Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
IVAJLO PETEV na korak je od preuzimanja Dinama, potvrdio nam je Mirko Barišić.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Da, da... A C. Ronaldo je prevara od igrača...Zeko wrote:
Jesam, al' imam opravdanje. Tvoje poante je nemoguće razumijeti, jer to su nebuloze a ne poante.
Guest- Guest
HNL "iznjedri" prvaka države,prvak igra kvalifikacije LP. Bi ili nebi, pitanje je sad. Poanta je da Dinamo nije NIŠTA nikome pomogao kako se hvali putem službene stranice. I samo Dinamo može objaviti onakav članak,siguran sam da nijedan klub koji igra LP ne objavljuje onakve članke i hvali se nekim pomaganjem na račun toga što Uefa raspoređuje novac kako ga raspoređuje. To je poanta... A ti kao "isključivi" krivac je nikad ne buš razmel...Zeko wrote:
Nije ti to istina. Vele neki znalci da bi netko drugi od naših ušao u LP i priskrbio te novce da to nije Dinamo napravio. A možda, vele ti isti znalci, i nebi taj netko drugi ušao. I sad ga jebi, bili ili nebi netko drugi ušao.
Guest- Guest
Baš ono vezano za temu...Zeko wrote:Izgleda da bude, prema izjavama nekih laprdala, "naš najveći trener" postao slobodan trener. Opet je dobio po pičci i to doma i vjerojatno bude završio u HNL-u ili negdje u jednom od Kaštela gdje mu je i mjesto.
Koliko se sićam nije se pričalo o najvećem, već najboljem (a to je ipak razlika, istini za volju "isključivi" krivci je možda ne vide ). On to sigurno je posljednih godina, jebiga klubovi u kojima radi i primanja koja ima to dokazuju. Pa nije valjda to Zoran Mamić...
Btw. Kaštela i slično mu najavljuješ već dugi niz godina, pa opet ništa od toga. Naprotiv, Bilić uredno dolazi do sve uglednijih sredina. Neće ni ovaj lošiji ulazak u sezonu to bitno pokvariti ne brini. Neće tako skoro u Kaštela...
Guest- Guest
Bilic se nakon dvije sezone pogubi u svim klubovima, kratkorocno trenersko rijesenje ko vjeko lokica, zoran vulic itd
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Bilic se nakon dvije sezone pogubi u svim klubovima, kratkorocno trenersko rijesenje ko vjeko lokica, zoran vulic itd
trener sa 0 trofeja. cak je i nesrecni zoran uspesniji od njega, i onaj mali kekec...
Guest- Guest
Znam ja jednog što je uspješniji od Zokija i Keka. Zajedno.Ti ga sigurno ne znaš, jebiga hara po županijskoj ligi...Rad'iša Trajković wrote:
trener sa 0 trofeja. cak je i nesrecni zoran uspesniji od njega, i onaj mali kekec...
Claudio Ranieri je ove godine, s 65 godina u guzici došao do uspjeha karijere. Osim dva kupa od prije, ako se na varam, nije osvojio ništa više pogotovo ne trofej kao što je trofej prvaka Engleske. A čovjek je gotovo 30 godina trener i trenirao je čitav niz velikih klubova u kojima nije ništa napravio, ništa veliko (Juventus, Chelsea, Roma, Inter, Napoli, Atletico Madrid - nije ništa osvojio, a tim klubovima su trofeji ajmo reći imperativ)
Tako da, pomalo... Nije Bilić trebao otići u Englesku raditi ko trener, moga je negdje preuzeti neki klub iz neke live lige koji je tri puta močniji u svim poljima od ostatka konkurencija, uzimati trofeje, i šta bi onda pričali o tome kako je uspješan?!? Ili bi tribali reći da je samo po sebi uspjeh preuzeti jednog engleskog prvoligaša? :)
Guest- Guest
ranieri je uzeo kup italije sa fiorentinom kada je serie a bila najjaca liga, kao sto je danas premiership.
a maleni nane ne moze u istu recenicu sa njim...
Guest- Guest
Znači, uzeo je kup kad je liga bila najjača?Rad'iša Trajković wrote:ranieri je uzeo kup italije sa fiorentinom kada je serie a bila najjaca liga, kao sto je danas premiership.
Pa imao je dva kupa u 28 godina rada, a nabroija sam ti koje je sve klubove vodija di nije ništa osvoija...
Nisam ja radija usporedbe njih dvojice, što je neozbiljno i s obzirom na staž, samo sam naveo da je Ranieri vrhunac svoje karijere i največi uspjeh ostvario nakon 30 godina rada kao 65-njak...
Guest- Guest
još samo sati dijele operwa da gleda uživo juve protiv najvećega hrvatskoga kluba
na žalost ne mogu organizirat odlazak. to čekam oduvijek, a ništa gledat ću Juve u torinu nekom prilikom.
sutra, ako bi i stigao, možda da dodem na drugo poluvrijeme, no teško.
Guest- Guest
imat će Juve sutra veliku podršku, vjerojatno kao niti jedan gostujući klub do sad. jer ipak radi se o najvećem europskom klubu.
Guest- Guest
operw wrote:na žalost ne mogu organizirat odlazak. to čekam oduvijek, a ništa gledat ću Juve u torinu nekom prilikom.
dajte da ovom klosru udelimo koji dinar, da oseti malo radosti u svom bednom zivotu...
Guest- Guest
haha ne treba vracala.Rad'iša Trajković wrote:operw wrote:na žalost ne mogu organizirat odlazak. to čekam oduvijek, a ništa gledat ću Juve u torinu nekom prilikom.
dajte da ovom klosru udelimo koji dinar, da oseti malo radosti u svom bednom zivotu...
u mjesec dana zaradim koliko ti za cijeli život.
Guest- Guest
šteta bio sam siguran da ideš, a tako ti je kad se zaposliš, kako sam ja dobio otkaz u pravo vrijeme sad stignem svugdjeoperw wrote:na žalost ne mogu organizirat odlazak. to čekam oduvijek, a ništa gledat ću Juve u torinu nekom prilikom.
skripar-
2015-08-09
Rad'iša Trajković wrote:nowitzki wrote:Bilic se nakon dvije sezone pogubi u svim klubovima, kratkorocno trenersko rijesenje ko vjeko lokica, zoran vulic itd
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50