Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Ova glupost mi je promakla. O bože, znači, tebi je veći uspjeh igrati Euroligu ili LP 1-2 puta u 10 godina, nego igrati te lige 10 godina uzastopno ? Dinamo je u Europi u posljednjih 10 godina napravio više nego svi ostali klubovi iz bivše juge zajedno. Jedino Dinamo je konstanta, svi ostali se pojave i više ih nema. Sigurno je veći uspjeh kluba ako igra te lige 10 godina uzastopno, nego da jednu godinu prođe grupu, a ostalih 9 zapne u kvalifikacijama. I sa sportske strane i sa financijske.nowitzki wrote:Tommy Ramone wrote:nowitzki wrote:ali uz maribor je sa ovih prostora zadnjih par godina jedina ekipa koja je nesto napravila u europi....
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Kazem, i tu vam je gotovo sad kad su opet promjenili sustav kvalifikacija
nowitzki-
2014-04-27
Zeko wrote:Ova glupost mi je promakla. O bože, znači, tebi je veći uspjeh igrati Euroligu ili LP 1-2 puta u 10 godina, nego igrati te lige 10 godina uzastopno ? Dinamo je u Europi u posljednjih 10 godina napravio više nego svi ostali klubovi iz bivše juge zajedno. Jedino Dinamo je konstanta, svi ostali se pojave i više ih nema. Sigurno je veći uspjeh kluba ako igra te lige 10 godina uzastopno, nego da jednu godinu prođe grupu, a ostalih 9 zapne u kvalifikacijama. I sa sportske strane i sa financijske.nowitzki wrote:Tommy Ramone wrote:nowitzki wrote:ali uz maribor je sa ovih prostora zadnjih par godina jedina ekipa koja je nesto napravila u europi....
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
kuracodigraca wrote:https://www.chelseafc.com/teams/first-team/eduardo.html
Od prvog golmana Dinama do trećeg golmana Chelsea. U prijevodu, možda uhvati koju minutu u Zepter kupu.
Guest- Guest
braniti će kao i pletikosa u tottenhamu...ali vjerujem da mu je plaća osjetno veća nego u dinamo,tako da ga zaboli kikiTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:https://www.chelseafc.com/teams/first-team/eduardo.html
Od prvog golmana Dinama do trećeg golmana Chelsea. U prijevodu, možda uhvati koju minutu u Zepter kupu.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
još jednom da čestitam cici kranjčaru na remek djelu. sad kad su se slegli dojmovi postaje još jasnije što je taj čovjek napravio. bilo koji drugi trener osim možda slavena i dinamo bi sad bio u europa ligi
Nešto malo manje ...Braćala wrote:sta, kao budzet dianam je 30 miliona godisnje?
sat2-
2015-09-28
Ništa se tu nije bog zna kaj promijenilo. U Ligu prvaka sada "putem prvaka" ne bude išlo 5 klubova nego 4. Promijenilo se vama, jer ako budemo imali 2 predstavnika u kvalifikacijama za LP, a vi budete 2. u HNL-u, tim putem sada u LP ulaze samo 2 kluba umjesto dosadašnjih 5. I neznam kaj non-stop laprdaš o tom sustavu kvalifikacija ? On vrijedi za sve klubove u Europi, a ne samo za Dinamo, reko sam ti već, nema ih baš puno koji igraju LP ili Euroligu 10 godina uzastopno u grupnoj fazi. Isti taj sustav natjecanja vrijedi i za Rijeku, ali Rijeka ipak spada u onu skupinu klubova o kojima sam govorio. Pojavi se u Europi godinu-dvije u grupnoj fazi (kao i Hajduk svojevremeno) i onda ih 10 godina nema nigdje. To nisu klubovi, to su klubići.nowitzki wrote:Kazem, i tu vam je gotovo sad kad su opet promjenili sustav kvalifikacija
Zeko-
2015-08-26
Sta ova slika prikazuje?muckodjubre wrote:Zeko wrote:Ova glupost mi je promakla. O bože, znači, tebi je veći uspjeh igrati Euroligu ili LP 1-2 puta u 10 godina, nego igrati te lige 10 godina uzastopno ? Dinamo je u Europi u posljednjih 10 godina napravio više nego svi ostali klubovi iz bivše juge zajedno. Jedino Dinamo je konstanta, svi ostali se pojave i više ih nema. Sigurno je veći uspjeh kluba ako igra te lige 10 godina uzastopno, nego da jednu godinu prođe grupu, a ostalih 9 zapne u kvalifikacijama. I sa sportske strane i sa financijske.nowitzki wrote:Tommy Ramone wrote:nowitzki wrote:ali uz maribor je sa ovih prostora zadnjih par godina jedina ekipa koja je nesto napravila u europi....
nowitzki-
2014-04-27
Upravo ono o čemu govorim. Tu razliku donijelo je upravo to igranje LP ili Eurolige 10 godina uzastopno. A istu šansu imali su svi ti klubovi, ali samo 1 je tu šansu iskoristio.nowitzki wrote:Sta ova slika prikazuje?muckodjubre wrote:Zeko wrote:
Ova glupost mi je promakla. O bože, znači, tebi je veći uspjeh igrati Euroligu ili LP 1-2 puta u 10 godina, nego igrati te lige 10 godina uzastopno ? Dinamo je u Europi u posljednjih 10 godina napravio više nego svi ostali klubovi iz bivše juge zajedno. Jedino Dinamo je konstanta, svi ostali se pojave i više ih nema. Sigurno je veći uspjeh kluba ako igra te lige 10 godina uzastopno, nego da jednu godinu prođe grupu, a ostalih 9 zapne u kvalifikacijama. I sa sportske strane i sa financijske.
Zeko-
2015-08-26
Meni i dalje nije jasno sta ova slika prikazuje? Transferebove sezone? Rijeka je sama zaradilan15 milijuna eura, nema sta radit tu sa ovim malim klubicima
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Meni i dalje nije jasno sta ova slika prikazuje? Transferebove sezone? Rijeka je sama zaradilan15 milijuna eura, nema sta radit tu sa ovim malim klubicima
Šta je gdje i kako Rijeka zaradila 15 miljuna eura? Misliš do osnutka kluba ili?
Guest- Guest
balaj -2,0 mioamper1950 wrote:nowitzki wrote:Meni i dalje nije jasno sta ova slika prikazuje? Transferebove sezone? Rijeka je sama zaradilan15 milijuna eura, nema sta radit tu sa ovim malim klubicima
Šta je gdje i kako Rijeka zaradila 15 miljuna eura? Misliš do osnutka kluba ili?
bezjak - 2,0 mio
lešković -1,5 mio
vargić - 1,75 mio
močinić - 2,0 mio
sharbini - 1,5 mio
Samardžić - 1,3 mio
tomasov - 0,800 mio (posudba)
roshi - 0,500 mio
brezovec - 0,250 mio
ukupno 13,6 mio i to samo ove kalendarske godine...
sitting_bull-
2015-09-28
I to sve zaradjeno na tkz. otpatke...osim mocota niti jedan mladi igrac.....
nowitzki-
2014-04-27
I onda se opet dovedu otpaci bez takorec eura placenog odstete, i opet se iskara mali hajducic na poljudu
nowitzki-
2014-04-27
Dinamo ima 4 puta veci budjet od rijeke, a mi i hajduk smo tu negdje.....
nowitzki-
2014-04-27
Da, da Vargić je prodan za 1.75 miljuna eura, premda informacije iz Italije i transfermarkt priča o 700 tisuća eura...sitting_bull wrote:
balaj -2,0 mio
bezjak - 2,0 mio
lešković -1,5 mio
vargić - 1,75 mio
močinić - 2,0 mio
sharbini - 1,5 mio
Samardžić - 1,3 mio
tomasov - 0,800 mio (posudba)
roshi - 0,500 mio
brezovec - 0,250 mio
ukupno 13,6 mio i to samo ove kalendarske godine...
Moš milsiti. Na kraju sav taj novac ne zarađuje klub nego vlasnik koji jasnije ga može uložiti ne mora. A nisam baš primjetija da je novac od Kramarića uložio...
Guest- Guest
Bezjak je otisao za 3 milijuna koliko mu je i klazula iznosila, to je poznato...
nowitzki-
2014-04-27
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50