ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 19 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest Mon 19 Sep - 12:08

Čitam kako je Cico kriv za sve, a eto nije kriv klub koji je prodao najbolje što ima da nebi imao dodatne probleme s FFP-om i da bi zatvorio neke obaveze (čitaj kredite). Nd tako davno smo od istih imali prilike čitati da trener ništa nije kriv i da nema nikavu ulogu (čitaj Čačić). Dok zoki nije pobegal on sam sebi ko sportski direktor treneru nikad nije ovo dozvolio. Da proda najvažnije igrače a ne dovede neke zamjene. Jebiga... Priča sam ne tako davno da Dinamo previše troši, previše igrača pod ugovorom, previše se troši na Lokomotivu, preveliki ugovori. Sad su zaradili jako dobru lovu, čak uspili opet u LP što je isto jako dobar novac, ali je igrački kadar puno slabiji nego prije i to će se naravno osjetiti. Ne virujem da će novi trener nešto bitno prominiti, ok u HNL imaju ovu i onu moć i s obzirom na konkurenciju vjerovatno će dostići zaostatak, a u Europi će teško išta napraviti. 

Btw. sad su guranjem u vatru malog golmana Šempera u ovoj situaciji napravili tešku glupost. Momčad igra loše, njega bužaju a on je mlad golman koji je trebao tu biti uz kojeg starijeg i dobivati tu i tamo priliku. Ovakve stvari mu mogu totalno sjebati karijeru...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre Mon 19 Sep - 12:10

Treba vratiti krunu,a i profesor nije dugo bio...

Mada sam ja uvijek za otteka i ćiru,ako je moguće skupa da bude

Dinamo Zagreb - Page 19 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 19 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 19 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by nowitzki Mon 19 Sep - 12:14

Stico je slobodan
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by muckodjubre Mon 19 Sep - 12:15

"SAVJETNIK" Dinama Zdravko Mamić jučer je iz VIP lože pratio potop svoje momčadi na Rujevici. Rijeka je obrisala pod s prvacima Hrvatske (5:2), no Mamića kao da to nije uzdrmalo. 

Projurio je miks zonom pa u prolazu dobacio jednoj novinarki koja ga je pitala za komentar: 

"Ljubavi, što da kažem? Pa ja sam samo navijač Dinama", rekao je nasmijani Mamić.

Dinamo Zagreb - Page 19 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 19 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 19 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by nowitzki Mon 19 Sep - 12:16

muckodjubre wrote:[size=32]Rijeka je obrisala pod s prvacima Hrvatske (5:2)[/size]
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by muckodjubre Mon 19 Sep - 18:26

bilić bi mogao uskoro biti slobodan

Dinamo Zagreb - Page 19 Portugal-croatian-coach-otto-baric-holds-former-coach-ciro-blazevic-picture-id50973371

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Mon 19 Sep - 19:20

zoran, zoran je resenje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko Mon 19 Sep - 19:25

amper1950 wrote:Btw. sad su guranjem u vatru malog golmana Šempera u ovoj situaciji napravili tešku glupost. Momčad igra loše, njega bužaju a on je mlad golman koji je trebao tu biti uz kojeg starijeg i dobivati tu i tamo priliku. Ovakve stvari mu mogu totalno sjebati karijeru...
a ne ne ne. 95% dinamovih navijača je bilo za šempera a ne za panja eduarda koji je u salzburgu i donio ligu prvaka. nek sad trpe
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Mon 19 Sep - 19:25

sto da ne, ako je donaruma sa 15 godina bio prvi golman milanceta-zasto ne bi semper koji ce ionako uzeti ligu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 19 Sep - 19:37

Braćala wrote:zoran, zoran je resenje...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jalnirajko Mon 19 Sep - 20:08

nowitzki wrote:Bit ce onaj koji je najposlusniji
teško da bi kek sada došao
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Mon 19 Sep - 21:39

Sad je Šemper kriv za raspad sistema unazad osam dana. Svašta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko Mon 19 Sep - 22:21

šemper me sve više podsjeća na pletikosu, za ništa nije kriv a popio je 9 komada u 3 tekme
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by bafalo Tue 20 Sep - 8:28

štimac ili scoria.. mada da ima muda i ljubav prema klubu vratio bi se zoran i sredio sve

2015-08-08

Back to top Go down

Post by nowitzki Tue 20 Sep - 8:37

bafalo wrote:štimac ili scoria.. mada da ima muda i ljubav prema klubu vratio bi se zoran i sredio sve
Zoran se ne smije vratit u hrvatsku, izrucilo bi ga
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest Tue 20 Sep - 12:41

nowitzki wrote:
Zoran 
Jeli to onaj koji svojevremeno nije prošao austrijance u kvalifikacijama za LP? I jeli to onaj koji je lani naniza 4 poraza (dva puta Olympiakos, Split i Rijeka)? I to s Pjacom i Rogom u ekipi...  :)

I bili vi vratili Zokija samo na misto glavnog trenera (ka šta je bija Cico) ili bi opet bija i sportski direktor pa da sam može odlučivati (skupa s bratom) ko odlazi i ko dolazi (i za koji novac)  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Tue 20 Sep - 12:43

kuracodigraca wrote:šemper me sve više podsjeća na pletikosu, za ništa nije kriv a popio je 9 komada u 3 tekme
:20
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko Tue 20 Sep - 12:52

Da, to je onaj koji je osvojio prvenstvo bez poraza i to je onaj, pod čijim je vodstvom, Dinamo ostavio daleko najbolji dojam u LP od svih koje je igrao i to je onaj kod kojega je obrana Dinama izgledala kao obrana i to je onaj kojemu Pjaca nije igrao mjesec i pol dana a on je svejedno pobjeđivao i to je onaj koji se zajebavao i sa Rijekom, a posebno sa Hajdukom. Ponavljam, to je trenerčina za sve ove trenerčiće koji se motaju oko Dinama u posljednjih nekoliko godina. Jedini trener kod kojega je, govorim o posljednje 2 sezone, igra Dinama imala i glavu i rep i kod kojega se točno znalo tko što mora na terenu raditi. Pa kome bilo krivo a kome pravo, to govore njegovi rezultati sa Dinamom.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Tue 20 Sep - 12:54

živeli zdravko i zoran, dok je njih-zeko neće biti gladan... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 20 Sep - 13:25

Zeko wrote:Da, to je onaj koji je osvojio prvenstvo bez poraza i to je onaj, pod čijim je vodstvom, Dinamo ostavio daleko najbolji dojam u LP od svih koje je igrao i to je onaj kod kojega je obrana Dinama izgledala kao obrana i to je onaj kojemu Pjaca nije igrao mjesec i pol dana a on je svejedno pobjeđivao i to je onaj koji se zajebavao i sa Rijekom, a posebno sa Hajdukom. Ponavljam, to je trenerčina za sve ove trenerčiće koji se motaju oko Dinama u posljednjih nekoliko godina. Jedini trener kod kojega je, govorim o posljednje 2 sezone, igra Dinama imala i glavu i rep i kod kojega se točno znalo tko što mora na terenu raditi. Pa kome bilo krivo a kome pravo, to govore njegovi rezultati sa Dinamo
Ok, stoje stvari koje si naveo, ali stoji da je naniza 4 poraza, stoji da gubio lani od Rijeke i Splita dvi za redom u HNL-u s Pjacom i Rogom. Ko što stoji da je uvik ima podršku nadređenih (njemu predsjednik nikad nije reka da sljedeću utakmicu, ma koja ona bila, MORA ne izgubiti). S tim da je on bio i sportski direktor i nikad sebi ko treneru nije dozvolija ovakav prijelazni rok... 

A pričati o dojmu u LP i tome što bi napravio u prvenstvu sad već bivši trener je totalno glupo. Pa vodija je samo jednu utakmicu u LP, a za neku ocjenu rada treba ipak puno više vrimena...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Tue 20 Sep - 14:35

Je imao je 4 poraza u 5 utakmica (nije imao 4 poraza u nizu), ali tu treba uzeti u obzir i dojam koji je Dinamo ostavio tada u ta 4 poraza i dojam koji je Dinamo ostavio danas u ova 3 poraza u nizu. Jedina loše odigrana utakmica u ona 4 poraza bila je protiv Splita, protiv Olympiacosa su bili daleko bolja momčad u 3 od 4 poluvremena, a Rijeku su do idiotskog isključenja Taravela držali na konopcima. A sada ? Ne da su ove 3 utakmice odigrali loše, oni užasno igraju cijelu ovu sezonu i to sve utakmice, dakle i one koje su odigrali i Pjaca i Rog. Ovaj današnji Dinamo igrački je za klasu jači od Rijeke, a Rijeka s njime pobriše pod i o čemu mi tu onda pričamo ? Za to je isključivi krivac Kranjčar jer mu je ekipa totalno nespremna, a on još, osim toga, propušta treninge i tulumari okolo. Jel' to primjer za igrače ?
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics