Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Bitno je da kad je bracek bil trener nije se prodavalo već se kupovalo. I tako su kupljeni Brozović, Halilović, Čop, Pinto, Šimunović ......
Zeko-
2015-08-26
Ne bi rekao da je Salzburg jači i kvalitetniji od Dinama, ali je istina da je u ove 2 utakmice bolje izgledao na terenu. Ne zbog neke svoje prenaglašene kvalitete, već zato jer je Dinamo izgledao užasno, pogotovo prvih sat vremena jučer. To su ekipe tu negdje, s time da Dinamo ima jače pojedince i dužu klupu, a Salzburg bolje izgleda k'o momčad ako se ne dira u prvih 11. No čim promijeniš 2-3 igrača, što se jučer vidlo, oni rapidno padaju.muckodjubre wrote:po meni je ovo čudo,u biti to je nogomet i opet ono staro otrcano nogometno pravili kada fulaš i neiskoristiš šanse da dokrajčiš suparnika dobiješ kaznu...nakon 1.p sam mislio da će ih autrijanci satrati,ali kada do negdje 80.min nisu povećali vodstvo imao sam neki osjećaj da će biti kažnjeni pa da se konačno i našima vrati ono nepisano pravilo s početka teksta...
ajde konačno nakon koliko vremena da dinamo prođe suparnika koji je jači i kvalitetniji od njih i to na terenu
Zeko-
2015-08-26
dinamu dosta fali machado jer im je sredina terena jučer izgledala katastrofalno,nepovezano,neforsirane pogreške i krive predaje lopte,užas...Zeko wrote:Ne bi rekao da je Salzburg jači i kvalitetniji od Dinama, ali je istina da je u ove 2 utakmice bolje izgledao na terenu. Ne zbog neke svoje prenaglašene kvalitete, već zato jer je Dinamo izgledao užasno, pogotovo prvih sat vremena jučer. To su ekipe tu negdje, s time da Dinamo ima jače pojedince i dužu klupu, a Salzburg bolje izgleda k'o momčad ako se ne dira u prvih 11. No čim promijeniš 2-3 igrača, što se jučer vidlo, oni rapidno padaju.muckodjubre wrote:po meni je ovo čudo,u biti to je nogomet i opet ono staro otrcano nogometno pravili kada fulaš i neiskoristiš šanse da dokrajčiš suparnika dobiješ kaznu...nakon 1.p sam mislio da će ih autrijanci satrati,ali kada do negdje 80.min nisu povećali vodstvo imao sam neki osjećaj da će biti kažnjeni pa da se konačno i našima vrati ono nepisano pravilo s početka teksta...
ajde konačno nakon koliko vremena da dinamo prođe suparnika koji je jači i kvalitetniji od njih i to na terenu
sad treba dovesti 2,3 pojačanja golmana,u vezni red i napadača
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
iam li gdje prijenos ždrijeba i tekme lokosa?
Imaš na eurosportu prijenos ždrijebamuckodjubre wrote:iam li gdje prijenos ždrijeba i tekme lokosa?
Soudani pristao na novi ugovor od milijun eura godišnje do ljeta 2019.
ne valja eduardo
https://www.chelseafc.com/news/latest-news/2016/08/eduardo-transfer-completed.html
https://www.chelseafc.com/news/latest-news/2016/08/eduardo-transfer-completed.html
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
[size=31]Skupina H:[/size]
1. kolo, 14. rujnaLyon - Dinamo
Juventus - Sevilla
2. kolo, 27. rujna:
Sevilla - Lyon
Dinamo - Juventus
3. kolo, 18. listopada:
Dinamo - Sevilla
Lyon - Juventus
4. kolo, 2. studenog:
Sevilla - Dinamo
Juventus - Lyon
5. kolo, 22. studenog:
Dinamo - lyon
Sevilla - Juventus
6. kolo, 7. prosinca:
Lyon - Sevilla
Juventus - Dinamo
Velika šansa nam je Juventus. Dužni su nam 23 milje eura za Pjacu pa bi bilo moralno od njih da daju koji bod, a i lovu, naravno. A Lyon nam je dužan bodove za onih 7 komada kaj smo im pustili. Jedino protiv Seville bude jebeno jer s njima do sad nismo imali nikakve veze. Sve u svemu, grupa po mjeri.
Zeko-
2015-08-26
salzburg je sve karte bacio na ludu trku i presing s kojim su više puta izborili situacije iz kojih se moglo zabiti i mirno privesti tekmu kraju.Zeko wrote:Ne bi rekao da je Salzburg jači i kvalitetniji od Dinama, ali je istina da je u ove 2 utakmice bolje izgledao na terenu. Ne zbog neke svoje prenaglašene kvalitete, već zato jer je Dinamo izgledao užasno, pogotovo prvih sat vremena jučer. To su ekipe tu negdje, s time da Dinamo ima jače pojedince i dužu klupu, a Salzburg bolje izgleda k'o momčad ako se ne dira u prvih 11. No čim promijeniš 2-3 igrača, što se jučer vidlo, oni rapidno padaju.muckodjubre wrote:po meni je ovo čudo,u biti to je nogomet i opet ono staro otrcano nogometno pravili kada fulaš i neiskoristiš šanse da dokrajčiš suparnika dobiješ kaznu...nakon 1.p sam mislio da će ih autrijanci satrati,ali kada do negdje 80.min nisu povećali vodstvo imao sam neki osjećaj da će biti kažnjeni pa da se konačno i našima vrati ono nepisano pravilo s početka teksta...
međutim, nisu zabili i nakon izmjena u drugom poluvremenu izgubili su gard, a u produžecima i drastično fizički pali.
dinamo je pokazao kako iskustvo hnl-a u kojem je dominantan i igranje do zadnje sekunde ipak ima dobrih strana jer se prema salzburgu zadnju trećinu utakmice postavio jednako kao što se postavlja prema hnl ekipama...
sitting_bull-
2015-09-28
Zeko wrote:Velika šansa nam je Juventus. Dužni su nam 23 milje eura za Pjacu pa bi bilo moralno od njih da daju koji bod, a i lovu, naravno. A Lyon nam je dužan bodove za onih 7 komada kaj smo im pustili. Jedino protiv Seville bude jebeno jer s njima do sad nismo imali nikakve veze. Sve u svemu, grupa po mjeri.
Juve da pošalje primaveru dinamo nema nikakve šanse da osvoji bod. isto kao i sevilla i lyon.
Guest- Guest
pa jel ih prošle sezone sevilla nije koštala 1.mjesta u grupi i odlaska na bayern?operw wrote:Juve da pošalje primaveru dinamo nema nikakve šanse da osvoji bod. isto kao i sevilla i lyon.
2014-04-15
operw wrote:prošle godine nije bilo mandže u sevilli
2014-04-15
[size=66]http://www.24sata.hr/sport/lose-vijesti-iz-monaca-uefa-ce-promijeniti-sustav-lige-prvaka-488557[/size]
kako će se uefa posrat po svim onim što su brojali i drkali na koeficijent lol pa neće valjda neka tablica sa brojkama zaustavit interes kapitala
Kaj ti je to primavera, daj to napiši na našem jeziku a ne na ciganskom. Pa Juventus je najlopovskiji klub na svijetu s njima se budemo lako dogovorili pogotovo kaj su nam još i novce dužni.operw wrote:Juve da pošalje primaveru dinamo nema nikakve šanse da osvoji bod. isto kao i sevilla i lyon.
Zeko-
2015-08-26
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50