Brisel je otvorio oči
Page 15 of 24
Page 15 of 24 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
evo i sad sam pokazao... al ovaj je bezazlen pravi vrtlarski.... ;)bogomdani wrote:Pa Kic se boji Mišamaša..jos otkad ga je ovaj pitao .."Na čijem si ti platnom spisku...??!"..Eto Kic je plah i fin dečko,a Mišamaš okorjela baraba,pokazivao nož svoj krvopijni na forumu ljudima...crvenkasti wrote:kic wrote:zapravo bi dobili banove da se mene pita, ali bas noor i miha traze da vas pustim, pa evo, pusteni ste :)
Pa tko je tu šef, jebote? Još i priznaš!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
may my wound be mortal :)michaellcmacha wrote:evo jedne striktno za crvenkastog...;)kic wrote:pa i trebas bit ljubomoran zapravo :)crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
JebotePatakMišamaš,imamo iste tacne....kic wrote:may my wound be mortal :)michaellcmacha wrote:evo jedne striktno za crvenkastog...;)kic wrote:pa i trebas bit ljubomoran zapravo :)crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
Guest- Guest
appeal to ego, but failcrvenkasti wrote:kic wrote:zapravo bi dobili banove da se mene pita, ali bas noor i miha traze da vas pustim, pa evo, pusteni ste :)
Pa tko je tu šef, jebote? Još i priznaš!
stvar je u principu: ako se osteceni ne zali, nema potrebe za intervencijom..
Ero je pendantan čovjek, zna što mu je dužnost i uvijek ispunjava svoje obaveze na pravi način.bogomdani wrote:Ebote,naebao si Ero..Eroo wrote:Braniti domovinu je najveća čast (U boj, u boj...).crvenkasti wrote:Miha, bi si mlad, glup, zaveden, uvjerili su da stvari stoje tako, i pošao si u rat se strastveno i svim srcem. Nagledao si se zla i besmisla, sudjelovao u tome, zgadilo ti se i shvatio da je sve sranje.
Ispao si naivan i glup, pa kaj sad?
Život ide dalje.
Ne možeš vječno gajiti u sebi gorčinu i otrov.
Domovnica i putovnica znači da imaš prava, ali i dužnost i obavze.
Sve izvan toga je izdaja i zaslužuje sankcije.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
'ko je tebe ljutio toliko danas,da grizes?crvenkasti wrote:Ovo je dobro, ali nemoj govno.
Smiri stres i frustracije,necemo te nosit na dusi,ni krivi ni duzni..;)
2014-04-12
hahahahaha..mito&korupcija..nekom gusanu podmazao krila da te oslobodni sluzenja juniforme??..skocijo iz kamijona kao Marc??Eroo wrote:Ero je pendantan čovjek, zna što mu je dužnost i uvijek ispunjava svoje obaveze na pravi način.bogomdani wrote:Ebote,naebao si Ero..Eroo wrote:Braniti domovinu je najveća čast (U boj, u boj...).crvenkasti wrote:Miha, bi si mlad, glup, zaveden, uvjerili su da stvari stoje tako, i pošao si u rat se strastveno i svim srcem. Nagledao si se zla i besmisla, sudjelovao u tome, zgadilo ti se i shvatio da je sve sranje.
Život ide dalje.
Guest- Guest
nekako je domacinski kod Mišamaša..morat cu mu uprigoditi posjet...
kanda se dobro jede kod njega...
kanda se dobro jede kod njega...
Guest- Guest
Za mene se zna, ništa ne krijem, sve je otvorenih karata...bogomdani wrote:hahahahaha..mito&korupcija..nekom gusanu podmazao krila da te oslobodni sluzenja juniforme??..skocijo iz kamijona kao Marc??Eroo wrote:Ero je pendantan čovjek, zna što mu je dužnost i uvijek ispunjava svoje obaveze na pravi način.bogomdani wrote:Ebote,naebao si Ero..Eroo wrote:Braniti domovinu je najveća čast (U boj, u boj...).crvenkasti wrote:Miha, bi si mlad, glup, zaveden, uvjerili su da stvari stoje tako, i pošao si u rat se strastveno i svim srcem. Nagledao si se zla i besmisla, sudjelovao u tome, zgadilo ti se i shvatio da je sve sranje.
Život ide dalje.
Znam i čitati između redova, pa mi nije teško saznati s kim imam posla...
Teško je s nami, znam to. No, nije do nas...
Last edited by Eroo on Tue 30 Aug - 1:08; edited 1 time in total
2016-07-22
Ero glumi gljivu... Kak te nije sram Ero.,.ja branijo tvoju drzavu,a nisam niti Hrvat..pa mislim...Eroo wrote:Za mene se zna, ništa ne krijem, sve je otvorenih karata...bogomdani wrote:hahahahaha..mito&korupcija..nekom gusanu podmazao krila da te oslobodni sluzenja juniforme??..skocijo iz kamijona kao Marc??Eroo wrote:Ero je pendantan čovjek, zna što mu je dužnost i uvijek ispunjava svoje obaveze na pravi način.bogomdani wrote:Ebote,naebao si Ero..Eroo wrote:
Braniti domovinu je najveća čast (U boj, u boj...).
Znam čitati i između redova, pa mi nije teško saznati s kim imam posla...
Guest- Guest
Fali? Da te nije prekinila u pola posla?bogomdani wrote:Njurka..di si???
2016-07-22
Ma nije..effo Piffo popijeno,sat od zderacine prosao,mogu mirno u krevetEroo wrote:Fali? Da te nije prekinila u pola posla?bogomdani wrote:Njurka..di si???
Guest- Guest
To je dobro. Ja ti mogu vjerovati i na riječ, ali oni moji i ne baš. Oni su dugi format. GIF...bogomdani wrote:Ero glumi gljivu... Kak te nije sram Ero.,.ja branijo tvoju drzavu,a nisam niti Hrvat..pa mislim...Eroo wrote:Za mene se zna, ništa ne krijem, sve je otvorenih karata...bogomdani wrote:hahahahaha..mito&korupcija..nekom gusanu podmazao krila da te oslobodni sluzenja juniforme??..skocijo iz kamijona kao Marc??Eroo wrote:Ero je pendantan čovjek, zna što mu je dužnost i uvijek ispunjava svoje obaveze na pravi način.bogomdani wrote:
Ebote,naebao si Ero..
2016-07-22
e ebi ga..znaci vrte se u petlji...gadna stvar...Eroo wrote:To je dobro. Ja ti mogu vjerovati i na riječ, ali oni moji i ne baš. Oni su dugi format. GIF...bogomdani wrote:Ero glumi gljivu... Kak te nije sram Ero.,.ja branijo tvoju drzavu,a nisam niti Hrvat..pa mislim...Eroo wrote:Za mene se zna, ništa ne krijem, sve je otvorenih karata...bogomdani wrote:hahahahaha..mito&korupcija..nekom gusanu podmazao krila da te oslobodni sluzenja juniforme??..skocijo iz kamijona kao Marc??Eroo wrote:
Ero je pendantan čovjek, zna što mu je dužnost i uvijek ispunjava svoje obaveze na pravi način.
imal Khozoepa u Zloveniji Ero?
Guest- Guest
S takvim komentarima Noor ne možete fascinirati.Winter is coming wrote:jesi znao da se od govana moze praviti struja?crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
Ona je za vas gospođa i veoma se lako može dogoditi da vam sutra šefu bude šefica.
2016-07-22
ma paradajza kakvog hoćeš i kolko hoćeškic wrote:may my wound be mortal :)michaellcmacha wrote:evo jedne striktno za crvenkastog...;)kic wrote:pa i trebas bit ljubomoran zapravo :)crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
nađe se i pokoja paprika....
a i pokoja ljutica.....
2015-08-08
Nema. Barem ovdje di su Ercegovci.bogomdani wrote:e ebi ga..znaci vrte se u petlji...gadna stvar...Eroo wrote:To je dobro. Ja ti mogu vjerovati i na riječ, ali oni moji i ne baš. Oni su dugi format. GIF...bogomdani wrote:Ero glumi gljivu... Kak te nije sram Ero.,.ja branijo tvoju drzavu,a nisam niti Hrvat..pa mislim...Eroo wrote:Za mene se zna, ništa ne krijem, sve je otvorenih karata...bogomdani wrote:
hahahahaha..mito&korupcija..nekom gusanu podmazao krila da te oslobodni sluzenja juniforme??..skocijo iz kamijona kao Marc??
2016-07-22
Ero..zasto toliko patite na Forumu od fasciniranja nekoga..mene boli Kita,ne trudim se nekom svidjeti..cisto opletem onako prirodno,ebajuc me se tko ce sto misliti..ovaj ili ona..Eroo wrote:S takvim komentarima Noor ne možete fascinirati.Winter is coming wrote:jesi znao da se od govana moze praviti struja?crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
Ona je za vas gospođa i veoma se lako može dogoditi da vam sutra šefu bude šefica.
Guest- Guest
Ovdje odjednom nestali..tek tu i tamo neki..cak se niti ne čopore..oke,svabi su na godisnjem,8. mjesec je rezerviran za obitelji sa djecom,pa je grad poluprazan..ali Khozoepi,ne vjerujem da su na Urlaubu..Eroo wrote:Nema. Barem ovdje di su Ercegovci.bogomdani wrote:e ebi ga..znaci vrte se u petlji...gadna stvar...Eroo wrote:To je dobro. Ja ti mogu vjerovati i na riječ, ali oni moji i ne baš. Oni su dugi format. GIF...bogomdani wrote:Ero glumi gljivu... Kak te nije sram Ero.,.ja branijo tvoju drzavu,a nisam niti Hrvat..pa mislim...Eroo wrote:
Za mene se zna, ništa ne krijem, sve je otvorenih karata...
Guest- Guest
Page 15 of 24 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu