Brisel je otvorio oči
Page 17 of 24
Page 17 of 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
hahaha kako si ljigavci ližu rane to je čudo :DD ajde samo nastavite, ne dajte se smesti :))bogomdani wrote:Nema na cemu...Upravo o tome govorim..Tebi ne mogu zamjeriti,jer sam primjetio da ti stil nije vrijedjanje,jedino kad "pukneš",no to se svima moze dogoditi..pizzon wrote:bogomdani wrote:ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
zahvaljujem na komentaru !
ona je gamad koja ne prestaje da provocira uvredama.
koje ne repliciram ni 10 %
Za razliku od tebe..Tree,samo dok netko godvori drugacije,odmah pocne sa pridruzivanjem epiteta,uvreda ovoga i onoga...
Sad ce gilipter reci da trazimo podrsku jedan u drugome..
Interesantno jest,da je ocita stvar,da Srbi na ovom Forumu imaju znatno visi nivo kulturne komunikacije,nego ov Kockastoglavi majmuni..no pratimo situaciju pa cemo vidjeti...
cek sad reakcije Tupoglavaca...
Guest- Guest
Ja znam vrijeđati za razliku od tebe i ja to radim sa stilom i samo kad neko zasluži a ti si zaslužio da te prca ko god stigne u svakom trenutku jer si pičketina četnička bez imalo časti ili morala koja liječi frustracije na ovom forumu :)pizzon wrote:tre911 wrote:Kic ovo kurvetina i jebanje majke nema nikakvog smisla a plus stalno četnikovanje i prozivanje za ustašluk. Lik je zaslužio debelo hlađenje a ne jedan dankic wrote:aj ti ipak uzmi odmor jedan dan pizzone..
a ti, kao " najucinkoviti " norkin pizodlizac ne prestajes da vredjas.
pa sta ako ne psujes. ti si neuprodivo gnusniji i odvratiniji od
onih koji u afektu opsuju. to si konstantna ljiga.
Guest- Guest
bilo bi dobro da neko otvori temu o četnicima,ne sa ciljem veličanja istih neko čisto da vidim kakva je čija definicija četnika,posto vidim da se taj termin često koristi
2014-04-14
Ko je rekao da sam ja kulturan, ja udaram u čelo ali nisam idiot da napadam nekog drugog osim onoga sa kojim sam u fajtu ali i pored toga nikada nisam nikoga nazvao kurvom niti sam dirao roditelje ili djecu ili ženu ikome( čak i kada to meni naprave poput pizdona nekoliko puta(majku ustašku) ili ezeka ili ranije đžanga...) i u tome je razlika između mene i kretena koji to rade.bogomdani wrote:tree ne pizdim na tebe..samo ako zelis fec biti dosljedan i kako sebe hvalis kulturan,pa priznaj da si picka i da si vrijedjao ljude,samo zato jer drugacije misle..tre911 wrote:Ma kad nekog kao svetac uhvatim onda to bude blaža brutala pa je jasno zašto pizdi na mene kod i ovakvih teških uvreda kao što to radi pizdon i stavlja se na njegovu stranu. Ono jadno je ali traži saveznika čak i u pizdonu koji je najveći imbecil ovog foruma a bome i širekaja_333 wrote:Nisi nikad. Točno.tre911 wrote:Ja sam tebi rekao istinu, ono da si lažovčina i tako to no nikome nisam rekao da je kurvetina niti sam majke djecu ili ženu spominjao tako da možeš i ti lagano odjebati u troskocima.bogomdani wrote:
ti da ćutiš...zaboravio si sve one pridjeve koje si dodjeljivao svima koji nisu razmisljali kao ti...psssst..!!!
sto se tice toga da mislis da sam Lazovcina,to me nimalo ne tangira..sto mislis,da cu takom isprdku od karaktera davati pravi info,ili takvim slicnima??napose,samo pickini dimovi i zesci kompleksasi uvijek osjecaju potrebu da sudjeluju u tudjem zivotu i u njega turaju svoj radoznali nos..
Eto,mene bas boli qurac za tebe,tvoj zivot,kako si zivo i prosao zadnjih 40 i kusur godina..jednostavno toliko si mi nebitan,pa me nis osd toga niti ne zanima..
Guest- Guest
seljačinabogomdani wrote:jes nevina..svakom daje guzu samo da ne udare na nju..pizzon wrote:ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
pa jebemu misa jesi se ispuhao?
pa sam ja dibio ba a ista ostala " nevina " u lakat !
