Brisel je otvorio oči
Page 19 of 24
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
tre911 wrote:idiot koji ide sa ovakvim sranjima u rasparavi riječima samo pokazuje koliko je slabić i inferioran u odnosu na suparnicu u ovom slučaju, jad i bijeda o čovjeka, jako tužan likpizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:
samo se ti drž' svetozarove, ne brini o mojoj
ja uopste ne brinem o tvojoj,
brinem o njemu,
neka malo uzme svez vazduh
ovako samo chmari,
ima ga disperzivno u tvojim prdoljcima
svinjo odvratna, nadmašuješ sam sebe
izvini,
hemingvej mi je uzor,
samo ko pisac,
vezbam, hahaha
bice bolje, ne brini )
necu ja tebi, krmačo bajna i sl.
nema toga, taman posla !
tre, pa daj pusti nakazu nek se legitimira do gole kože
Guest- Guest
pizzon, ne priliči ti vrijeđanje žene..ma kako mislio da te isprovocirala..svi te crne na pasja kola, i tvoji i domaći, a ti na ženu..nemoj, neukusno je..ispričaj se i unormali.pizzon wrote:norkin pizdolizac,
napusti vec jednom norkinu goozicu !
2014-04-12
maggie13 wrote:pizzon, ne priliči ti vrijeđanje žene..ma kako mislio da te isprovocirala..svi te crne na pasja kola, i tvoji i domaći, a ti na ženu..nemoj, neukusno je..ispričaj se i unormali.pizzon wrote:norkin pizdolizac,
nije potrebno da se i ti izlažeš, ispodčasti mi je i gadi mi se s njim više na ovom nivou svađat.
a isprovociran je bio što sam se nasmijala mihinom postu na njegov račun...i tada je krenuo s muškim šovinizmom i seksualnom podmetačinom.....vrlo, vrlo časno i muževno
Guest- Guest
Zar se već nije do kraja legitimirao, inače bi on već i majku ustašku opsovao ali se opekao prošli put pa sad grize prste kada mu krenu prema tipkovnici.Noor wrote:tre911 wrote:idiot koji ide sa ovakvim sranjima u rasparavi riječima samo pokazuje koliko je slabić i inferioran u odnosu na suparnicu u ovom slučaju, jad i bijeda o čovjeka, jako tužan likpizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:
ja uopste ne brinem o tvojoj,
brinem o njemu,
neka malo uzme svez vazduh
ovako samo chmari,
ima ga disperzivno u tvojim prdoljcima
svinjo odvratna, nadmašuješ sam sebe
izvini,
hemingvej mi je uzor,
samo ko pisac,
vezbam, hahaha
bice bolje, ne brini )
necu ja tebi, krmačo bajna i sl.
nema toga, taman posla !
tre, pa daj pusti nakazu nek se legitimira do gole kože
Guest- Guest
pizzon nije takav bio sa ženama prije, zato mu dajem šansu..Noor wrote:maggie13 wrote:pizzon, ne priliči ti vrijeđanje žene..ma kako mislio da te isprovocirala..svi te crne na pasja kola, i tvoji i domaći, a ti na ženu..nemoj, neukusno je..ispričaj se i unormali.pizzon wrote:norkin pizdolizac,
nije potrebno da se i ti izlažeš, ispodčasti mi je i gadi mi se s njim više na ovom nivou svađat.
a isprovociran je bio što sam se nasmijala mihinom postu na njegov račun...i tada je krenuo s muškim šovinizmom i seksualnom podmetačinom.....vrlo, vrlo časno i muževno
inače, nekad se zbilja puno bolje povući..najbolja je ona o hrvanju sa svinjama u blatu.
2014-04-12
maggie13 wrote:pizzon nije takav bio sa ženama prije, zato mu dajem šansu..Noor wrote:maggie13 wrote:pizzon, ne priliči ti vrijeđanje žene..ma kako mislio da te isprovocirala..svi te crne na pasja kola, i tvoji i domaći, a ti na ženu..nemoj, neukusno je..ispričaj se i unormali.pizzon wrote:norkin pizdolizac,
inače, nekad se zbilja puno bolje povući..najbolja je ona o hrvanju sa svinjama u blatu.
meni je savršeno jasno zašto sam na piku baš njemu i baš svetozaru
neka se međusobno tješe...
Guest- Guest
Noor wrote:maggie13 wrote:pizzon nije takav bio sa ženama prije, zato mu dajem šansu..Noor wrote:maggie13 wrote:pizzon, ne priliči ti vrijeđanje žene..ma kako mislio da te isprovocirala..svi te crne na pasja kola, i tvoji i domaći, a ti na ženu..nemoj, neukusno je..ispričaj se i unormali.pizzon wrote:norkin pizdolizac,
meni je savršeno jasno zašto sam na piku baš njemu i baš svetozaru
neka se međusobno tješe...
oni ti to mogu najbolje objasniti
Guest- Guest
pa znaš ako ćemo iskreno to baš i nije za smijat se.... kompletna ta ekipa je više za žaliti neg im se smijati... međutim problem je što su oni voljni, ako im se ikako i ikada otvori mogućnost nama napraviti značajnu i popriličnu štetu, stoga je to najbolje sterat što dalje od sebe... ili da se ne lažemo u tri pičke mile mame, da ih ne vidimo i ne čujemo pa i ne čitamo.... jebiga to je realnost i to su činjenice....Noor wrote:maggie13 wrote:pizzon, ne priliči ti vrijeđanje žene..ma kako mislio da te isprovocirala..svi te crne na pasja kola, i tvoji i domaći, a ti na ženu..nemoj, neukusno je..ispričaj se i unormali.pizzon wrote:norkin pizdolizac,
2015-08-08
Nije to nikakva exluziva ovdje, to je uobičajena svakodnevna spika među frendovima, a Tre i Mihica jedva dočekali da uskoče. Fali im pičkaranje.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa znaš ako ćemo iskreno to baš i nije za smijat se.... kompletna ta ekipa je više za žaliti neg im se smijati... međutim problem je što su oni voljni, ako im se ikako i ikada otvori mogućnost nama napraviti značajnu i popriličnu štetu, stoga je to najbolje sterat što dalje od sebe... ili da se ne lažemo u tri pičke mile mame, da ih ne vidimo i ne čujemo pa i ne čitamo.... jebiga to je realnost i to su činjenice....Noor wrote:maggie13 wrote:pizzon, ne priliči ti vrijeđanje žene..ma kako mislio da te isprovocirala..svi te crne na pasja kola, i tvoji i domaći, a ti na ženu..nemoj, neukusno je..ispričaj se i unormali.pizzon wrote:norkin pizdolizac,
Kaj sam rekla. Vidi ga, hepi pepi je mam.
Guest- Guest
to je figurativno... naglasak je na što dalje od nas....da smo si kojim slučajem na ti i još usput da sroljo nije zdimio 1994. u srbiju uglavnom bi se puno bolje slagali....Eva wrote:michaellcmacha wrote:pa znaš ako ćemo iskreno to baš i nije za smijat se.... kompletna ta ekipa je više za žaliti neg im se smijati... međutim problem je što su oni voljni, ako im se ikako i ikada otvori mogućnost nama napraviti značajnu i popriličnu štetu, stoga je to najbolje sterat što dalje od sebe... ili da se ne lažemo u tri pičke mile mame, da ih ne vidimo i ne čujemo pa i ne čitamo.... jebiga to je realnost i to su činjenice....Noor wrote:maggie13 wrote:pizzon, ne priliči ti vrijeđanje žene..ma kako mislio da te isprovocirala..svi te crne na pasja kola, i tvoji i domaći, a ti na ženu..nemoj, neukusno je..ispričaj se i unormali.pizzon wrote:norkin pizdolizac,
Kaj sam rekla. Vidi ga, hepi pepi je mam.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa tvoji fanovi vole pičkarati, ono jebavanje majke ustaške i tako to, mi smo na puno nižem levelu a i nismo nikome djecu palili niti govorili da su zasluženo pobijeni kao što si ti to znala svojevremeno pisati.Eva wrote:Nije to nikakva exluziva ovdje, to je uobičajena svakodnevna spika među frendovima, a Tre i Mihica jedva dočekali da uskoče. Fali im pičkaranje.
Guest- Guest
Ajde, ni vas dvojica niste nevinašca. Kak sam navela, sve je standardno, niš izvan uobičajenih normi ponašanja na ovom forumu.
Guest- Guest
Čuj za ove jebače ustaških majki i ostalu pročetničku ekipu smo male bebeEva wrote:Ajde, ni vas dvojica niste nevinašca. Kak sam navela, sve je standardno, niš izvan uobičajenih normi ponašanja na ovom forumu.
Guest- Guest
tre911 wrote:Čuj za ove jebače ustaških majki i ostalu pročetničku ekipu smo male bebeEva wrote:Ajde, ni vas dvojica niste nevinašca. Kak sam navela, sve je standardno, niš izvan uobičajenih normi ponašanja na ovom forumu.
Ej, tre, jel i ti ono živiš od braniteljske?
crvenkasti-
2014-04-17
tre911 wrote:Čuj za ove jebače ustaških majki i ostalu pročetničku ekipu smo male bebeEva wrote:Ajde, ni vas dvojica niste nevinašca. Kak sam navela, sve je standardno, niš izvan uobičajenih normi ponašanja na ovom forumu.
Bile prije 50 let.
Guest- Guest
Pa tu negdje ako ćemo u bukvaluEva wrote:tre911 wrote:Čuj za ove jebače ustaških majki i ostalu pročetničku ekipu smo male bebeEva wrote:Ajde, ni vas dvojica niste nevinašca. Kak sam navela, sve je standardno, niš izvan uobičajenih normi ponašanja na ovom forumu.
Bile prije 50 let.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:tre911 wrote:Čuj za ove jebače ustaških majki i ostalu pročetničku ekipu smo male bebeEva wrote:Ajde, ni vas dvojica niste nevinašca. Kak sam navela, sve je standardno, niš izvan uobičajenih normi ponašanja na ovom forumu.
ej jel ti živiš od dedine boračke ili ćaletove JNA pemzije?
naravno da nisam.... tebi sam još onda rekao šta bi te snašlo u datoj prilici zbog tvojih impresija po pitanju desetaka tisuća hrvata koje su tvoji "opravdano" ubijali pijucima i ašovima, a pogotovo kad si ustvrdio kako bi sasvim ok bilo ubijati hrvatsku djecu.... budi uvjeren da tebe nitko ne bi zbog tog slao u PM... a pogotovo ne ja....Eva wrote:Ajde, ni vas dvojica niste nevinašca. Kak sam navela, sve je standardno, niš izvan uobičajenih normi ponašanja na ovom forumu.
2015-08-08
tražio je on i domobransku jer mu je đedo odmah s početka bio neko vrijeme u radnom vodu....marcellus wrote:crvenkasti wrote:tre911 wrote:Čuj za ove jebače ustaških majki i ostalu pročetničku ekipu smo male bebeEva wrote:Ajde, ni vas dvojica niste nevinašca. Kak sam navela, sve je standardno, niš izvan uobičajenih normi ponašanja na ovom forumu.
ej jel ti živiš od dedine boračke ili ćaletove JNA pemzije?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu