Brisel je otvorio oči
Page 9 of 24
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
Guest- Guest
Ja sam tebi rekao istinu, ono da si lažovčina i tako to no nikome nisam rekao da je kurvetina niti sam majke djecu ili ženu spominjao tako da možeš i ti lagano odjebati u troskocima.bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
Guest- Guest
tre911 wrote:Ja sam tebi rekao istinu, ono da si lažovčina i tako to no nikome nisam rekao da je kurvetina niti sam majke djecu ili ženu spominjao tako da možeš i ti lagano odjebati u troskocima.bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
pa, osim u moru drugih stvari..i u tome je razlika između tebe i pizzona.
no, nije ni od neke težine što neki pizzon kaže...
Guest- Guest
Bez obzira, nek se ide lječiti po bolnicama a ne ovdje prosipati laži, psovke onakve vrste, frustracije....Noor wrote:tre911 wrote:Ja sam tebi rekao istinu, ono da si lažovčina i tako to no nikome nisam rekao da je kurvetina niti sam majke djecu ili ženu spominjao tako da možeš i ti lagano odjebati u troskocima.bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
pa, osim u moru drugih stvari..i u tome je razlika između tebe i pizzona.
no, nije ni od neke težine što neki pizzon kaže...
Guest- Guest
Nisi nikad. Točno.tre911 wrote:Ja sam tebi rekao istinu, ono da si lažovčina i tako to no nikome nisam rekao da je kurvetina niti sam majke djecu ili ženu spominjao tako da možeš i ti lagano odjebati u troskocima.bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma kad nekog kao svetac uhvatim onda to bude blaža brutala pa je jasno zašto pizdi na mene kod i ovakvih teških uvreda kao što to radi pizdon i stavlja se na njegovu stranu. Ono jadno je ali traži saveznika čak i u pizdonu koji je najveći imbecil ovog foruma a bome i širekaja_333 wrote:Nisi nikad. Točno.tre911 wrote:Ja sam tebi rekao istinu, ono da si lažovčina i tako to no nikome nisam rekao da je kurvetina niti sam majke djecu ili ženu spominjao tako da možeš i ti lagano odjebati u troskocima.bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
Guest- Guest
ne kenjaj, ustaska infektivna gamadi !Noor wrote:pizzon wrote:hehe, i to mi ti kazes koja si prva krenula sa grubim recima
ti si bre, ti si obicna navlakusa, obicna umisljena picka
sevaj, bre....pali traktor i adio!
( nije problem meni ban !
napravite spisak reci koje su za ban.
nije posvanje majre naj uvreda. )
Guest- Guest
tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
a ti, kao " najucinkoviti " norkin pizodlizac ne prestajes da vredjas.
pa sta ako ne psujes. ti si neuprodivo gnusniji i odvratiniji od
onih koji u afektu opsuju. to si konstantna ljiga.
Guest- Guest
bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
zahvaljujem na komentaru !
ona je gamad koja ne prestaje da provocira uvredama.
koje ne repliciram ni 10 %
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Nisi nikad. Točno.tre911 wrote:Ja sam tebi rekao istinu, ono da si lažovčina i tako to no nikome nisam rekao da je kurvetina niti sam majke djecu ili ženu spominjao tako da možeš i ti lagano odjebati u troskocima.bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
i tocno i tacno, ali to ne znaci da nije maximalno odvratan sa svojim uvredljivim kometarima i provokacijama.
koliko znam, ti i ja i smo na suprotnim polovima sigurno vec 10 godina, nikada ti se nisam obratio uvredama.
kao i nijednoj drugoj forumasici.
Last edited by pizzon on Mon 29 Aug - 23:36; edited 2 times in total
Guest- Guest
jel, ja da se ugasim.Eroo wrote:Ejj, mangupe, ugasi se...pizzonpa, na osnovu tvojih ranije upisaNoor wrote:pizzon wrote:
grublje, ako si uvek vlazna, moze i ubrzano
ajd marš, seljačino
mogu da ti odgvorim
more jebi se kurvetino
svoju glumu prodaj nekom drugom
ajde,
kako to da ti smetaju moje replike,
koje su posledica njenih komentara a istri su izvor mojih reakcija.
Guest- Guest
Nema na cemu...Upravo o tome govorim..Tebi ne mogu zamjeriti,jer sam primjetio da ti stil nije vrijedjanje,jedino kad "pukneš",no to se svima moze dogoditi..pizzon wrote:bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
Za razliku od tebe..Tree,samo dok netko godvori drugacije,odmah pocne sa pridruzivanjem epiteta,uvreda ovoga i onoga...
Sad ce gilipter reci da trazimo podrsku jedan u drugome..
