Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Na predstojećim izborima za zastupnike za Hrvatski Sabor 11. rujna 2016, birati ću:
Re: Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
dobar je bio Čačko prije 20 godinica,,Eva wrote:Tebi je napetiji pogled toplih smeđih okica, kakve su u Radimira Čačića, npr.?
inače. najviše volim zelene oči..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
To mi je noor podmetnula da ne ispadne samo ona bez ukusa..Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
2014-04-12
Glavno da si ti postojana kano klisurina.Noor wrote:Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
nestabilna je
Ne bi Noor tako, ona je čista duša.maggie13 wrote:To mi je noor podmetnula da ne ispadne samo ona bez ukusa..Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
Regoč wrote:Glavno da si ti postojana kano klisurina.Noor wrote:Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
nestabilna je
a ovisi, nekad i ja pokleknem
Guest- Guest
maggie13 wrote:dobar je bio Čačko prije 20 godinica,,Eva wrote:Tebi je napetiji pogled toplih smeđih okica, kakve su u Radimira Čačića, npr.?
U to vrijeme negdje i mene je vozil, ne on, neg ga je čekal šofer na Plesu, mene doma jer smo skup doletjeli iz Splita. Jako fin gospon, do doma su me dofurali i još mi je njegov šofer kofer unijel u haustor.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ne bi Noor tako, ona je čista duša.maggie13 wrote:To mi je noor podmetnula da ne ispadne samo ona bez ukusa..Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
to sam jednako čiste duše vide
Guest- Guest
Uzmeš bundu iako voliš životinje?Noor wrote:Regoč wrote:Glavno da si ti postojana kano klisurina.Noor wrote:Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
nestabilna je
Opraštam joj, moždabih i ja pokleknula.Regoč wrote:Ne bi Noor tako, ona je čista duša.maggie13 wrote:To mi je noor podmetnula da ne ispadne samo ona bez ukusa..Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
2014-04-12
Sjećam se da si pričala..Eva wrote:maggie13 wrote:dobar je bio Čačko prije 20 godinica,,Eva wrote:Tebi je napetiji pogled toplih smeđih okica, kakve su u Radimira Čačića, npr.?
U to vrijeme negdje i mene je vozil, ne on, neg ga je čekal šofer na Plesu, mene doma jer smo skup doletjeli iz Splita. Jako fin gospon, do doma su me dofurali i još mi je njegov šofer kofer unijel u haustor.
2014-04-12
S tobom je sve jasno, odmah se uoči da si širokogrudna.Noor wrote:Regoč wrote:Ne bi Noor tako, ona je čista duša.maggie13 wrote:To mi je noor podmetnula da ne ispadne samo ona bez ukusa..Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
Vid ti Eve, ogrebala se za besplatan prievoz.
Regoč wrote:Uzmeš bundu iako voliš životinje?Noor wrote:Regoč wrote:Glavno da si ti postojana kano klisurina.Noor wrote:Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
nestabilna je
pojedem čitavu čokoladu kasno navečer
Guest- Guest
Regoč wrote:S tobom je sve jasno, odmah se uoči da si širokogrudna.Noor wrote:Regoč wrote:Ne bi Noor tako, ona je čista duša.maggie13 wrote:To mi je noor podmetnula da ne ispadne samo ona bez ukusa..Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
slika pojačava, ko i tv
Guest- Guest
maggie13 wrote:Sjećam se da si pričala..Eva wrote:maggie13 wrote:dobar je bio Čačko prije 20 godinica,,Eva wrote:Tebi je napetiji pogled toplih smeđih okica, kakve su u Radimira Čačića, npr.?
Jesam? Ne sjećam se, počela sam zaboravljat, a bila sam
Guest- Guest
Jesi, i to par puta..ja imam selektivno slonovsko pamćenje..izvrsno pamtim što me zanima, a brišem što je dosadno..Eva wrote:maggie13 wrote:Sjećam se da si pričala..Eva wrote:maggie13 wrote:dobar je bio Čačko prije 20 godinica,,Eva wrote:Tebi je napetiji pogled toplih smeđih okica, kakve su u Radimira Čačića, npr.?
Jesam? Ne sjećam se, počela sam zaboravljat, a bila sam
2014-04-12
Ja pamtim samo Jodine textove. To je uklesano u memoriji, a grafikoni skenirani u zjenici okica mi.
Guest- Guest
Mi znamo sprašit linoladu.Noor wrote:Regoč wrote:Uzmeš bundu iako voliš životinje?Noor wrote:Regoč wrote:Glavno da si ti postojana kano klisurina.Noor wrote:
nestabilna je
Selektivna neka slika kad nije pojačala trbuh i podbradak, nego samo pobrđe.Noor wrote:Regoč wrote:S tobom je sve jasno, odmah se uoči da si širokogrudna.Noor wrote:Regoč wrote:Ne bi Noor tako, ona je čista duša.maggie13 wrote:
To mi je noor podmetnula da ne ispadne samo ona bez ukusa..
slika pojačava, ko i tv
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Regoč wrote:Mi znamo sprašit linoladu.Noor wrote:Regoč wrote:Uzmeš bundu iako voliš životinje?Noor wrote:Regoč wrote:
Glavno da si ti postojana kano klisurina.
moji nutelu...ni žlicu ne stignem umočiti
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Izbori za zastupnike 2015.
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za Sabor 2020.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike 2015.
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za Sabor 2020.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 5 of 7