Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Braćala wrote:dokle god dinamo ima za glavnog konkurenta minijaturu od kluba, moze sa decom kadetima da igra ligu...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Na zalost, ovaj put dinamo ce osvojit 0 bodovaZeko wrote:Na tvoju žalost, najveću utakmicu u novijoj povijesti Dinama vodio je Kruno Jurčić protiv Reala Madrid. A protiv Juventusa su već odigrane 2 službene utakmice, a vodio ih je Branko Zebec. U Torinu je bilo 2-2, a u Zagrebu smo se poigrali s njima i nabili ih 3-0.operw wrote:sto. Ostat ce upamcen kao trener koji je vodio najvecu utakmicu u povijesti dinama onu protiv Juventusa iz torina.
Guest- Guest
očekujem 4 boda u prve dvije utakmice. pobjeda protiv slabašnog lyona i miroljubivi x sa digičima. a dalje bumo vidjeli
2015-08-19
a onda protiv seville šta bog da jer ipak je sevilla iz najjače lige europekuracodigraca wrote:očekujem 4 boda u prve dvije utakmice. pobjeda protiv slabašnog lyona i miroljubivi x sa digičima. a dalje bumo vidjeli
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
predsjednik kluba Ivan Meštrović koji je na poklon gazdi Maksimira dobio dres s natpisom Maminho i nasmijao se fotografirao s njim u loži.
osječani su se previše borili
mađarske pičke. skoro su dobili po njonji mađarske pičketine u loži. najšugaviji narod na svijetu. jebo im staljin mater u pičku
2015-08-19
svaki narod spada u neku skupinu jedino su oni i finci stavljeni u ugro-finsku skupinu. znači ne zna se ni tko im je čača ni tko im je mater
2015-08-19
I Estonci.kuracodigraca wrote:svaki narod spada u neku skupinu jedino su oni i finci stavljeni u ugro-finsku skupinu. znači ne zna se ni tko im je čača ni tko im je mater
Guest- Guest
muckodjubre wrote:predsjednik kluba Ivan Meštrović koji je na poklon gazdi Maksimira dobio dres s natpisom Maminho i nasmijao se fotografirao s njim u loži.
čekaj zar maminjo nije dao ostavku na svaku f-ju u klubu...
Guest- Guest
Pa je, vidiš da nema odijelo ni kravatu.Braćala wrote:muckodjubre wrote:predsjednik kluba Ivan Meštrović koji je na poklon gazdi Maksimira dobio dres s natpisom Maminho i nasmijao se fotografirao s njim u loži.
čekaj zar maminjo nije dao ostavku na svaku f-ju u klubu...
Zeko-
2015-08-26
muckodjubre wrote:predsjednik kluba Ivan Meštrović koji je na poklon gazdi Maksimira dobio dres s natpisom Maminho i nasmijao se fotografirao s njim u loži.
Kako jadno... Vidim da su navijači Osijeka popizdili, još ne mogu kupiti novi dres - nema ga u prodaji još uvijek, a ovi poklanjaju dres ovom kriminalcu. Koje pišanje po klubu.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:podaci su sa transfermarkta, a gdje si ti vidio 700.000 provjeri...amper1950 wrote:Da, da Vargić je prodan za 1.75 miljuna eura, premda informacije iz Italije i transfermarkt priča o 700 tisuća eura...sitting_bull wrote:
balaj -2,0 mio
bezjak - 2,0 mio
lešković -1,5 mio
vargić - 1,75 mio
močinić - 2,0 mio
sharbini - 1,5 mio
Samardžić - 1,3 mio
tomasov - 0,800 mio (posudba)
roshi - 0,500 mio
brezovec - 0,250 mio
ukupno 13,6 mio i to samo ove kalendarske godine...
Moš milsiti. Na kraju sav taj novac ne zarađuje klub nego vlasnik koji jasnije ga može uložiti ne mora. A nisam baš primjetija da je novac od Kramarića uložio...
S transfermarkta kažeš?
Vargić:
http://www.transfermarkt.de/ivan-vargic/profil/spieler/34553
Tu ti jasno i čitko piše da je iznos transfera 700 tisuća eura, a ti očito gledaš procjenu njegove vrijednosti što je nešto sasvim drugo...
Ili pak Anas Sharbini:
http://www.transfermarkt.de/anas-sharbini/profil/spieler/34458
Koji je po transfermarktu igrač Rijeke, a u Osmanlisporu je bija na posudbi koju su platili 200 tisuća eura...
Sad je samo pitanje koji transfermarkt si ti gleda ili si opet nešto umislija...
Guest- Guest
Zato se i dvije godine za redom u Europi klekne na prvoj stepenici...nowitzki wrote:
Pa rijeka ne dobiva nista vise od sociala sporta (volpija)
Guest- Guest
amper1950 wrote:Zato se i dvije godine za redom u Europi klekne na prvoj stepenici...nowitzki wrote:
Guest- Guest
Kohorta: "Nikakva isprika neće i ne može isprati novo pljuvanje u lice i bacanje kluba deset koraka unatrag."Braćala wrote:jalni amper
Jalna Kohorta....
Guest- Guest
Btw. nowitzki, gdje je lova od Kramarića? U što je uložena? Ili je vlasnik tu lovu spremio u džep i s njom pokrio 3-nje ulaganje?amper1950 wrote:Zato se i dvije godine za redom u Europi klekne na prvoj stepenici...nowitzki wrote:
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50