Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
[size=66]Sudac koji je izmislio penal za Partizan '97: Htio sam pomoći[/size]
link
Sudac iz Nice, kojem sam bio idol, hoće se ubiti jer gubimo 2-0 i sudi penal za nas. Dočekao me na poluvremenu i rekao mi: "Nenade, žao mi je. Želio sam ti pomoći", otkriva Partizanov Bjeković
link
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
kakav krampina ovaj hodžić..za njega je balaban i dan danas maradona
nije dinamo čmartizan
muckodjubre wrote:nije dinamo čmartizan
ali je zvezda pa su sudije tu kada zatreba...
Guest- Guest
istina,dinamo i zvezda su giganti za mali čmartizanBraćala wrote:muckodjubre wrote:nije dinamo čmartizan
2014-04-15
muckodjubre wrote:istina,dinamo i zvezda su giganti za mali čmartizanBraćala wrote:muckodjubre wrote:nije dinamo čmartizan
dinamo i zvezda su kara na bicikli za najveci klub sa ovih prostora...
Guest- Guest
Kakva pljacka osijeka, ali svejedno rutinska pobjeda...inayi se slavonijo
nowitzki-
2014-04-27
Koji penal nije za osijek sudjen, pa onaj ofsajd di niti jedan igrac nije bio u ofsajdu....samo je sudac sacuvao maminja od petarde, mocni osijek
nowitzki-
2014-04-27
zdravko namjestio kako bi sjebao hajduka da osijek bude ispred njih
večeras je loš dan za europske velikane, barcu, dinamo ....
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Obrisi suze rajko, danas ce sudig 3 penala za cibaliju i koji crveni za rijeku
nowitzki-
2014-04-27
kmečanje unaprijed,hajdukova školanowitzki wrote:Obrisi suze rajko, danas ce sudig 3 penala za cibaliju i koji crveni za rijeku
2014-04-15
Braćala wrote:ne placi demo, dobicete penal, dva...
2014-04-15
Nije to on kriv, već ovaj dinamov trenerčić koji ga stavi igrati. Neki dan čitam Cicekovu izjavu o Čačiću protiv turaka gdje veli kako je Čačić kasno mijenjao, a on jučer uvodi Angela u 80-oj minuti. Svaka čast osječanima, bili su daleko bolji i zasluženo dobili, ali činjenica je da Dinamo ovu cijelu sezonu i igra i izgleda užasno, totalno bezidejno u napadu, a obrana se vratila navikama od prije par godina i opet je svaki dolazak protivnika pred naših 16 metara živa panika i pola gola. Sad će opet netko natrabunjati kako se ušlo u LP, ali je činjenica da je to bio najsretniji ulazak nekog kluba u LP, valjda u povijesti tog natjecanja. Visili smo već protiv Vardara, a o Salzburgu da ne govorim gdje smo od 210 odigranih minuta kako-tako odigrali 30-ak i trebamo samo zahvaliti i Salzburgovim napadačima i sucu koji tamo nije svirao čisti penal za Salzburg kaj smo prošli. Sa ovakvim Salzburgom, kakav je danas, prošlosezonski Dinamo bi se poigrao. Zato tvrdim, a vidjet će se i već se vidi po rezultatima da je Zoran Mamić trenerčina za sve ove kvazitrenere poput Ciceka, Jurčića, Čačića i ostale koji su se posljednjih godina motali oko Dinama. I to doslovno, baš su se motali, a i sad se jedan mota. Jedino ako Cicek ne misli osvojiti Ligu prvaka pa sve karte baca na to i zato poput velikih europskih klubova kiksa u prvenstvu ili prije ili poslije utakmice u LP.muckodjubre wrote:kakav krampina ovaj hodžić..za njega je balaban i dan danas maradona
Zeko-
2015-08-26
Kad je rijeka nasamarala osijek, rekao sam da ce europu uvatit....poslije toga samo pobjede redaju, samo ih je mocna rijeka dobila...sljedeci tjedan rijeka-dinamo, boze dragi kakav derbi, najveci na ovim prostorima
nowitzki-
2014-04-27
Cijeli balkan i sve drzave ex yu ce gledat to, cak i dalmatinci....amper, za koga navijate u dalmaciji kad igraju rijeka i dinamo, prije ste za rijeku, sad kad vas karamo vec 5 godina je tako i dalje?
nowitzki-
2014-04-27
dao Bognowitzki wrote:danas ce sudig 3 penala za cibaliju i koji crveni za rijeku
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Zeko wrote:Nije to on kriv, već ovaj dinamov trenerčić koji ga stavi igrati. Neki dan čitam Cicekovu izjavu o Čačiću protiv turaka gdje veli kako je Čačić kasno mijenjao, a on jučer uvodi Angela u 80-oj minuti. Svaka čast osječanima, bili su daleko bolji i zasluženo dobili, ali činjenica je da Dinamo ovu cijelu sezonu i igra i izgleda užasno, totalno bezidejno u napadu, a obrana se vratila navikama od prije par godina i opet je svaki dolazak protivnika pred naših 16 metara živa panika i pola gola. Sad će opet netko natrabunjati kako se ušlo u LP, ali je činjenica da je to bio najsretniji ulazak nekog kluba u LP, valjda u povijesti tog natjecanja. Visili smo već protiv Vardara, a o Salzburgu da ne govorim gdje smo od 210 odigranih minuta kako-tako odigrali 30-ak i trebamo samo zahvaliti i Salzburgovim napadačima i sucu koji tamo nije svirao čisti penal za Salzburg kaj smo prošli. Sa ovakvim Salzburgom, kakav je danas, prošlosezonski Dinamo bi se poigrao. Zato tvrdim, a vidjet će se i već se vidi po rezultatima da je Zoran Mamić trenerčina za sve ove kvazitrenere poput Ciceka, Jurčića, Čačića i ostale koji su se posljednjih godina motali oko Dinama. I to doslovno, baš su se motali, a i sad se jedan mota. Jedino ako Cicek ne misli osvojiti Ligu prvaka pa sve karte baca na to i zato poput velikih europskih klubova kiksa u prvenstvu ili prije ili poslije utakmice u LP.muckodjubre wrote:kakav krampina ovaj hodžić..za njega je balaban i dan danas maradona
Kaj pa je otišel?
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50