Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Kako će Dinamo primat porcije, ovo će bit nešto veličanstveno. Daleko najlošija momčad lige prvaka, uživat ću u svakoj tekmi
NAPOKON STRUČNJAK NA KLUPI, SAMO JOŠ FALI KLASA NA TERENU. CICO POZOVI KAPETANA I SPRIJEČI MASAKR
ovaj red bull zaslužuje sve što mu se večeras dogodlio. klošari iz tvornice sokova su oteli i silovali stoljetni klub
Realno su trebali pobijedit 4:0, a i u Zagrebu su mogli dobit 0:2. Klošari koji su zaslužili ispast. Mali Salzburgbafalo wrote:ovaj red bull zaslužuje sve što mu se večeras dogodlio.
Hejteri i stručnjaci koji priželjkujete.debakl Dinama napušite mi se redom kurčine, a onda pošaljite keve da stanu u red.
Guest- Guest
Stručnjak jesam, to si pogodio. Samo što ja ne priželjkujem debakl Dinama, nego odgovorno tvrdim da će se osramotitTommy Ramone wrote:Hejteri i stručnjaci koji priželjkujete.debakl Dinama napušite mi se redom kurčine, a onda pošaljite keve da stanu u red.
pričaš o paru Legia-Dundalk ili?scorpion wrote:Daleko najlošiji par u play off-u. U ligu prvaka će manje lošija momčad
skripar-
2015-08-09
tako si i prošle godine pisao pa su te posrali odma u prvom kolu protiv arsenala, daj se prestani brukatscorpion wrote:Kako će Dinamo primat porcije, ovo će bit nešto veličanstveno. Daleko najlošija momčad lige prvaka, uživat ću u svakoj tekmi
skripar-
2015-08-09
Tommy Ramone wrote:Hejteri i stručnjaci koji priželjkujete.debakl Dinama napušite mi se redom kurčine, a onda pošaljite keve da stanu u red.
skripar-
2015-08-09
Jesam prošle godine isto nešto rekao i bio sam u pravu retardu. Rekao sam Dinamo će bit zadnji u skupini i to sam ponovio i nakon pobjede nad Arsenalom. Kako si mislio ispast pametan, pa si ispao glup ko kurac. Kakva šamarčina Bože dragiskripar wrote:tako si i prošle godine pisao pa su te posrali odma u prvom kolu protiv arsenala, daj se prestani brukatscorpion wrote:Kako će Dinamo primat porcije, ovo će bit nešto veličanstveno. Daleko najlošija momčad lige prvaka, uživat ću u svakoj tekmi
rekao si i da neće osvojit ni boda, i šta veliš daleko najlošija momčad u lp, pa nije hajduk ušao u lp
skripar-
2015-08-09
dinamo će opet bit silovan pogotovo uz prodaju pola ključnih igrača. lijepo sam rekao bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu a u europa ligi bi s obzirom na sve klošare koji tamo nastupaju imali šanse za pobjede i borbu za to mitsko proljeće a sad opet kurac i negativni rekordi uz sušecovo kmečanje
On je preglup da bi shvatio kad se obrukao, a to mu je svakodnevna rutina.skripar wrote:tako si i prošle godine pisao pa su te posrali odma u prvom kolu protiv arsenala, daj se prestani brukatscorpion wrote:Kako će Dinamo primat porcije, ovo će bit nešto veličanstveno. Daleko najlošija momčad lige prvaka, uživat ću u svakoj tekmi
Guest- Guest
Hajduk nije prvi ni u selu ni u gradu. Sprdnja u HNL-u.bafalo wrote:dinamo će opet bit silovan pogotovo uz prodaju pola ključnih igrača. lijepo sam rekao bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu a u europa ligi bi s obzirom na sve klošare koji tamo nastupaju imali šanse za pobjede i borbu za to mitsko proljeće a sad opet kurac i negativni rekordi uz sušecovo kmečanje
Guest- Guest
jel trebalo namjerno ispasti od salzburga i ostati bez 15 milja (ili koliko se već dobije) zbog toga? i opet nebi izborili to jebeno proljeće, kad nisu protiv trulog celtica i astre onda neće nikad, problem je psihološki isto ko i salzburg što nemože u lpbafalo wrote: lijepo sam rekao bolje bit prvi u selu nego zadnji u gradu a u europa ligi bi s obzirom na sve klošare koji tamo nastupaju imali šanse za pobjede i borbu za to mitsko proljeće
skripar-
2015-08-09
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50