Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
voda u ušima 4-0 je najgori rez jer je to dupla nesreća 2x po 2-0
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
sreća da su zabili 5. inače bi bilo svega
E sad sam zadovoljan, petarda
nowitzki-
2014-04-27
Za danas je Cico kriv isto koliko i igrači koji ga bojkotiraju jer je izveo formaciju u kojoj nikad nisu igrali.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:sreća da su zabili 5. inače bi bilo svega
Iz debelog zaleđa.
Guest- Guest
Mogli su to ponistit a onaj cisti u vinkovcima priznat sta se mene ticeTommy Ramone wrote:muckodjubre wrote:sreća da su zabili 5. inače bi bilo svega
Iz debelog zaleđa.
nowitzki-
2014-04-27
Je li primio kad dinamo u povjesti hnla petardu?
nowitzki-
2014-04-27
http://www.germanijak.hr/vijesti/kranjcar-nije-vise-trener-dinama/23577
cico štos
cico štos
Guest- Guest
Neočekivano
hoće li, već jednom, ivković postati trener dinama?
jedino tomo prati trendove suvremenog nogometa i može posložiti ove dečke u dinamu kak treba, posebice ako misle graditi novu ekipu na generaciji '98...
jedino tomo prati trendove suvremenog nogometa i može posložiti ove dečke u dinamu kak treba, posebice ako misle graditi novu ekipu na generaciji '98...
sitting_bull-
2015-09-28
sva sreća da nije branio eduardo, primili bi bar 10 komada. inače i nije to tak loša večer za dinamo. riješili smo se pijanca a riječki i ini kompleksaši zaboravljaju čuvene riječi generala isorukua yamamotoa o usnulom divu i tak to.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
'Ostavljam europski iskorak u koji nitko nije vjerovao'.
Dobro, nije da se baš vjerovalo u Ligu prvaka, ali istina je i da je Kranjčaru u Salzburgu završila sezona. Nakon Red Bulla u ovom se braku ponašao kao da svadba još nije završila. Propuštao je treninge koje su vodili asistenti te klupske obaveze a večer prije derbija na Rujevici je nestao u bespućima Istre sa svojim pajdašima te se u tri ujutro ukazao u hotelu. Neozbiljno? Malo je reći!
ak je ovo istina a čuo sam i privatnim kanalima da jest onda je smeće i smrad. želim mu da krepa i nabijem mu na kurac titulu legende dinama. smrdljiva jebena pijandura
Dobro, nije da se baš vjerovalo u Ligu prvaka, ali istina je i da je Kranjčaru u Salzburgu završila sezona. Nakon Red Bulla u ovom se braku ponašao kao da svadba još nije završila. Propuštao je treninge koje su vodili asistenti te klupske obaveze a večer prije derbija na Rujevici je nestao u bespućima Istre sa svojim pajdašima te se u tri ujutro ukazao u hotelu. Neozbiljno? Malo je reći!
ak je ovo istina a čuo sam i privatnim kanalima da jest onda je smeće i smrad. želim mu da krepa i nabijem mu na kurac titulu legende dinama. smrdljiva jebena pijandura
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kapljica i vrhunski sport ne idu skupa...kuracodigraca wrote:'Ostavljam europski iskorak u koji nitko nije vjerovao'.
sitting_bull-
2015-09-28
Ostvarila se moja želja da ih Rijeka našamara i da se riješimo ovog "trenerčića" i karikature od "čovjeka". Toliko trenerskog neznanja još u Dinamu nije viđeno nikada. On se potpuno izgubio i u vremenu i u prostoru, a onaj slučajni ulazak u LP puno je toga trenutno zamaskirao, ali istinu da, pod njegovim vodstvom, Dinamo ne igra ništa nemoguće je sakriti. <činjenica je da je Dinamo prodao Pjacu i Roga a da nije doveo nikoga, ali to ni u kojem slučaju ne opravdava ovu katastrofu od nogometa koju Dinamo ove sezone igra. Jer Dinamo je i lani igrao mjesec i pol dana bez Pjace nakon njegove ozljede i pobjeđivao. Obrana Dinama je priča za sebe. Prošle sezone igrali su jako dobro i Sigali i Benković i Šifo kad se vratio, a ovo kaj sad igraju puno je lošije od onoga kaj su igrali prije 2-3 godine u LP kad su imali gol razliku 1-300. Svaka čast Rijeci iskoristili su sve slabosti dinamove obrane i bilo bi to izvrsno za hrvatski nogomet da je Rijeka kvalitetom dostigla nivo Dinama od prošle sezone i nekoliko sezona unatrag, ali ovdje je evidentno da se Dinamo, ne igrački već kvalitetom svojih izvedbi, spustio na nivo Rijeke pa čak i na nivo dobrog dijela HNL-a. To samo potvrđuje činjenicu da eksperimenti sa ponovnim dovođenjem bivših trenera, a koji se u Dinamu ponavljaju godinama, nisu dobri, jer ako nisi valjao jedanput i smijenjen si, nećeš valjati ni 10-i puta. Potpuno je druga priča sa trenerima koji su otišli sami i nisu smijenjeni zbog loših rezultata. Takvima bi vrata Dinama uvijek trebala biti otvorena za povratak i da se mene pita, ja bi ovu ekipu dao u ruke Ćiri Blaževiću, bez obzira na njegovih 80 godina na leđima. Ovoj ekipi treba trenersko ime, vođa kojeg će igrači pratiti i slušati ili ih neće biti, a to je Ćiro jedini u stanju napraviti.
Zeko-
2015-08-26
Bit ce onaj koji je najposlusniji
nowitzki-
2014-04-27
Kako je kek pijanog cicota poslao u mirovinu petardom, nesto kao modrinjo fergiea
nowitzki-
2014-04-27
Čitam kako je Cico kriv za sve, a eto nije kriv klub koji je prodao najbolje što ima da nebi imao dodatne probleme s FFP-om i da bi zatvorio neke obaveze (čitaj kredite). Nd tako davno smo od istih imali prilike čitati da trener ništa nije kriv i da nema nikavu ulogu (čitaj Čačić). Dok zoki nije pobegal on sam sebi ko sportski direktor treneru nikad nije ovo dozvolio. Da proda najvažnije igrače a ne dovede neke zamjene. Jebiga... Priča sam ne tako davno da Dinamo previše troši, previše igrača pod ugovorom, previše se troši na Lokomotivu, preveliki ugovori. Sad su zaradili jako dobru lovu, čak uspili opet u LP što je isto jako dobar novac, ali je igrački kadar puno slabiji nego prije i to će se naravno osjetiti. Ne virujem da će novi trener nešto bitno prominiti, ok u HNL imaju ovu i onu moć i s obzirom na konkurenciju vjerovatno će dostići zaostatak, a u Europi će teško išta napraviti.
Btw. sad su guranjem u vatru malog golmana Šempera u ovoj situaciji napravili tešku glupost. Momčad igra loše, njega bužaju a on je mlad golman koji je trebao tu biti uz kojeg starijeg i dobivati tu i tamo priliku. Ovakve stvari mu mogu totalno sjebati karijeru...
Btw. sad su guranjem u vatru malog golmana Šempera u ovoj situaciji napravili tešku glupost. Momčad igra loše, njega bužaju a on je mlad golman koji je trebao tu biti uz kojeg starijeg i dobivati tu i tamo priliku. Ovakve stvari mu mogu totalno sjebati karijeru...
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50