-04-12
michaellcmacha wrote:nije sebično... to je jedini normalan način promišljanja tijeka života i smrti i korelacije roditelja i djece kad je to u pitanju.... i bez daljnjeg sretan je onaj kom djeca stoje uz odar... a ne obrnuto...veber wrote:ne bojim se kosca.tre911 wrote:Nije se zajebavati, mara mu je nos pričepio na ulaznim vratima bolnice, u protivnom bi već navijao da i nas posjeti da mu gore društvo pravimo :Dveber wrote:a, kaj nismo kosca pozvali na cugu?tre911 wrote:
Nije njega zbog toga strefilo, naišo kosac sasvim slučajno i navalio ko mutav
jebemgamutava.
To je u mojim molitvama uvek. Znam da zvuci glupo al tako je. Ja sam staru sa 13 a oca sa 39 sahranio, sve ostale izmedju od deda i baba. Nek ide redom samo, ja sam sledeci ako Bog da.
Guest- Guest
Ajmo, a sad fijesta :))veber wrote:ne bojim se kosca.tre911 wrote:Nije se zajebavati, mara mu je nos pričepio na ulaznim vratima bolnice, u protivnom bi već navijao da i nas posjeti da mu gore društvo pravimo :Dveber wrote:a, kaj nismo kosca pozvali na cugu?tre911 wrote:Nije njega zbog toga strefilo, naišo kosac sasvim slučajno i navalio ko mutavveber wrote:bilo je "veselo"
maru bi hertz strefio
jebemgamutava.
SHREK 2 FIESTA - YouTube
Guest- Guest
draga, lijepa moja. ostani s nama.maggie13 wrote:Samo pitam, sto ne smijem..ajde, necu ometat vasu musku druzbu :D
2014-12-30
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Užas: Hrvatska ostaje bez Srba, do idućeg popisa bit će statistička greška
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Užas: Hrvatska ostaje bez Srba, do idućeg popisa bit će statistička greška
» Hrvatska od danas zvanično raspolaže imovinom bivše Jugoslavije: Bez nekretnina ostaje i Srbija
Page 14 of 16