ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 41 of 50 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 41 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest 14/10/2016, 10:42

spavate li mirno, mamiceve kuckice? B-)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 11:00

Dinamo Zagreb - Page 41 PXL_181115_12206498-656x365

Ostavi se mojih kćeri i mog sina, jesi čuooooo? :D
Onaj, nekima zabavan show, Zdravka Mamića kad je izvrijeđao onog novinara na sasvim normalno i legitimno pitanje u vezi sukoba interesa, menađerske agencije i sličnog. Sve dolazi na svoje, u velikim problemima je sin Mario (za čije poslove nekoć nisi smio pitati, jeli) koji je vlasnik tvrtke u švicarskoj gdje su se vršile ilegalne transakcije. Bidni Mario, pipa zatvorena, eno ga i ženica ostavlja (ona koja je bježala s 100 tisuća eura keša u torbi). Jebiga Mario, što misliš zašto je fufa s tv ekrana išla za tebe... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 11:23

Čim su se Švicarci i Ameri angažirali, gotova mu je manistra...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/10/2016, 11:46

Ako je mamic ukrao toliko parra dinamu sta bi tek bilo da nije,onda bo dinamo bio jos jacu i bjezao po 50 bodova konkurenciji

Dinamo Zagreb - Page 41 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 41 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 41 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 11:59

Problem je sta je Mamić drugim klubovima ukra mogućnost da postanu prvaci države uz svoje kriminalne pipke koji se protezu kroz cili HNS... Nikog iz Dalmacije nije briga sta je i Dinama oštetija...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 11:59

i da strpaju mamica u zatvor, opet cete biti krs od kluba... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:01

muckodjubre wrote:Ako je mamic ukrao toliko parra dinamu sta bi tek bilo da nije,onda bo dinamo bio jos jacu i bjezao po 50 bodova konkurenciji
:^0 Glupo si ovo napisao. Glupo postavljanje stvari. Dinamo sam o sebi ovisi oće li biti prvak ili ne, i može ovisiti o sebi oće li pobjeći nekom protivniku za onoliko bodova koliko maksimalno može osvojiti u dvobojima protiv tog protivnika (ako je to 4 kola, onda se radi o 12 bodova uz pretpostavku da sve utakmice pobjedi). To je do Dinama, njegove snage, momčadi. A ostalo? Pa ostalo ovisi o protivniku, jer valjda Dinamov budžet i igrački kadar nema utjecaj (ono, nebi triba imati jel :) ) u tome koliko će konkurencija osvojiti u ostalim dvobojima (primjerice ako uzmemo u obzir Hajduk protiv Cibalije, Osijeka, Belupa...). Tako da ne znam o kojih 50 bodova pričaš da se nije kralo. Razmisli malo.

Možda bolje da postaviš pitanje jeli moga više napraviti u Europi da se nije kralo? :D Ili je to nebitno.

Također, ako se kralo iz Dinama za vlastiti interes ne znači automatski da nisi bija privilegiran u HNL-u, da nisi ima takoreći drugu momčad, da je takoreći cijeli savez tvoj, itd. itd.

Uglavnom, post ti je bez veze...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/10/2016, 12:03

Pa ako je ukrao tolike pare,da nije ukrao onda bi drugi klubovi imsli još manje sanse biti prvi jer bi dinamo bio jos jaci i mocniji...

A uostalom nije mamic kriv sto je hajduk tu gdje je,nije ga mamic opljackao

Dinamo Zagreb - Page 41 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 41 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 41 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:04

eh, da je njima jedan mamic-ne bi ni suzu pustili od milion koje su isplakali svih ovih godina. B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:05

Rad'iša Trajković wrote:i da strpaju mamica u zatvor, opet cete biti krs od kluba... B-)
Glavno da nam vodje navijača ne ubijaju ka pase na ulici...
B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/10/2016, 12:05

Tu ako je netko popušio to je dinamo jer kako kazes mogli se vise uloziti u pojacanja i vise napraviti u europi

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:06

fridrih_niche wrote:
Rad'iša Trajković wrote:i da strpaju mamica u zatvor, opet cete biti krs od kluba... B-)
Glavno da nam vodje navijača ne ubijaju ka pase na ulici...
B-)

glavno da nismo zaboravili kako je to osvojiti titulu ili igrati u evropi... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:06

Bracala udara ka trojanski konj...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:07

fridrih_niche wrote:Bracala udara ka trojanski konj...

Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:08

muckodjubre wrote:Pa ako je ukrao tolike pare,da nije ukrao onda bi drugi klubovi imsli još manje sanse biti prvi jer bi dinamo bio jos jaci i mocniji...

A uostalom nije mamic kriv sto je hajduk tu gdje je,nije ga mamic opljackao
Opet krivo postavljaš stvari. Da je Dinamo imao više love, tko kaže da bi bio igrački MOČNIJI i jači? To je pretpostavka. Ajmo reće da bi bio, kakva razlika? Dinamo je prvak u HNL-ukoliko, 11 godina? Znači ne može bolje u HNL-u, jeli tako? Ne možeš bolje od prvog mista Što onda pričati o tome, zašto sam sebi ne postavljaš pitanje da je Dinamo imao tu lovu koja je pokradena jeli mogao napraviti više u Europi???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:08

muckodjubre wrote:Tu ako je netko popušio to je dinamo jer kako kazes mogli se vise uloziti u pojacanja i vise napraviti u europi
Većina navijača Dinama se voli pravit blesava kad im se spomene da nitko u ovoj Mamicevoj ligi ne smi bit prvak osim Dinama...
Bas simpatično...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:13

fridrih_niche wrote:
Većina navijača Dinama se voli pravit blesava kad im se spomene da nitko u ovoj Mamicevoj ligi ne smi bit prvak osim Dinama...
Bas simpatično...
;)
Ovaj novac, izvlačenje iz kluba koji godinama dobiva miljune i miljune BEZPOVRATNIH sredstava od grada nek stavimo sa strane. A sva privilegiranost, moć u savezu, postavljanje svojih ljudi, guranje igrača u reprezentaciju (pazi igrača koji se kasnije prodaju a ti imaš osobnu korist) to ništa u svoj priči?!? Nego ajmo pričati o tome kako bi Dinamo imao 50 bodova prednosti nad konkurencijom da se nije kralo, što je u startu glupa teza jer naveja sam gori Dinamo ne ovisi sam oće li takvu bodovnu prednost imati, a dobro je pitanje jeli to uopće i moguće da Dinamo bude prvi, a da konkurencija zaostaje 50 bodova i više. Ako je moguće onda bi valjda svi ostali tribali biti na razini što ja znam Cibalije...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/10/2016, 12:15

fridrih_niche wrote:
muckodjubre wrote:Tu ako je netko popušio to je dinamo jer kako kazes mogli se vise uloziti u pojacanja i vise napraviti u europi
Bas simpatično...
;)
A navijaci hajduka za svoje neuspjehe,losu politiku,los igracki kadar i pljacku unutar kluba ne vide kao glavne razloge nekonkurentnosti vec je lakse uperiti prstom u nekoga drugoga da je razlog nekonkurentnosti

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 14/10/2016, 12:17

amper1950 wrote:
fridrih_niche wrote:
Bas simpatično...
;)
Ovaj novac, izvlačenje iz kluba koji godinama dobiva miljune i miljune BEZPOVRATNIH sredstava od grada nek stavimo sa strane. A sva privilegiranost, moć u savezu, postavljanje svojih ljudi, guranje igrača u reprezentaciju (pazi igrača koji se kasnije prodaju a ti imaš osobnu korist) to ništa u svoj priči?!? Nego ajmo pričati o tome kako bi Dinamo imao 50 bodova prednosti nad konkurencijom da se nije kralo, što je u startu glupa teza jer naveja sam gori Dinamo ne ovisi sam oće li takvu bodovnu prednost imati, a dobro je pitanje jeli to uopće i moguće da Dinamo bude prvi, a da konkurencija zaostaje 50 bodova i više. Ako je moguće onda bi valjda svi ostali tribali biti na razini što ja znam Cibalije...
Ne,nego bi dinamo bio igracki jos jaci pa bi bodovna razlika bila jos veca...a ostali bi bili tu gdje  jesu jer im nije dinamo kriv sto su tu gdje jesu
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:20

Ma njihova privilegiranost je poznata stvar, to se vise ne može osporit...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2016, 12:20

Demo se trudi, al to je Sizifov posa...
Guest
Guest

Back to top Go down