Interesantno jest,da je ocita stvar,da Srbi na ovom Forumu imaju znatno visi nivo kulturne komunikacije,nego ov Kockastoglavi majmuni..no pratimo situaciju pa cemo vidjeti...
cek sad reakcije Tupoglavaca...
Guest- Guest
pizzon wrote:ne kenjaj, ustaska infektivna gamadi !Noor wrote:pizzon wrote:hehe, i to mi ti kazes koja si prva krenula sa grubim recima
šta je, crče traktor?
uskoči na komšijin i tutanj!
Guest- Guest
nek se posluži sa svetozarevim audijem.... ;))))Noor wrote:pizzon wrote:ne kenjaj, ustaska infektivna gamadi !Noor wrote:pizzon wrote:hehe, i to mi ti kazes koja si prva krenula sa grubim recima
šta je, crče traktor?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bogomdani wrote:Nema na cemu...Upravo o tome govorim..Tebi ne mogu zamjeriti,jer sam primjetio da ti stil nije vrijedjanje,jedino kad "pukneš",no to se svima moze dogoditi..pizzon wrote:bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
Za razliku od tebe..Tree,samo dok netko godvori drugacije,odmah pocne sa pridruzivanjem epiteta,uvreda ovoga i onoga...
Interesantno jest,da je ocita stvar,da Srbi na ovom Forumu imaju znatno visi nivo kulturne komunikacije,nego ov Kockastoglavi majmuni..no pratimo situaciju pa cemo vidjeti...
ja, mi, srbi, koji nismo iz tudjinskog sokaka,
ne bojimo se nikoga pod svodom nebeskim.
nemoj sebe da isturas, ja cu !
Last edited by pizzon on Mon 29 Aug - 23:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:nek se posluži sa svetozarevim audijem.... ;))))Noor wrote:pizzon wrote:ne kenjaj, ustaska infektivna gamadi !Noor wrote:pizzon wrote:hehe, i to mi ti kazes koja si prva krenula sa grubim recima
šta je, crče traktor?
Guest- Guest
tree ne pizdim na tebe..samo ako zelis fec biti dosljedan i kako sebe hvalis kulturan,pa priznaj da si picka i da si vrijedjao ljude,samo zato jer drugacije misle..tre911 wrote:Ma kad nekog kao svetac uhvatim onda to bude blaža brutala pa je jasno zašto pizdi na mene kod i ovakvih teških uvreda kao što to radi pizdon i stavlja se na njegovu stranu. Ono jadno je ali traži saveznika čak i u pizdonu koji je najveći imbecil ovog foruma a bome i širekaja_333 wrote:Nisi nikad. Točno.tre911 wrote:Ja sam tebi rekao istinu, ono da si lažovčina i tako to no nikome nisam rekao da je kurvetina niti sam majke djecu ili ženu spominjao tako da možeš i ti lagano odjebati u troskocima.bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:
Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dan
sto se tice toga da mislis da sam Lazovcina,to me nimalo ne tangira..sto mislis,da cu takom isprdku od karaktera davati pravi info,ili takvim slicnima??napose,samo pickini dimovi i zesci kompleksasi uvijek osjecaju potrebu da sudjeluju u tudjem zivotu i u njega turaju svoj radoznali nos..
Eto,mene bas boli qurac za tebe,tvoj zivot,kako si zivo i prosao zadnjih 40 i kusur godina..jednostavno toliko si mi nebitan,pa me nis osd toga niti ne zanima..
Guest- Guest
a u pauzi nek si zeme kofi tu go u njegovoj menzi.... mislim to ako ide prek štutgarta, ako pak missli ić prek stare pazove onda more i šolju mlijeka koju nacijedi svele u svojoj štalici... al od krave ne od bika....;)Noor wrote:michaellcmacha wrote:nek se posluži sa svetozarevim audijem.... ;))))Noor wrote:pizzon wrote:ne kenjaj, ustaska infektivna gamadi !Noor wrote:
šta je, crče traktor?
2015-08-08
ma ne isturam,kazem cinjenice....ebiga,nikad nisam imao na forumu svadju ili bilo sto negativa sa Srbinom..pizzon wrote:bogomdani wrote:Nema na cemu...Upravo o tome govorim..Tebi ne mogu zamjeriti,jer sam primjetio da ti stil nije vrijedjanje,jedino kad "pukneš",no to se svima moze dogoditi..pizzon wrote:bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:
Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dan
ja, mi, srbi, koji nismo iz tudjinskog sokaka,
ne bojimo se nikoga pod svodom nebeskim.
nemoj sebe da isturas, ja cu !
Guest- Guest
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu