Brisel je otvorio oči
Page 14 of 24
Page 14 of 24 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24
Re: Brisel je otvorio oči
jese i tebi svidjela??..fin strukic imas pa iz šreka lijepo izgleda..Noor wrote:bogomdani wrote:
uuuhhhh....ebote,da je basr originalno ali hajde.. ..bogumi,dok te tip guzi,mos mu lizati joojca,toliko ti je kicma savitljiva...
vidim da si ti tu pozu već isprobao
Guest- Guest
Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
crvenkasti-
2014-04-17
eno sad je iskopao negdje nekakve "browninge", al tulavac nema pojma da se u stvari radilo o graničenoj količini fnm-ova i to samo na samom početku, a nadalje su bili fm-ovi argentinci jel i kasnije zbrojovke....Noor wrote:michaellcmacha wrote:on iz glocka na 59 metara praši ampulu u čelo... iako ima sad već blizu 6 banki i na 50 metara ni sa đozlucima ne vidi ni čovjekovu siluetu a kamoli čelo na toj silueti.... mada i da je u boljim godinama svejedno na toj udaljenosti ne bi ni kontejner pogodio al dobro lik je ko mlad volio čitati šejna.... ;) i doc holidejaNoor wrote:bogomdani wrote:neloše,neloše..steta sto tako nisi prema onima koji su ti lijepili epitete ne bas lijepe,a sa kojima se sad lizes...Noor wrote:
svetac, lažeš ko pseto...tre, kojeg toliko spominješ, me nikad nije uvrijedio, nikad!..iako mi je znao svašta reći, baš kao i ja njemu. to jesu bili fajtovi, ali korektni i argumentirani i uvijek isključivo vezani uz neku političku temu.
tvoji postovi su rijetko politički, ali neviđeno primitivni, a baziraju se isključivo na omalovažavanju ženskog roda. svaki tvoj upis vrijeđa direktno i indirektno svaku ženu na ovom forumu.
ja imam i sad krvi za fajt, no nemam uvijek volju, a ti...ako si toga željan, izgradi konačno vlastiti politički stav i jasno i glasno ga izreci.... i prestani biti ljigavi anemični beskičmenjak, ako imaš muda suprotstavi se treu, kao što sam se ja... ili možeš i mihi, pa da te vidimo junačino.
ovo tvoje sranje i pljuvanje po braniteljima.... kako možeš? kako te nije sram? gdje ti je zahvalnost?
baš si smrad!
Politicki stav?'..glupo bi bilo,jerbo ne zivim u RH,pa me tako zivo boli kiki tko vlada..kujis,osim toga nisam na nivou primitivizma da se svadjam sa drugima radi politickih stavova..to civilizirani ljudi ne rade...toliko o politici..idemo dalje...
Mišamaš..Tree...e di si ti bila dok su bili fajtovi..Ta dva psihopata,GODINAMA,zabijaju nos tamo gdje kulturni ljudi to ne rade..u privatni zivot drugih ljudi...ono,nasli se mjerodavni procijenjivatni nekog ovako ili onako,opet u ovisnosti da li govore kako se njima svidja,ili ne...promasila si ti zilijuna fajtova,a eto vremenom i tome dosao kraj.,.,spomenuti vidjeli da mogu samo mantrati i nis drugo ne postici..
Sto se tice Branitelja,Tutleku zenski,pa i ja sam nosio RH uniformu,sto HV,sto specijalne policije,ali nisam kao Mišamaš i Tree,osobodio jedan Liku i Kordun i pripadajuce,a drugi cijelu slavoniju..onih preostalih 149998 Branitelja,koji se nijednom na forumu nisu pohvalili time,je goli qrc..naravno bitni samo Tree i Mišamaš..Naravno,ta dva dripca su i mjerodavna da svakog tko se po njihovom ne ponasa primjereno,popljuvati,izruziti,oklevetati,proglasiti lazovima..jedino su oni ispravni,njima se treba klanjat..
U psihologiji postoji naziv za takve likove,i nije bas pun komplimenata..
Kakogod,slobodno im se ti klanjaj,nemam nis protiv,..ali ne seri o onome o cemu nemas pojma
Ispod casti mi je bilo sto dokazivati kretenoidima na forumu,bas iz navedenih razloga...nisu vijedni toga...nisu nitko i nista..RH bi bila stvorena i postoja, i spasena bez ta dva Bilmeza,vjerovala ili ne...
nisam prisustvovala vašim fajtovima...žao mi je, ali eto, saznajem da te 2 godine posle jednog takvog nije bilo na forumu, jer si liječio rane.
o tvom ratovanju neću, jer ne znam...no vidim da dečki znaju sve.
daj..krepat ćuuu
2015-08-08
Zato Mišamaš ove godine bas i ne kaka na Forumu...pognojio je Paradajz...crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
Guest- Guest
bogomdani wrote:neće ici.. .znam ja da vas kompleksase muce napredni likovi...Noor wrote:bogomdani wrote:Ovako noorka..od pocetka stavljam miš-maš,navodim bisere koje zanima tudj zivot na krivi trag,i onada kad nakon dvije godine uzaludnog kopanja,dojdu u slijepu ulicu,nacisto polude..tu uzivam.. .sto se tice drugih stvari,bazne su istina,ali podosta modam,iz istog razloga,da isprovociram zesce kompleksase,koji nisu sposobni prezivjeti,jedino kopajuci rukama i nogama...popizde,jer su tutleci,nisu sposobni usprkos pishtolj skolama,da naprave nesto u zivotu,pa opet..kopaju rukama i nogama...drugi puta nastavim..ne da mi se sad..da vidim sto Mišamaš ima reci..
gle presvetli...ti si tu nadrobio 4 reda sofisticiranog teksta, a moglo je i puno kraće....rečeš jednostavno - sve lažem!
jedina stvar u kojoj ti svakodnevno napreduješ je glupost.
Guest- Guest
pa i trebas bit ljubomoran zapravo :)crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
znam da te namamljuje da dobijes ban kao i pizzona,kic trzi prst na obaracu nego sta ti preferiras od puca npr za samoodbranu? jesi vise za neke duplomke,pumparice,revolvere ili pistolje?bogomdani wrote:ja se sad razvbaljujem..jesi znao da se Noorka moze guziti,i lizati ti joojca??..ebote to mora da godi..Winter is coming wrote:jebalo nanu pogledo sam klip sigurno 50 puta i razvaljivao se od kesabogomdani wrote:aaaa..jok...nisam bas za komedije..evo,imam Mišamaša ovdje,.uzivo..Winter is coming wrote:jesi ogledao onaj funny klip sa poscarom hahabogomdani wrote:
pa..nadje se..mada 2015 i 16 ta su jako slabe..
2014-04-14
kic wrote:pa i trebas bit ljubomoran zapravo :)crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
Ja serem bezveze, a marcelus i miha mlate lovu.
crvenkasti-
2014-04-17
jesi znao da se od govana moze praviti struja?crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
Winter is coming-
2014-04-14
zapravo bi dobili banove da se mene pita, ali bas noor i miha traze da vas pustim, pa evo, pusteni ste :)
eto i mi blagodarimo...kakogod,u zezanciji zla nema..kic wrote:zapravo bi dobili banove da se mene pita, ali bas noor i miha traze da vas pustim, pa evo, pusteni ste :)
Guest- Guest
kic wrote:zapravo bi dobili banove da se mene pita, ali bas noor i miha traze da vas pustim, pa evo, pusteni ste :)
Pa tko je tu šef, jebote? Još i priznaš!
crvenkasti-
2014-04-17
bogomdani wrote:ja se sad razvbaljujem..jesi znao da se Noorka moze guziti,i lizati ti joojca??..ebote to mora da godi..Winter is coming wrote:jebalo nanu pogledo sam klip sigurno 50 puta i razvaljivao se od kesabogomdani wrote:aaaa..jok...nisam bas za komedije..evo,imam Mišamaša ovdje,.uzivo..Winter is coming wrote:jesi ogledao onaj funny klip sa poscarom hahabogomdani wrote:
pa..nadje se..mada 2015 i 16 ta su jako slabe..
mora da godi, ha? pa, zamoli pizzona da malo zamijenite mjesta, paš vidit.
Last edited by Noor on 30/8/2016, 00:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
Braniti domovinu je najveća čast (U boj, u boj...).crvenkasti wrote:Miha, bi si mlad, glup, zaveden, uvjerili su da stvari stoje tako, i pošao si u rat se strastveno i svim srcem. Nagledao si se zla i besmisla, sudjelovao u tome, zgadilo ti se i shvatio da je sve sranje.
Ispao si naivan i glup, pa kaj sad?
Život ide dalje.
Ne možeš vječno gajiti u sebi gorčinu i otrov.
Domovnica i putovnica znači da imaš prava, ali i dužnost i obavze.
Sve izvan toga je izdaja i zaslužuje sankcije.
Last edited by Eroo on 30/8/2016, 00:59; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa Kic se boji Mišamaša..jos otkad ga je ovaj pitao .."Na čijem si ti platnom spisku...??!"..Eto Kic je plah i fin dečko,a Mišamaš okorjela baraba,pokazivao nož svoj krvopijni na forumu ljudima...crvenkasti wrote:kic wrote:zapravo bi dobili banove da se mene pita, ali bas noor i miha traze da vas pustim, pa evo, pusteni ste :)
Guest- Guest
Ebote,naebao si Ero..Eroo wrote:Braniti domovinu je najveća čast (U boj, u boj...).crvenkasti wrote:Miha, bi si mlad, glup, zaveden, uvjerili su da stvari stoje tako, i pošao si u rat se strastveno i svim srcem. Nagledao si se zla i besmisla, sudjelovao u tome, zgadilo ti se i shvatio da je sve sranje.
Ispao si naivan i glup, pa kaj sad?
Život ide dalje.
Ne možeš vječno gajiti u sebi gorčinu i otrov.
Domovnica i putovnica znači da imaš prava, ali i dužnost i obavze.
Sve izvan toga je izdaja i zaslužuje sankcije.
Guest- Guest
evo jedne striktno za crvenkastog...;)kic wrote:pa i trebas bit ljubomoran zapravo :)crvenkasti wrote:Jebote, ko bi reko, govno je smrdljivo i gadno, a iz njega izraste tako lijep paradajz?
2015-08-08
ajd u qc.,.ako se zaebajemo pa zaebajemo se..ili???Noor wrote:bogomdani wrote:ja se sad razvbaljujem..jesi znao da se Noorka moze guziti,i lizati ti joojca??..ebote to mora da godi..Winter is coming wrote:jebalo nanu pogledo sam klip sigurno 50 puta i razvaljivao se od kesabogomdani wrote:aaaa..jok...nisam bas za komedije..evo,imam Mišamaša ovdje,.uzivo..Winter is coming wrote:
jesi ogledao onaj funny klip sa poscarom haha
mora da godi, ha? pa, zamoli pizzona da malo zamijenite mjesta, paš vidit.
Guest- Guest
evo i sad sam pokazao... al ovaj je bezazlen pravi vrtlarski.... ;)bogomdani wrote:Pa Kic se boji Mišamaša..jos otkad ga je ovaj pitao .."Na čijem si ti platnom spisku...??!"..Eto Kic je plah i fin dečko,a Mišamaš okorjela baraba,pokazivao nož svoj krvopijni na forumu ljudima...crvenkasti wrote:kic wrote:zapravo bi dobili banove da se mene pita, ali bas noor i miha traze da vas pustim, pa evo, pusteni ste :)
2015-08-08
Page 14 of 24 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24
Similar topics
» brisel & milo -
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most
» Brisel gori
» HRT otvorio dopisništvo u Mostaru
» Dačić otvorio dušu
» Putko otvorio krimski most