Brisel je otvorio oči
Page 16 of 24
Page 16 of 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
Ovdje odjednom nestali..tek tu i tamo neki..cak se niti ne čopore..oke,svabi su na godisnjem,8. mjesec je rezerviran za obitelji sa djecom,pa je grad poluprazan..ali Khozoepi,ne vjerujem da su na Urlaubu..Eroo wrote:Nema. Barem ovdje di su Ercegovci.bogomdani wrote:e ebi ga..znaci vrte se u petlji...gadna stvar...Eroo wrote:To je dobro. Ja ti mogu vjerovati i na riječ, ali oni moji i ne baš. Oni su dugi format. GIF...bogomdani wrote:Ero glumi gljivu... Kak te nije sram Ero.,.ja branijo tvoju drzavu,a nisam niti Hrvat..pa mislim...Eroo wrote:
Za mene se zna, ništa ne krijem, sve je otvorenih karata...
Znam čitati i između redova, pa mi nije teško saznati s kim imam posla...
Teško je s nami, znam to. No, nije do nas...
imal Khozoepa u Zloveniji Ero?
Guest- Guest
Sad kad kazem da imam veci i ljepsi paradajz,Mišamaš ce me proglasiti Lažovom... Papriku da ne spominjem..a jos nisam bio doma,niti gnjojao po bašti..michaellcmacha wrote:ma paradajza kakvog hoćeš i kolko hoćeškic wrote:may my wound be mortal :)michaellcmacha wrote:evo jedne striktno za crvenkastog...;)kic wrote:pa i trebas bit ljubomoran zapravo :)crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
nađe se i pokoja paprika....
a i pokoja ljutica.....
Guest- Guest
Sad kad kazem da imam veci i ljepsi paradajz,Mišamaš ce me proglasiti Lažovom... Papriku da ne spominjem..a jos nisam bio doma,niti gnjojao po bašti..michaellcmacha wrote:ma paradajza kakvog hoćeš i kolko hoćeškic wrote:may my wound be mortal :)michaellcmacha wrote:evo jedne striktno za crvenkastog...;)kic wrote:pa i trebas bit ljubomoran zapravo :)crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
a i pokoja ljutica.....
Guest- Guest
Zaebavamo neobjektivne, nema tu nikakve patnje. A imamo i s čime, inače se ne bi prašina oko nas dizala.bogomdani wrote:Ero..zasto toliko patite na Forumu od fasciniranja nekoga..mene boli Kita,ne trudim se nekom svidjeti..cisto opletem onako prirodno,ebajuc me se tko ce sto misliti..ovaj ili ona..Eroo wrote:S takvim komentarima Noor ne možete fascinirati.Winter is coming wrote:jesi znao da se od govana moze praviti struja?crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
Ona je za vas gospođa i veoma se lako može dogoditi da vam sutra šefu bude šefica.
Nitko na ovom forumu ne spominje mlakonje...Dok te spominju znaš da si na pravom putu.
Uostalom, nisam ja bio taj koji sam nas sisticao. Ja samo odgovaram, pa i potkačim ako je sugovornik to zaslužio.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
cek,luzeri na forumu mjerilo objektivnosti..oni koji nisu se makli vise od 300 km od kutje,i niti digli teze od zlice,a mamice im jos mazu kruhove??? A REAL???Eroo wrote:Zaebavamo neobjektivne, nema tu nikakve patnje. A imamo i s čime, inače se ne bi prašina oko nas dizala.bogomdani wrote:Ero..zasto toliko patite na Forumu od fasciniranja nekoga..mene boli Kita,ne trudim se nekom svidjeti..cisto opletem onako prirodno,ebajuc me se tko ce sto misliti..ovaj ili ona..Eroo wrote:S takvim komentarima Noor ne možete fascinirati.Winter is coming wrote:jesi znao da se od govana moze praviti struja?crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
Ona je za vas gospođa i veoma se lako može dogoditi da vam sutra šefu bude šefica.
Nitko na ovom forumu ne spominje mlakonje...Dok te spominju znaš da si na pravom putu.
Uostalom, nisam ja bio taj koji sam nas sisticao. Ja samo odgovaram, pa i potkačim ako je sugovornik to zaslužio.
Guest- Guest
zašto ne bi imao... to bi ti čak mogao i povjerovat... evo i sad si slagao da si u njemačkoj a internet ti radi ko da si u staroj pazovi.... ;))))bogomdani wrote:Sad kad kazem da imam veci i ljepsi paradajz,Mišamaš ce me proglasiti Lažovom... Papriku da ne spominjem..a jos nisam bio doma,niti gnjojao po bašti..michaellcmacha wrote:ma paradajza kakvog hoćeš i kolko hoćeškic wrote:may my wound be mortal :)michaellcmacha wrote:evo jedne striktno za crvenkastog...;)kic wrote:
pa i trebas bit ljubomoran zapravo :)
a i pokoja ljutica.....
2015-08-08
bogomdani wrote:
cek,luzeri na forumu mjerilo objektivnosti..??? A REAL???
ne nužno svi, ti si recimo mjerilo za seljačizam i glupost
Guest- Guest
seljačizam???...mhhhh....ajd dobro..Noor wrote:bogomdani wrote:
Guest- Guest
pa dobro sad čovjek si voli tu i tamo i još kojegdje pokoju slagat i izmislit.... što je tu loše za nekog kom to fali.... ;)Noor wrote:bogomdani wrote:
2015-08-08
bogomdani wrote:seljačizam???...mhhhh....ajd dobro..Noor wrote:bogomdani wrote:
da, novovalna riječ ..zrakomlat, dalekovidnica i to
Guest- Guest
..da bar...ebo svabiju...vidim imas egzota paradajzove..imas one stare sorte "za kuhanje" i one za jesti,prije 30-40 godina?michaellcmacha wrote:zašto ne bi imao... to bi ti čak mogao i povjerovat... evo i sad si slagao da si u njemačkoj a internet ti radi ko da si u staroj pazovi.... ;))))bogomdani wrote:Sad kad kazem da imam veci i ljepsi paradajz,Mišamaš ce me proglasiti Lažovom... Papriku da ne spominjem..a jos nisam bio doma,niti gnjojao po bašti..michaellcmacha wrote:ma paradajza kakvog hoćeš i kolko hoćeškic wrote:may my wound be mortal :)michaellcmacha wrote:
evo jedne striktno za crvenkastog...;)
a i pokoja ljutica.....
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa dobro sad čovjek si voli tu i tamo i još kojegdje pokoju slagat i izmislit.... što je tu loše za nekog kom to fali.... ;)Noor wrote:bogomdani wrote:
ma ništa, uvijek ima publike koja voli komedije
Guest- Guest
ahmmm...tko ce vas znati...Noor wrote:bogomdani wrote:seljačizam???...mhhhh....ajd dobro..Noor wrote:bogomdani wrote:
da, novovalna riječ ..zrakomlat, dalekovidnica i to
Guest- Guest
imam 40 sortimenata rajčice od tog najviše ruskih sorti (ukrajinskih) nekih 15-tak slatkih paprika i još toliko ljutih, s tim da imam bazno sjeme 5 trenutno najljućih ljutica ali ih ne sadim jer mi se previše nepodobnih mota po dvorištu pa ne želim da mi netko nastrada.... ovo je azoychka rajčica... nešto fenomenalno i po okusu ali i po uzgojnim odlikama.....bogomdani wrote:..da bar...ebo svabiju...vidim imas egzota paradajzove..imas one stare sorte "za kuhanje" i one za jesti,prije 30-40 godina?michaellcmacha wrote:zašto ne bi imao... to bi ti čak mogao i povjerovat... evo i sad si slagao da si u njemačkoj a internet ti radi ko da si u staroj pazovi.... ;))))bogomdani wrote:Sad kad kazem da imam veci i ljepsi paradajz,Mišamaš ce me proglasiti Lažovom... Papriku da ne spominjem..a jos nisam bio doma,niti gnjojao po bašti..michaellcmacha wrote:ma paradajza kakvog hoćeš i kolko hoćeškic wrote:
may my wound be mortal :)
a i pokoja ljutica.....
2015-08-08
inače svetozare... sve to što je na tacni i na stolu su sorte koje nitko ili rijetko ko uzgaja, a ja tih što ti navodiš ne sadim tj ne uzgajam ni jednu.... amerikanac, volovsko srce nizozemske varijante i jabučar tj herkules niski i visoki ja ne uzgajam, a ti si na to mislio podrazumijevajući to pod stare sorte iako se u stvari radi o starim i prevaziđenim hibridima.... svele taj šrot ni pod razno u mom vrtu....
2015-08-08
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
hahaha kako si ljigavci ližu rane to je čudo :DD ajde samo nastavite, ne dajte se smesti :))bogomdani wrote:Nema na cemu...Upravo o tome govorim..Tebi ne mogu zamjeriti,jer sam primjetio da ti stil nije vrijedjanje,jedino kad "pukneš",no to se svima moze dogoditi..pizzon wrote:bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
zahvaljujem na komentaru !
ona je gamad koja ne prestaje da provocira uvredama.
koje ne repliciram ni 10 %
Za razliku od tebe..Tree,samo dok netko godvori drugacije,odmah pocne sa pridruzivanjem epiteta,uvreda ovoga i onoga...
Sad ce gilipter reci da trazimo podrsku jedan u drugome..
Interesantno jest,da je ocita stvar,da Srbi na ovom Forumu imaju znatno visi nivo kulturne komunikacije,nego ov Kockastoglavi majmuni..no pratimo situaciju pa cemo vidjeti...
cek sad reakcije Tupoglavaca...
Guest- Guest
Page 16 of 24 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu