Brisel je otvorio oči
Page 20 of 24
Page 20 of 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Re: Brisel je otvorio oči
tražio je on i domobransku jer mu je đedo odmah s početka bio neko vrijeme u radnom vodu....marcellus wrote:crvenkasti wrote:tre911 wrote:Čuj za ove jebače ustaških majki i ostalu pročetničku ekipu smo male bebeEva wrote:Ajde, ni vas dvojica niste nevinašca. Kak sam navela, sve je standardno, niš izvan uobičajenih normi ponašanja na ovom forumu.
Ej, tre, jel i ti ono živiš od braniteljske?
ej jel ti živiš od dedine boračke ili ćaletove JNA pemzije?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Marc ne obaziri se na budalumarcellus wrote:crvenkasti wrote:tre911 wrote:Čuj za ove jebače ustaških majki i ostalu pročetničku ekipu smo male bebeEva wrote:Ajde, ni vas dvojica niste nevinašca. Kak sam navela, sve je standardno, niš izvan uobičajenih normi ponašanja na ovom forumu.
Ej, tre, jel i ti ono živiš od braniteljske?
ej jel ti živiš od dedine boračke ili ćaletove JNA pemzije?
Guest- Guest
sad je tako, trebo si se kurčit onih godina... ne bi ti ni kruno pomogo.... mada ne sumnjam da bi se pozivao na njega ne bi li loss prošo.... ;)
2015-08-08
Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
Miha, oš se kladit sa mnom u svoj ovogodišnji urod da sam žena a ne muško?
Guest- Guest
koji je vama kurac... kud bi ja s tolikim okladama... džango i pizdun bi izgubili s obzirom da se radi o odošima... za tebe pouzdano znam tko si i što si i od kud poznaš dotičnu osobu, to smo ja i on već razriješili.... vas općenito jebe jer mislite da morete drobiti šta god i koliko god a da vas se neće skužiti..... ko i ovaj što je mlad u duši na način da lifra slike od curica od 12-14 godina....Eva wrote:Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
2015-08-08
Eva wrote:Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
Zar je dotle doslo da se i spol dovodi u pitanje na ovom forumu??!
Guest- Guest
to je već apsolvirano odavno .... NEvanja se voli predstavljat kao žensko iz njemu znanih razloga....dzmrdz wrote:Eva wrote:Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:koji je vama kurac... kud bi ja s tolikim okladama... džango i pizdun bi izgubili s obzirom da se radi o odošima... za tebe pouzdano znam tko si i što si i od kud poznaš dotičnu osobu, to smo ja i on već razriješili.... vas općenito jebe jer mislite da morete drobiti šta god i koliko god a da vas se neće skužiti..... ko i ovaj što je mlad u duši na način da lifra slike od curica od 12-14 godina....Eva wrote:Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
Jao, živiš u zabludi, a moš sve saznat za jedno jutro rajčica, stevija, graška i mrkvica. Umrijet ćeš u neznaju radi škrtosti. Žao ti uložit u obrazovanje, eto slike današnje HR.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:to je već apsolvirano odavno .... NEvanja se voli predstavljat kao žensko iz njemu znanih razloga....dzmrdz wrote:Eva wrote:Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
Ovako, necu ulaziti u raspravu ali ako je Eva musko ja joj skidam kapu za glumu.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:to je već apsolvirano odavno .... NEvanja se voli predstavljat kao žensko iz njemu znanih razloga....dzmrdz wrote:Eva wrote:Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
Tko je apsolvirao isto? Veberov algoritam, Dedino istraživačko novinarstvo ili Jodina staklena kugla?
Guest- Guest
meni neki kazu da sam musko,da..:~dzmrdz wrote:Eva wrote:Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
2014-04-12
maggie13 wrote:meni neki kazu da sam musko,da..:~dzmrdz wrote:Eva wrote:Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
Ovo je ko zona sumraka hahah
Guest- Guest
lik je bio polaznik vojne akademije i bio je u istoj klasi sa mojim frendom koji je isto kao i ja za vrijeme rata bio aktivni časnik u 2 gbr. detalje koje je u trenucima opuštanja navodio su specifični i dobra curica od 14 godina s početka devedsetih ih nije mogla nikako znati čak ih niti izguglati jer tih detalja jednostavno nema ni na guglu, samo oni koji su to prošli, a on je prošo... ;)dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:to je već apsolvirano odavno .... NEvanja se voli predstavljat kao žensko iz njemu znanih razloga....dzmrdz wrote:Eva wrote:Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
Ovako, necu ulaziti u raspravu ali ako je Eva musko ja joj skidam kapu za glumu.
2015-08-08
Vidim,skocili ste na crvenog svi,bas ste neki..covjek samo htio vidjeti u koga bi mogao posudit sto ojrica,a vi odmah ovako..8-)
2014-04-12
Eva wrote:Odoh se obrijat. Ako Miha u međuvrmenu dojde, držte ga.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Vidim,skocili ste na crvenog svi,bas ste neki..covjek samo htio vidjeti u koga bi mogao posudit sto ojrica,a vi odmah ovako..8-)
da, jadan...samo vreba iz zapećka
Last edited by Noor on 30/8/2016, 15:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
ni slučajno.... kic ga je htio banirati i ja sam se prvi zauzeo za forumskog kolegu i patnika crvenkastog... aj kud sam ga onomad gonio preko mrzle une, sad još i da mi ga kic ćera s foruma... ne dolazi u obzir....maggie13 wrote:Vidim,skocili ste na crvenog svi,bas ste neki..covjek samo htio vidjeti u koga bi mogao posudit sto ojrica,a vi odmah ovako..8-)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:lik je bio polaznik vojne akademije i bio je u istoj klasi sa mojim frendom koji je isto kao i ja za vrijeme rata bio aktivni časnik u 2 gbr. detalje koje je u trenucima opuštanja navodio su specifični i dobra curica od 14 godina s početka devedsetih ih nije mogla nikako znati čak ih niti izguglati jer tih detalja jednostavno nema ni na guglu, samo oni koji su to prošli, a on je prošo... ;)dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:to je već apsolvirano odavno .... NEvanja se voli predstavljat kao žensko iz njemu znanih razloga....dzmrdz wrote:Eva wrote:Kaj veli Kruno, kak je kaj? Pozdravi mu puno ženicu.
Kako bi sada Eva mogla dokazati da nije to sto ti pricas? pretpostavljam da je po tome Eva u stavri Srbin?!
Guest- Guest
Page 20 of 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most