Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Na predstojećim izborima za zastupnike za Hrvatski Sabor 11. rujna 2016, birati ću:
Re: Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
Ima nesto,al'nije moj tip..previse se istice..makar ga uzivo vidjela nisam..;)
Ona je zgodna,'ko voli onakav tip..:)
Ona je zgodna,'ko voli onakav tip..:)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
svi smo misung..;@Noor wrote:maggie13 wrote:pa ima,definitivno..pravi Skorpion..;))Noor wrote:maggie13 wrote:prica se da je veliki zenskaros..je li cemu?Noor wrote:
danas sam dobila i pusu od njega
je, tebi bi se svidio...pročitala sam te odavno
sad će bit komentara, ma briga me...al..ima on ono nešto...ima, ima
na TV se to ne vidi, ali prvi put uživo kad sam ga vidjela..nemreš to nešto ne uočiti
Makar ja ne volim zenskarose..i u nekim stvarima sam vise lijevo od njega,priznajem..8-)
ko i ja što vučem u dosta stvari opasno u desno
2014-04-11
Vlaški tip.
Po čem si ti lievo od Zokija? Osim kao vozačica.
Po čem si ti lievo od Zokija? Osim kao vozačica.
Ekonomski,za pocetak..:)
2014-04-11
moram...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t11485p140-usa-se-buni-protiv-turske-intervencije-i-rusi#520166
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t11485p140-usa-se-buni-protiv-turske-intervencije-i-rusi#520166
Guest- Guest
Aha,longi u elementu..:S
2014-04-11
Budući da se Zoki izjasnio kao kalvinist, a to su rad i štednja, znači li to da si ti za ljenčarenje i rasipnost?maggie13 wrote:Ekonomski,za pocetak..:)
Koliko mogu primijetiti svi smo mi ovdje socijalni demokrati, od ekstremno lijevih do ekstremno desnih.
uh uh,nisam ljubomoran ali ne mogu ne primjetit da mu netko tutne radničko odijelo ni jedna ga ne bi ni pogledala.A obzirom na njegovo ponašanje,bar jednom mjesečno bi imao slomljen nos,zaprto oko i mrežicu na glavi.Ovako strada jedino od svoje žene pa veli da je bio na skijanju.Noor wrote:Regoč wrote:Kako da ne navodimo, ja odmah priznao.
Ovaj Zoki kao Josipa Rimac, ima ono nešto, nešto vlaški privlačno.
eto..lako se to prepozna
vili40-
2015-08-02
Kako ću joj reć da varin, a u fušu i tokarin, jel to ta logika? Mislim da markantan muškarac i liepa žena privlače pozornost bez obzira na odjeću. Naravno, nećemo u ekstreme, recimo Rozga nakon mjesec danah rada u rudniku bez kupanja, držimo se recimo Rozge u Konzumovoj kuti.vili40 wrote:uh uh,nisam ljubomoran ali ne mogu ne primjetit da mu netko tutne radničko odijelo ni jedna ga ne bi ni pogledala.A obzirom na njegovo ponašanje,bar jednom mjesečno bi imao slomljen nos,zaprto oko i mrežicu na glavi.Ovako strada jedino od svoje žene pa veli da je bio na skijanju.Noor wrote:Regoč wrote:Kako da ne navodimo, ja odmah priznao.
eto..lako se to prepozna
dobro,krivo si me shvatio jer nisam bio jasan sa ovim radničkim odijelom.A Zoki i markantnost...daj me nemoj.Regoč wrote:Kako ću joj reć da varin, a u fušu i tokarin, jel to ta logika? Mislim da markantan muškarac i liepa žena privlače pozornost bez obzira na odjeću. Naravno, nećemo u ekstreme, recimo Rozga nakon mjesec danah rada u rudniku bez kupanja, držimo se recimo Rozge u Konzumovoj kuti.vili40 wrote:uh uh,nisam ljubomoran ali ne mogu ne primjetit da mu netko tutne radničko odijelo ni jedna ga ne bi ni pogledala.A obzirom na njegovo ponašanje,bar jednom mjesečno bi imao slomljen nos,zaprto oko i mrežicu na glavi.Ovako strada jedino od svoje žene pa veli da je bio na skijanju.Noor wrote:Regoč wrote:Kako da ne navodimo, ja odmah priznao.
eto..lako se to prepozna
vili40-
2015-08-02
kic wrote:kao da znam tko nije glasovao :^^
Upravo obavila forumsku dužnost i kliknula da ne obavljam tak revno i građansku.
Guest- Guest
Ah, Eva je za Banditića.
O Zokijevoj markantnosti molim da se cure izjasne budući da Vili i ja nismo mjerodavni.
O Zokijevoj markantnosti molim da se cure izjasne budući da Vili i ja nismo mjerodavni.
Sve luk i voda, nema frajera u hrvatskoj politici.
Guest- Guest
ok,ja se povlačim uz napomenu da su i za Musolinija rekli da je bio markantna ličnost.Da je prodavao sladoled tu markantnost ne bi nitko primjetio.Regoč wrote:Ah, Eva je za Banditića.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ok,ja se povlačim uz napomenu da su i za Musolinija rekli da je bio markantna ličnost.Da je prodavao sladoled tu markantnost ne bi nitko primjetio.Regoč wrote:Ah, Eva je za Banditića.
to zbog njegove isturene donje čeljusti, što se smatra znakom jake ličnosti.
Guest- Guest
na koga si to mislila,na Musolinija ili Zokija?Noor wrote:vili40 wrote:ok,ja se povlačim uz napomenu da su i za Musolinija rekli da je bio markantna ličnost.Da je prodavao sladoled tu markantnost ne bi nitko primjetio.Regoč wrote:Ah, Eva je za Banditića.
vili40-
2015-08-02
Zašto se povlačiš? Zar ovdje ratujemo? Razmjenjujemo misli, nema pobjednika jer se sve zasniva isključivo na osobnom dojmu. Zoki je Noori napet, Evi nije, a čini se da se Megi baš pali na njega. Dakle, većini curah se sviđa.
Na Gleda Mjeseca.vili40 wrote:na koga si to mislila,na Musolinija ili Zokija?Noor wrote:vili40 wrote:ok,ja se povlačim uz napomenu da su i za Musolinija rekli da je bio markantna ličnost.Da je prodavao sladoled tu markantnost ne bi nitko primjetio.Regoč wrote:Ah, Eva je za Banditića.
vili40 wrote:na koga si to mislila,na Musolinija ili Zokija?Noor wrote:vili40 wrote:ok,ja se povlačim uz napomenu da su i za Musolinija rekli da je bio markantna ličnost.Da je prodavao sladoled tu markantnost ne bi nitko primjetio.Regoč wrote:Ah, Eva je za Banditića.
na Benita. osim te čeljusti, na njemu nema ama baš ništa markantno, bar što mogu vidjeti na fotografijama.
na zokiju ima puno toga
Guest- Guest
Noor wrote:vili40 wrote:na koga si to mislila,na Musolinija ili Zokija?Noor wrote:vili40 wrote:ok,ja se povlačim uz napomenu da su i za Musolinija rekli da je bio markantna ličnost.Da je prodavao sladoled tu markantnost ne bi nitko primjetio.Regoč wrote:Ah, Eva je za Banditića.
na Benita. osim te čeljusti, na njemu nema ama baš ništa markantno, bar što mogu vidjeti na fotografijama.
na zokiju ima puno toga
da,ima,pokušavam vidjeti i ja.
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Izbori za zastupnike 2015.
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za Sabor 2020.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike 2015.
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za Sabor 2020.
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 3 of 7