Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Na predstojećim izborima za zastupnike za Hrvatski Sabor 11. rujna 2016, birati ću:
Re: Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
Noor wrote:vili40 wrote:na koga si to mislila,na Musolinija ili Zokija?Noor wrote:vili40 wrote:ok,ja se povlačim uz napomenu da su i za Musolinija rekli da je bio markantna ličnost.Da je prodavao sladoled tu markantnost ne bi nitko primjetio.Regoč wrote:Ah, Eva je za Banditića.
O Zokijevoj markantnosti molim da se cure izjasne budući da Vili i ja nismo mjerodavni.
to zbog njegove isturene donje čeljusti, što se smatra znakom jake ličnosti.
na Benita. osim te čeljusti, na njemu nema ama baš ništa markantno, bar što mogu vidjeti na fotografijama.
na zokiju ima puno toga
da,ima,pokušavam vidjeti i ja.
vili40- Posts : 11107
2015-08-02
Regoč wrote:Zašto se povlačiš? Zar ovdje ratujemo? Razmjenjujemo misli, nema pobjednika jer se sve zasniva isključivo na osobnom dojmu. Zoki je Noori napet, Evi nije, a čini se da se Megi baš pali na njega. Dakle, većini curah se sviđa.
pogotovo iz mlađih dana, a ni danas mu ništ ne fali
Guest- Guest
Tako treba, osobni dojam je pozitivan glede izgleda, mada rošavo lice baš i nije simbol ljepote. Možda radije neki ožiljak kao simbol muškosti, hrabrosti, odvažnosti.
Regoč wrote:Tako treba, osobni dojam je pozitivan glede izgleda, mada rošavo lice baš i nije simbol ljepote. Možda radije neki ožiljak kao simbol muškosti, hrabrosti, odvažnosti.
Regoč, njegov ten ni najmanje ne umanjuje ukupni dojam kod velike većine žena. Naprotiv, dodaje jednu laganu grubost koja postaje privlačna i poželjna.
Muškarci to vide kao manu, žene ne. Mnogi muškarci očajavaju zbog ćelavosti, a znam jako puno žena kojima je to na prvom mjestu kad pričamo o privlačnosti.
Guest- Guest
HSPStanojko wrote:Gde je ovde opcija "Dveri"!?
Winter is coming-
2014-04-14
U nas nema opcije Dveri, mi smo miran i suosjećajan narod.
Noor wrote:Regoč wrote:Zašto se povlačiš? Zar ovdje ratujemo? Razmjenjujemo misli, nema pobjednika jer se sve zasniva isključivo na osobnom dojmu. Zoki je Noori napet, Evi nije, a čini se da se Megi baš pali na njega. Dakle, većini curah se sviđa.
Ma ok je Zoki kao osoba, ali kao frajer nula. Ima loš ten, lošu frizuru i ružan nos.
Guest- Guest
Pa bas zato...Regoč wrote:U nas nema opcije Dveri, mi smo miran i suosjećajan narod.
kaj je ovo?
o izgledima kandidata?
ženske se raspisale u tripm
o izgledima kandidata?
ženske se raspisale u tripm
2014-12-30
Stanojko wrote:Pa bas zato...Regoč wrote:U nas nema opcije Dveri, mi smo miran i suosjećajan narod.
Zveri ili Dveri?
U Rusiji ima LDPR i jako su agresivni s reklamama. Kod njih vibori 18.09.
Guest- Guest
Dveri sele, Dveri... Ne nasedaj jeftinoj propagandi...Eva wrote:Stanojko wrote:Pa bas zato...Regoč wrote:U nas nema opcije Dveri, mi smo miran i suosjećajan narod.
Zveri ili Dveri?
Ma zezam se, asocrialo me njihovo ime na ovu stvar.
Guest- Guest
Nek se cure izjasne, dosad kužimo da se ukusi razlikuju, ali da većina Zokija doživljava privlačnim.
Vodi li ih još Žirinovski? Bio je zviezda devedesetih.Eva wrote:Stanojko wrote:Pa bas zato...Regoč wrote:U nas nema opcije Dveri, mi smo miran i suosjećajan narod.
Zveri ili Dveri?
Ha?Noor wrote:Regoč wrote:Zašto se povlačiš? Zar ovdje ratujemo? Razmjenjujemo misli, nema pobjednika jer se sve zasniva isključivo na osobnom dojmu. Zoki je Noori napet, Evi nije, a čini se da se Megi baš pali na njega. Dakle, većini curah se sviđa.
Nije moj tip..ne volim plave oči, makar se plavooki uvijek lijepe na mene..
2014-04-12
Tebi je napetiji pogled toplih smeđih okica, kakve su u Radimira Čačića, npr.?
Guest- Guest
Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
Regoč wrote:Megi, kako sad? Nisi li malo prije bila zagrijana? Skužih da ste ti i Noor sklone Zoki, a da ga Živana baš ne šmeka.
nestabilna je
Guest- Guest
dobar je bio Čačko prije 20 godinica,,Eva wrote:Tebi je napetiji pogled toplih smeđih okica, kakve su u Radimira Čačića, npr.?
inače. najviše volim zelene oči..
2014-04-12
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Izbori za zastupnike 2015.
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za Sabor 2020.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike 2015.
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za Sabor 2020.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 4 of 7