Guest- Guest
Noor wrote:bogomdani wrote:jes nevina..svakom daje guzu samo da ne udare na nju..pizzon wrote:ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
vidiš, tako je počeo slično i pizzon. njemu sam zato rekla da je seljačina, a sada to kažem i tebi.
Guest- Guest
Winter is coming wrote:bilo bi dobro da neko otvori temu o četnicima,ne sa ciljem veličanja istih neko čisto da vidim kakva je čija definicija četnika,posto vidim da se taj termin često koristi
Skupina bradonja, u pravilu veterana zadnjih desetak srpskih ratova. Prepoznaju se po specifičnom ekosustavu koji živi u njihovim bradama pune tri generacije hraneći se ostacima čvaraka i kami od pola metra s vidljivim tragovima kajmaka i prasetine po oštrici. Lože se na kralja, otadžbinu, Dražu, kalaše, veš mašine i televizore, šljivovicu, lozovaču, mučenicu, domaću srpsku oslepušu s dodatkom metanola, a od ruske invazije na Krim i na votku. Izuzetni su ratnici: četnika je gotovo nemoguće pogoditi čak i kad je na brisanom prostoru, jer tada aktivira "Rakija free style" kretanje koja ga čini gotovo neranjivim zbog nepravilnog i nepredvidivog kretanja.
Dijele se na četnike-početnike, euroatlantske četnike, ravnogorske četnike, i forumske četnike. U novije vrijeme izraz "četnik" označava i osobu koja stalno visi na četu.
haha,ma malo mi smijesno da neko pizona nazove cetnikom,jer on cetnike ne voli kao ni stanojko,neznam za dzanga i serbhina.pizon je za avroatlaske integracije jebote,koji cetnici
2014-04-14
Pa ja sam tebe pozvao na upoznabvanje na desetke puta jer si snajperist u specijalnoj policiji a tamo kažu da bi te baš voljeli upoznati tako da ti zaista nebi trebao išta govoriti o braniteljima nikada pa ni onda. To što smo se ja i noor fajtali je bilo na nivou koju ti kao seljačina nikada nećeš moći ni zamisliti a kamoli izvesti jer si jadničak koji mašta o pici a vjerojatno si iste željniji od svih forumaša zajedno pa onda kreneš sa seljačkim upadima i dobiješ po nosu pa ti sve postanu kurve i konjske glave i slične pizdarije koje izađu iz tebe kad dobiješ po piksi od žena. Zaista trebaš biti jadan lik do bola da bi pravio od sebe ovakvu sprdačinu kakvu praviš :)bogomdani wrote:??? drago mi je da si se prepoznala..viš..u pocetku si mi bila simpa jer si imala krvi se fajtati protiv tutleka poput Treja,i slicnih,pokazala cvrstocu u sebi..e onda je vise puta te izvrijedjao opleo po tebi,a posto je branit..pardon plaćenik,tšupcic ti se stisao,pa si mu pocela ici niz dlaku..tu si pokazala kaoliko vrijedis..zato ovaj komentar o guzi,mada nisam rekao imenom da je tvoja...Noor wrote:bogomdani wrote:jes nevina..svakom daje guzu samo da ne udare na nju..pizzon wrote:ok, samo si zaboravio da upozoris i osobu koja je pocela sa uvredama.kic wrote:nije u afektu pizzone, upozorio sam te, pa smirivao, a ti i dalje.
vidiš, tako je počeo slično i pizzon. njemu sam zato rekla da je seljačina, a sada to kažem i tebi.
Guest- Guest
marcellus wrote:Winter is coming wrote:bilo bi dobro da neko otvori temu o četnicima,ne sa ciljem veličanja istih neko čisto da vidim kakva je čija definicija četnika,posto vidim da se taj termin često koristi
Skupina bradonja, u pravilu veterana zadnjih desetak srpskih ratova. Prepoznaju se po specifičnom ekosustavu koji živi u njihovim bradama pune tri generacije hraneći se ostacima čvaraka i kami od pola metra s vidljivim tragovima kajmaka i prasetine po oštrici. Lože se na kralja, otadžbinu, Dražu, kalaše, veš mašine i televizore, šljivovicu, lozovaču, mučenicu, domaću srpsku oslepušu s dodatkom metanola, a od ruske invazije na Krim i na votku. Izuzetni su ratnici: četnika je gotovo nemoguće pogoditi čak i kad je na brisanom prostoru, jer tada aktivira "Rakija free style" kretanje koja ga čini gotovo neranjivim zbog nepravilnog i nepredvidivog kretanja.
Dijele se na četnike-početnike, euroatlantske četnike, ravnogorske četnike, i forumske četnike. U novije vrijeme izraz "četnik" označava i osobu koja stalno visi na četu.
Šta onda da radim, da obrijem bradu?
crvenkasti-
2014-04-17
obrij crvenkasti,mislice da si i ti chejen
2014-04-14
ufuro se u film da je i on ustašijskog porijekla.... pa ga sad prcaju svrbići iz sprdije....Eva wrote:Kaj je Zoki napravio?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Dobro ti si lažovčina to svi znaju pa ako sad zatražim od tebe da nam pokažeš ijedan mihin ili moj post u kojemu guramo "noseve"u privatni život drugih neće ti se dati i ispasti će opet da te genocidišemo i da te mrzimo jer si bolji od nas :DDDbogomdani wrote:neloše,neloše..steta sto tako nisi prema onima koji su ti lijepili epitete ne bas lijepe,a sa kojima se sad lizes...Noor wrote:bogomdani wrote:
??? drago mi je da si se prepoznala..viš..u pocetku si mi bila simpa jer si imala krvi se fajtati protiv tutleka poput Treja,i slicnih,pokazala cvrstocu u sebi..e onda je vise puta te izvrijedjao opleo po tebi,a posto je branit..pardon plaćenik,tšupcic ti se stisao,pa si mu pocela ici niz dlaku..tu si pokazala kaoliko vrijedis..zato ovaj komentar o guzi,mada nisam rekao imenom da je tvoja...
svetac, lažeš ko pseto...tre, kojeg toliko spominješ, me nikad nije uvrijedio, nikad!..iako mi je znao svašta reći, baš kao i ja njemu. to jesu bili fajtovi, ali korektni i argumentirani i uvijek isključivo vezani uz neku političku temu.
tvoji postovi su rijetko politički, ali neviđeno primitivni, a baziraju se isključivo na omalovažavanju ženskog roda. svaki tvoj upis vrijeđa direktno i indirektno svaku ženu na ovom forumu.
ja imam i sad krvi za fajt, no nemam uvijek volju, a ti...ako si toga željan, izgradi konačno vlastiti politički stav i jasno i glasno ga izreci.... i prestani biti ljigavi anemični beskičmenjak, ako imaš muda suprotstavi se treu, kao što sam se ja... ili možeš i mihi, pa da te vidimo junačino.
ovo tvoje sranje i pljuvanje po braniteljima.... kako možeš? kako te nije sram? gdje ti je zahvalnost?
baš si smrad!
Politicki stav?'..glupo bi bilo,jerbo ne zivim u RH,pa me tako zivo boli kiki tko vlada..kujis,osim toga nisam na nivou primitivizma da se svadjam sa drugima radi politickih stavova..to civilizirani ljudi ne rade...toliko o politici..idemo dalje...
Mišamaš..Tree...e di si ti bila dok su bili fajtovi..Ta dva psihopata,GODINAMA,zabijaju nos tamo gdje kulturni ljudi to ne rade..u privatni zivot drugih ljudi...ono,nasli se mjerodavni procijenjivatni nekog ovako ili onako,opet u ovisnosti da li govore kako se njima svidja,ili ne...promasila si ti zilijuna fajtova,a eto vremenom i tome dosao kraj.,.,spomenuti vidjeli da mogu samo mantrati i nis drugo ne postici..
Sto se tice Branitelja,Tutleku zenski,pa i ja sam nosio RH uniformu,sto HV,sto specijalne policije,ali nisam kao Mišamaš i Tree,osobodio jedan Liku i Kordun i pripadajuce,a drugi cijelu slavoniju..onih preostalih 149998 Branitelja,koji se nijednom na forumu nisu pohvalili time,je goli qrc..naravno bitni samo Tree i Mišamaš..Naravno,ta dva dripca su i mjerodavna da svakog tko se po njihovom ne ponasa primjereno,popljuvati,izruziti,oklevetati,proglasiti lazovima..jedino su oni ispravni,njima se treba klanjat..
U psihologiji postoji naziv za takve likove,i nije bas pun komplimenata..
Kakogod,slobodno im se ti klanjaj,nemam nis protiv,..ali ne seri o onome o cemu nemas pojma
Ispod casti mi je bilo sto dokazivati kretenoidima na forumu,bas iz navedenih razloga...nisu vijedni toga...nisu nitko i nista..RH bi bila stvorena i postoja, i spasena bez ta dva Bilmeza,vjerovala ili ne...
Ovo drugo boldano hahahaha ajde opet ti šaljem poziv dođi da te upoznaju zapovjednici specijalne policije, kažu da bi im bilo drago da napokon upoznaju specijalca snajperistu za kojega ni oni nisu znali da postoji :)
Guest- Guest
Nemoj, trebam sve pročitati gdje lik sere o meni kad nisam tu i na to adekvatno odgovoritikic wrote:a da ja zatvorim temu?
Guest- Guest
crvenkasti wrote:marcellus wrote:Winter is coming wrote:bilo bi dobro da neko otvori temu o četnicima,ne sa ciljem veličanja istih neko čisto da vidim kakva je čija definicija četnika,posto vidim da se taj termin često koristi
Šta onda da radim, da obrijem bradu?
Došli četnici pa kažu
dajte nam onog lažu,
forumskoga trola
što bi da se ukrca na hrvatska kola
pa ga lepo savetovaše,
a on bradu obrijaše
jer ga po njoj prepoznaše
rekoše mu da je šaka jada
a vidi ga sada!
seljačinabogomdani wrote:uuuhhhh....ebote,da je basr originalno ali hajde.. ..bogumi,dok te tip guzi,mos mu lizati joojca,toliko ti je kicma savitljiva...Noor wrote:michaellcmacha wrote:on iz glocka na 59 metara praši ampulu u čelo... iako ima sad već blizu 6 banki i na 50 metara ni sa đozlucima ne vidi ni čovjekovu siluetu a kamoli čelo na toj silueti.... mada i da je u boljim godinama svejedno na toj udaljenosti ne bi ni kontejner pogodio al dobro lik je ko mlad volio čitati šejna.... ;) i doc holidejaNoor wrote:bogomdani wrote:
neloše,neloše..steta sto tako nisi prema onima koji su ti lijepili epitete ne bas lijepe,a sa kojima se sad lizes...
Politicki stav?'..glupo bi bilo,jerbo ne zivim u RH,pa me tako zivo boli kiki tko vlada..kujis,osim toga nisam na nivou primitivizma da se svadjam sa drugima radi politickih stavova..to civilizirani ljudi ne rade...toliko o politici..idemo dalje...
Mišamaš..Tree...e di si ti bila dok su bili fajtovi..Ta dva psihopata,GODINAMA,zabijaju nos tamo gdje kulturni ljudi to ne rade..u privatni zivot drugih ljudi...ono,nasli se mjerodavni procijenjivatni nekog ovako ili onako,opet u ovisnosti da li govore kako se njima svidja,ili ne...promasila si ti zilijuna fajtova,a eto vremenom i tome dosao kraj.,.,spomenuti vidjeli da mogu samo mantrati i nis drugo ne postici..
Sto se tice Branitelja,Tutleku zenski,pa i ja sam nosio RH uniformu,sto HV,sto specijalne policije,ali nisam kao Mišamaš i Tree,osobodio jedan Liku i Kordun i pripadajuce,a drugi cijelu slavoniju..onih preostalih 149998 Branitelja,koji se nijednom na forumu nisu pohvalili time,je goli qrc..naravno bitni samo Tree i Mišamaš..Naravno,ta dva dripca su i mjerodavna da svakog tko se po njihovom ne ponasa primjereno,popljuvati,izruziti,oklevetati,proglasiti lazovima..jedino su oni ispravni,njima se treba klanjat..
U psihologiji postoji naziv za takve likove,i nije bas pun komplimenata..
Kakogod,slobodno im se ti klanjaj,nemam nis protiv,..ali ne seri o onome o cemu nemas pojma
Ispod casti mi je bilo sto dokazivati kretenoidima na forumu,bas iz navedenih razloga...nisu vijedni toga...nisu nitko i nista..RH bi bila stvorena i postoja, i spasena bez ta dva Bilmeza,vjerovala ili ne...
nisam prisustvovala vašim fajtovima...žao mi je, ali eto, saznajem da te 2 godine posle jednog takvog nije bilo na forumu, jer si liječio rane.
o tvom ratovanju neću, jer ne znam...no vidim da dečki znaju sve.
daj..krepat ćuuu
Guest- Guest
i kretenčinabogomdani wrote:ja se sad razvbaljujem..jesi znao da se Noorka moze guziti,i lizati ti joojca??..ebote to mora da godi..Winter is coming wrote:jebalo nanu pogledo sam klip sigurno 50 puta i razvaljivao se od kesabogomdani wrote:aaaa..jok...nisam bas za komedije..evo,imam Mišamaša ovdje,.uzivo..Winter is coming wrote:jesi ogledao onaj funny klip sa poscarom hahabogomdani wrote:
pa..nadje se..mada 2015 i 16 ta su jako slabe..
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 17 of 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru