Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
jel trebalo namjerno ispasti od salzburga i ostati bez 15 milja (ili koliko se već dobije) zbog toga? i opet nebi izborili to jebeno proljeće, kad nisu protiv trulog celtica i astre onda neće nikad, problem je psihološki isto ko i salzburg što nemože u lpbafalo wrote: lijepo sam rekao bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu a u europa ligi bi s obzirom na sve klošare koji tamo nastupaju imali šanse za pobjede i borbu za to mitsko proljeće
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
i kakve to veze ima s mojom analizom? hajduk je loš to je činjenica i ja kao objektivan analitičar tu ništa ne kontriram kao što i realno sagledavam situaciju oko dinamaTommy Ramone wrote:Hajduk nije prvi ni u selu ni u gradu. Sprdnja u HNL-u.bafalo wrote:dinamo će opet bit silovan pogotovo uz prodaju pola ključnih igrača. lijepo sam rekao bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu a u europa ligi bi s obzirom na sve klošare koji tamo nastupaju imali šanse za pobjede i borbu za to mitsko proljeće a sad opet kurac i negativni rekordi uz sušecovo kmečanje
Sad ću fino naći post koji sam napisao pa zalijepit. Kako su glupi ovaj škripar i tominjo, nikad im šamare ne dosadi primat
normalno da nisu. bravo za dinamo za prolaz ali depresivno je upravo to što govoriš da su u limbu između lige prvaka i hnl-a. predobri za prvi i jednako loši za drugi. novci ne znam čemu služe pošto samo održavaju takvo stanje stvari a iskoraka nigdje. svi smo vidjeli da europa liga nije toliko kvalitetna, glupost je da dinamo ne bi mogao proć skupinu i mnogi slabiji klubovi sa manjim budžetom naprave nešto. to proljeće je veliki fail. meni je jasno da se tu i tamo to da zaboravit podjebavanjem hajduka, rijeke i indexa no to je davno postala stara priča poput šamara koji popiju u lpskripar wrote:jel trebalo namjerno ispasti od salzburga i ostati bez 15 milja (ili koliko se već dobije) zbog toga? i opet nebi izborili to jebeno proljeće, kad nisu protiv trulog celtica i astre onda neće nikad, problem je psihološki isto ko i salzburg što nemože u lpbafalo wrote: lijepo sam rekao bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu a u europa ligi bi s obzirom na sve klošare koji tamo nastupaju imali šanse za pobjede i borbu za to mitsko proljeće
zato kažem da iako je naravno bolje da su ušli u ligu prvaka sa sportskog aspekta liga europe bi bila bolja i primjerenija
Ajde, pokrij se po glavi, išamaraj se dobro, nategni miška i idi spavat, možda se sutra probudiš pametniji.scorpion wrote:Sad ću fino naći post koji sam napisao pa zalijepit. Kako su glupi ovaj škripar i tominjo, nikad im šamare ne dosadi primat
Guest- Guest
Europska liga je utješna nagrada i tako je shvaćaju svi osim malih klubova. Napredovat možeš samo ako igraš s jakima.bafalo wrote:normalno da nisu. bravo za dinamo za prolaz ali depresivno je upravo to što govoriš da su u limbu između lige prvaka i hnl-a. predobri za prvi i jednako loši za drugi. novci ne znam čemu služe pošto samo održavaju takvo stanje stvari a iskoraka nigdje. svi smo vidjeli da europa liga nije toliko kvalitetna, glupost je da dinamo ne bi mogao proć skupinu i mnogi slabiji klubovi sa manjim budžetom naprave nešto. to proljeće je veliki fail. meni je jasno da se tu i tamo to da zaboravit podjebavanjem hajduka, rijeke i indexa no to je davno postala stara priča poput šamara koji popiju u lpskripar wrote:jel trebalo namjerno ispasti od salzburga i ostati bez 15 milja (ili koliko se već dobije) zbog toga? i opet nebi izborili to jebeno proljeće, kad nisu protiv trulog celtica i astre onda neće nikad, problem je psihološki isto ko i salzburg što nemože u lpbafalo wrote: lijepo sam rekao bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu a u europa ligi bi s obzirom na sve klošare koji tamo nastupaju imali šanse za pobjede i borbu za to mitsko proljeće
zato kažem da iako je naravno bolje da su ušli u ligu prvaka sa sportskog aspekta liga europe bi bila bolja i primjerenija
Guest- Guest
samo što dinamo ne napreduje već svaki put služi kao kanta za napucavanje dok u europa ligi ne možeš 100% reć nemaju šanse a to je temelj sporta
u ime oca i sina i duha svetoga kako je glupa ova škorpija
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
zabetoniraj čmar šiptaru da ne budeš tako jalan kad te ćale napumpa
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Jebote, ovaj Salzburg smo prošli sa 3 igrača, Eduardom, Jonasom i donekle Rogom. Onda je zadnjih pola sata na utakmicu došao Čorić kojemu ranije nisu dali igrati, a zadnjih 10-ak minuta ukazali su se centarfor Šifo i do tada uz Soudanija, Pivarića, Stojanovića, Sigalija, Antolića, uvjerljivo najlošiji na terenu Fernandes. Na kraju se Fernandes pretvara u igrača odluke sa golom i asistom za Soudanija koji je opet morao 2 puta zabijati ono što se kurcom mora zabiti. Na kraju smo ih u tim produžecima mogli masakrirati. Imponiralo mi je jedino to, kaj smo i mi konačno pokazali da smo od nekoga fizički i trkački daleko jači, jer Salzburg u produžecima više ni hodati nije mogao a kamoli da potrče. Za LP treba bezuvjetno pokušati stopirati transfer Roga u Napoli jer je iznos njegova transfera dobiven sada ulaskom u LP inače ta LP nebude dobro završila. I pokušati objasniti Fernandesu i Soudaniju da se utakmica igra od početka do kraja, a ne da se samo svrati na utakmicu na par minuta. Velika je šteta kaj sad Eduardo odlazi kad je konačno počeo braniti za što je i doveden. Ono prošle sezone i ovo sada k'o da su 2 različita golmana. Ne treba zaboraviti ni škota koji nam je oprostio "božju ruku" i hvala mu na tome.
Zeko-
2015-08-26
UEFA Team Coefficients 2016/2017Last update: Wed, 24 Aug 2016 23:27:29 CET |
1 | FC København | Den | CL | 0.00 | 0.00 | 4.00 | 4.00 | 1.0750 | 5.0750 |
2 | Dinamo Zagreb | Cro | CL | 0.00 | 0.00 | 4.00 | 4.00 | 0.9750 | 4.9750 |
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Jebote, ovaj Salzburg smo prošli sa 3 igrača, Eduardom, Jonasom i donekle Rogom. Onda je zadnjih pola sata na utakmicu došao Čorić kojemu ranije nisu dali igrati, a zadnjih 10-ak minuta ukazali su se centarfor Šifo i do tada uz Soudanija, Pivarića, Stojanovića, Sigalija, Antolića, uvjerljivo najlošiji na terenu Fernandes. Na kraju se Fernandes pretvara u igrača odluke sa golom i asistom za Soudanija koji je opet morao 2 puta zabijati ono što se kurcom mora zabiti. Na kraju smo ih u tim produžecima mogli masakrirati. Imponiralo mi je jedino to, kaj smo i mi konačno pokazali da smo od nekoga fizički i trkački daleko jači, jer Salzburg u produžecima više ni hodati nije mogao a kamoli da potrče. Za LP treba bezuvjetno pokušati stopirati transfer Roga u Napoli jer je iznos njegova transfera dobiven sada ulaskom u LP inače ta LP nebude dobro završila. I pokušati objasniti Fernandesu i Soudaniju da se utakmica igra od početka do kraja, a ne da se samo svrati na utakmicu na par minuta. Velika je šteta kaj sad Eduardo odlazi kad je konačno počeo braniti za što je i doveden. Ono prošle sezone i ovo sada k'o da su 2 različita golmana. Ne treba zaboraviti ni škota koji nam je oprostio "božju ruku" i hvala mu na tome.
Pa to...prodaja Roga je katastrofalna odluka...ili samo ja to vidim...pa taj dečko ima potencijal za trostruko vrijedniji transfer...ne razumijem koji kurac se svima žuri sve dati na rasprodaju...
darth_vader-
2014-04-17
Glava hoće sve rasprodat dok još može. A poslije bude ovce govorile: E, da nam se vrati Mamić...nema veze kaj dok je braco bil trener nije bilo rasprodaje nego se kupovalo. Možda Cico ima nekih problema s cugom ali i takav je doktor nogometa za Zokija, Krunu i slične.
Guest- Guest
I naći će zamjene za Roga i Pjacu ako stvarno ode Rog, a nebi trebao...još.
Guest- Guest
po meni je ovo čudo,u biti to je nogomet i opet ono staro otrcano nogometno pravili kada fulaš i neiskoristiš šanse da dokrajčiš suparnika dobiješ kaznu...nakon 1.p sam mislio da će ih autrijanci satrati,ali kada do negdje 80.min nisu povećali vodstvo imao sam neki osjećaj da će biti kažnjeni pa da se konačno i našima vrati ono nepisano pravilo s početka teksta...
ajde konačno nakon koliko vremena da dinamo prođe suparnika koji je jači i kvalitetniji od njih i to na terenu
ajde konačno nakon koliko vremena da dinamo prođe suparnika koji je jači i kvalitetniji od njih i to na terenu
PETOM pobjedom u šest utakmica u kvalifikacijama Lige prvaka Dinamo je izborio plasman u grupnu fazu i skočio na prvo mjesto ljestvice klubova ovog ljeta u Europi.
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50