Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku
http://www.vecernji.hr/vijesti/stvara-se-vojska-eu-hrvatska-ostaje-uz-ameriku-1282806
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku
pa sad..kad vidis da u letnom stanju nije 2/3 njemacke eskadrile..kad se sami sudaraju brodovi eu vojski i potapaju...ne hvala amerika kakva je ali definitivno bolji izbor od eu vojske..
2015-09-08
MA da ... ta EU vojska meni zvuci ko neka znastvena fantastika...vuksadinare wrote:pa sad..kad vidis da u letnom stanju nije 2/3 njemacke eskadrile..kad se sami sudaraju brodovi eu vojski i potapaju...ne hvala amerika kakva je ali definitivno bolji izbor od eu vojske..
Ali vidjet cemo...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
..i jso da ti nadređeni budu macrno,merkel,soros a mozda jednog dana i kakvi srbin..ne hvala..brrr
2015-09-08
meni zvuci kao nekakva buduca 'jna' pa kako to zavrsi...Ringo10 wrote:MA da ... ta EU vojska meni zvuci ko neka znastvena fantastika...vuksadinare wrote:pa sad..kad vidis da u letnom stanju nije 2/3 njemacke eskadrile..kad se sami sudaraju brodovi eu vojski i potapaju...ne hvala amerika kakva je ali definitivno bolji izbor od eu vojske..
Ali vidjet cemo...
2015-09-08
Nek Britanci razbijaju glavu sa time
EU vs Britanija
EU vs Britanija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nato je vecinski finansirala amerika
ostali su se slepali
ukljucujuci I njemacku I francusku
ostali su se slepali
2014-04-19
tramp zavrno pipuprckov wrote:nato je vecinski finansirala amerika
ostali su se slepali
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
..ma nek puse kurac...veci bi nam harac bio sa tom 'eu vojskom' nego u nato-u...svabo je cicija natefterio bi nam samo takva izdvajanja za eu vojsku a on sam bi opet na tome stedio koi u nato-u..kurac svabo malo si se preracunaoprckov wrote:nato je vecinski finansirala amerika
ostali su se slepali
2015-09-08
Neka se sami dogovaraju,to je ipak još uvijek samo vizija
Britanci najveći gubitnici
Britanci najveći gubitnici
2014-04-11
Nema tu oću nećuvuksadinare wrote:..ma nek puse kurac...veci bi nam harac bio sa tom 'eu vojskom' nego u nato-u...svabo je cicija natefterio bi nam samo takva izdvajanja za eu vojsku a on sam bi opet na tome stedio koi u nato-u..kurac svabo malo si se preracunaoprckov wrote:nato je vecinski finansirala amerika
ostali su se slepali
Moraš
2014-04-11
eu je nakalamljena na ideoloski bolesne principevuksadinare wrote:..ma nek puse kurac...veci bi nam harac bio sa tom 'eu vojskom' nego u nato-u...svabo je cicija natefterio bi nam samo takva izdvajanja za eu vojsku a on sam bi opet na tome stedio koi u nato-u..kurac svabo malo si se preracunaoprckov wrote:nato je vecinski finansirala amerika
ostali su se slepali
takvim bolesnicima ne treba dat pistolj
2014-04-19
necemo...mi bi lovu davali a dobijali bi figu...ne bi vidjeli od tog oruzja ni 2%...znam ja svabe i francuze...sve bi to oni sebi i jos pokoja veca zemlja eu.....od te 'vojske' hrvatska ne bi imala ni za zub...RayMabus wrote:Nema tu oću nećuvuksadinare wrote:..ma nek puse kurac...veci bi nam harac bio sa tom 'eu vojskom' nego u nato-u...svabo je cicija natefterio bi nam samo takva izdvajanja za eu vojsku a on sam bi opet na tome stedio koi u nato-u..kurac svabo malo si se preracunaoprckov wrote:nato je vecinski finansirala amerika
ostali su se slepali
Moraš
2015-09-08
Nek Francuzi,Nizozemci,Austrijanci i Nijemci rade šta god hoće
Kao da ću im ja branit
Briti na aparatima
Kao da ću im ja branit
Briti na aparatima
2014-04-11
prodaju toleranciju a pune nam netolerantneprckov wrote:eu je nakalamljena na ideoloski bolesne principevuksadinare wrote:..ma nek puse kurac...veci bi nam harac bio sa tom 'eu vojskom' nego u nato-u...svabo je cicija natefterio bi nam samo takva izdvajanja za eu vojsku a on sam bi opet na tome stedio koi u nato-u..kurac svabo malo si se preracunaoprckov wrote:nato je vecinski finansirala amerika
ostali su se slepali
takvim bolesnicima ne treba dat pistolj
2014-04-19
..a koliko bi gospodarski i financijski 'profitirala' hrvatska od te 'eu vojske' govori i to da bi preko 90% proizvodnje oruzja bilo smjesteno njemacka,francuska,svedska...aj bok...nula bodova..pa ni svabo lud da nekom prepusti da zarađuje i proizvodi van svojih interesa...ta samo lud i zlonamjeran moze na to pristati
2015-09-08
EU vojska. = Britanija na aparatima
Vrijedi svake kune
Vrijedi svake kune
2014-04-11
sa tim da njemci i francuzi vec u natruhama ove 'vizije' prakticno su napomenuli jednu vrst ucjene...da bi vojske drugih eu clanica morale imati u svojim vojskama bar 80% porijekla oruzja iz francuske i njemacke...sto je neposteno vec u startu..dakel to navodi samo na pomisao da s etu ne radi da se osnuje eu vosjka radi nekih sigurnosnih pitanja..vec da opet njemacka i francuska debelo zarade na svom oruzju i podizu gospodarstva na ustrb drugih..e nece ici gospodo..kako ste macron i frau merkel zamislili...
2015-09-08
Hoće hoće nebrini sevuksadinare wrote:sa tim da njemci i francuzi vec u natruhama ove 'vizije' prakticno su napomenuli jednu vrst ucjene...da bi vojske drugih eu clanica morale imati u svojim vojskama bar 80% porijekla oruzja iz francuske i njemacke...sto je neposteno vec u startu..dakel to navodi samo na pomisao da s etu ne radi da se osnuje eu vosjka radi nekih sigurnosnih pitanja..vec da opet njemacka i francuska debelo zarade na svom oruzju i podizu gospodarstva na ustrb drugih..e nece ici gospodo..kako ste macron i frau merkel zamislili...
Eu vojska = Britanija na aparatima
2014-04-11
EU i Britanija = mocvaraRayMabus wrote:EU vojska. = Britanija na aparatima
Vrijedi svake kune
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vulin odlepio:Jupiter Bem je bog,Hrvatska je kriva za sve,stvara se antisrpska koalicija
» Užas, Hrvatska podržava Ameriku, Veliku Britaniju i Francusku
» HRVATSKA S JOŠ TRI DRŽAVE I U SURADNJI S AMERIKOM OSNIVA SPECIJALNE ZRAČNE SNAGE Stvara se hrvatski Delta Force
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Užas, Hrvatska podržava Ameriku, Veliku Britaniju i Francusku
» HRVATSKA S JOŠ TRI DRŽAVE I U SURADNJI S AMERIKOM OSNIVA SPECIJALNE ZRAČNE SNAGE Stvara se hrvatski Delta Force
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
Page 1 of 2