Izbori za zastupnike 2015.
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Glasati ću za:
Izbori za zastupnike 2015.
aj da i s tim krenemo-
sve kandidacijske liste: http://www.izbori.hr/ws/index.html?documentId=0C27F26CC372E647C1257ED8004490F2
sve kandidacijske liste: http://www.izbori.hr/ws/index.html?documentId=0C27F26CC372E647C1257ED8004490F2
Last edited by kic on 24/10/2015, 12:15; edited 1 time in total
Re: Izbori za zastupnike 2015.
Milanović-Pusić ili Karamarko,svejedno je jer tu ne možeš pogriješiti.
vili40-
2015-08-02
hdssb je samo u V. izbornoj jedinici, ids isto samo u svojoj, tako da, meni osobno nisu bitni niti su bitni na nacionalnoj razini, također mogu samo max 10 opcija staviti u poll tako da-rigbi wrote:fali hdssb, ids
a tko je ono dao glas za HDZ kukavna mu majka
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Lobo. Možda Marcelo,a sigurno Ljubo i dvostruki Ante.debotoijusto wrote:a tko je ono dao glas za HDZ kukavna mu majka
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ok, thxkic wrote:hdssb je samo u V. izbornoj jedinici, ids isto samo u svojoj, tako da, meni osobno nisu bitni niti su bitni na nacionalnoj razini, također mogu samo max 10 opcija staviti u poll tako da-rigbi wrote:fali hdssb, ids
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Ja. Kukavna ti majka :)debotoijusto wrote:a tko je ono dao glas za HDZ kukavna mu majka
Guest- Guest
kofein wrote:Ja. Kukavna ti majka :)debotoijusto wrote:a tko je ono dao glas za HDZ kukavna mu majka
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
IDS, istina, izlazi samo u 8. izbornoj jedinici, ali HDSSB izlazi ne samo u petoj (južna Slavonija), već i u četvrtoj (sjeverna Slavonija). Možda tebi osobno nisu bitni, ali bitni su mnogim Istranima i Slavoncima pa tvoj upis nosi dozu priezira prema njima. Uostalom, s obzirom na način dodjeljivanja mandatah (po izbornim jedinicama, a ne samo po broju glasovah na nacionalnoj razini) kako IDS, tako i HDSSB imat će u konačnici više glasovah od Živoga zida, U ime obitelji, Mosta ili nekih drugih popularnih opcijah, ali s malom vjerojatnošću da igdje prieđu izborni prag.kic wrote:hdssb je samo u V. izbornoj jedinici, ids isto samo u svojoj, tako da, meni osobno nisu bitni niti su bitni na nacionalnoj razini, također mogu samo max 10 opcija staviti u poll tako da-rigbi wrote:fali hdssb, ids
Ajd da i Deboto nešto točno zaključi. Dobro je opisao stav SDP-ovih biračah nakon četiri godine zoranizma.debotoijusto wrote:
ajmo ovak, matematika, 2011. je u IV. izbornoj jedinici važećih listića bilo 206.000, HDSSB je dobio 21,66% glasova, što je 44.620 glasova
u V. izbornoj jedinici 212.000 glasova, HDSSB je dobio 11,45% od toga, tj 24.274 glasa
sad za IDS ne znam pošto su bili u velikoj kukuriku koaliciji 2011, ali ŽZ je samo na predsjedničkim dobio skoro 300.000 glasova, dakle skoro pa x5 više od HDSSB-a, i to na razini cijele države, ok može se tu štošta prigovoriti sad, npr kako su izbori za Sabor ipak nešto drugo jer ima više konkurencije i glasovi se rasipaju a predsjednički izbori imaju manje kandidata i lakše je doći do izražaja i dr
uglavnom, HDSSB i IDS ni teoretski ne mogu osvojiti vlast (nije im to ni cilj znam), nemam ništa protiv regionalnih stranaka ali njima je cilj samo određena trgovina, ja bih čak rekao da su štetočine za svoje krajeve ali ok, imamo i većih štetočina u biti, ovo je samo moje mišljenje evo, no i tako bih ih stavio u poll da imam opciju od više od 10 stavki, ovako sam se odlučio na one liste koji su svukuda..
u V. izbornoj jedinici 212.000 glasova, HDSSB je dobio 11,45% od toga, tj 24.274 glasa
sad za IDS ne znam pošto su bili u velikoj kukuriku koaliciji 2011, ali ŽZ je samo na predsjedničkim dobio skoro 300.000 glasova, dakle skoro pa x5 više od HDSSB-a, i to na razini cijele države, ok može se tu štošta prigovoriti sad, npr kako su izbori za Sabor ipak nešto drugo jer ima više konkurencije i glasovi se rasipaju a predsjednički izbori imaju manje kandidata i lakše je doći do izražaja i dr
uglavnom, HDSSB i IDS ni teoretski ne mogu osvojiti vlast (nije im to ni cilj znam), nemam ništa protiv regionalnih stranaka ali njima je cilj samo određena trgovina, ja bih čak rekao da su štetočine za svoje krajeve ali ok, imamo i većih štetočina u biti, ovo je samo moje mišljenje evo, no i tako bih ih stavio u poll da imam opciju od više od 10 stavki, ovako sam se odlučio na one liste koji su svukuda..
Dajem šansu Petrovu...pa nek ih zajebava barem...
darth_vader-
2014-04-17
Da glasove Živoga zida podieliš na deset izbornih jedinicah dobivaš 30.000 glasovah po izbornoj jedinici, što je prosjek HDSSB-a. Nije, dakle, neka razlika. No, kako napisah, regijske stranke, osobito IDS, koncentriraju glasove u jednoj izbornoj jedinici pa dobivaju više mjesta, nego nacionalne stranke koje su raspršile glasove u svih deset.kic wrote:ajmo ovak, matematika, 2011. je u IV. izbornoj jedinici važećih listića bilo 206.000, HDSSB je dobio 21,66% glasova, što je 44.620 glasova
ŽZ je samo na predsjedničkim dobio skoro 300.000 glasova, dakle skoro pa x5 više od HDSSB-a, i to na razini cijele države
Ovo neću komentirati, em što nije tema, em što se djelomično slažem, mada ne iz istih razlogah. Ne smatram regijske stranke štetočinskima, to su skupine koje pokušavaju ishodovati nešto za svoj kraj, posve legitimna opcija. Ne simpatiziram ih jer narušavaju nacionalno jedinstvo, mada je često to jedina opcija, npr. u Slavoniji jer velike stranke ne čine ništa za nju, za što osobito krivim HDZ jer mu je moja izborna jedinica bila vjerna i 2000., na izborima koje je svuda izgubio. Eto, ipak sam komentirao. Baš sam nedosljedan.kic wrote:uglavnom, HDSSB i IDS ni teoretski ne mogu osvojiti vlast (nije im to ni cilj znam), nemam ništa protiv regionalnih stranaka ali njima je cilj samo određena trgovina, ja bih čak rekao da su štetočine za svoje krajeve ali ok, imamo i većih štetočina u biti, ovo je samo moje mišljenje evo, no i tako bih ih stavio u poll da imam opciju od više od 10 stavki, ovako sam se odlučio na one liste koji su svukuda..
za ivu nitko
strava
do jucer ikona pionircicima
strava
do jucer ikona pionircicima
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Dodik pozvao zastupnike da izglasaju samostalnost Republike Srpske
» HDZ novim pravilnikom počinje kažnjavati zastupnike koji im smetaju
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Dodik pozvao zastupnike da izglasaju samostalnost Republike Srpske
» HDZ novim pravilnikom počinje kažnjavati zastupnike koji im smetaju
Page 1 of 3