Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Bracala nemozes znati nista o tome kad neznaju ni ljudi u hrvatskoj kako klub funkcionira i koji su planovi za buducnost, rijeka je mali klub i u hrvatskim medijima se daje mala paznja dogadjanima u i oko kluba...i tako ce bit uvijek i supef, jer sve sto izadje po sportskim, indexima su teske pizdarijeBraćala wrote:nowitzki wrote:Nadajte se hejteriBraćala wrote:nowitzki wrote:Kad sam ja reko da je on ko bill gates, covjek je biznismen, niti jedan pametan biznismen koliko god para ima ne zeli biti kod nekog ulaganja i jedan cent u minusuBraćala wrote:ti rece kurvicki da je miskovic poput bill gatesa, da je sve ovo za njega zajebancija? pa sta mu sada fali da pljune par miliona da zavrsi sve to?
kako ce slatko pokupiti prnje i ostaviti rijeku na milost i na nemilost, tj. ostaviti klub da se ugasi zajedno sa svojim ortakom volpijem...
zivi bili pa videli, sve ide ka tome...
da okrenu pare jos koju godinu i dovidjenja prijatno...
nowitzki-
2014-04-27
Pa rijeka ne dobiva nista vise od sociala sporta (volpija) oni su bila pocetna inekcija kapitala da se klub izvuce iz dugova i stsbilizira, danas je jednostsvno, uvjeti su postaljevni i sad se ide sa samoodrzivosti sta prodas imas...posto od sponzora i ilaznica dobivas kuracBraćala wrote:amper1950 wrote:Pokupit će se Volpi kad-tad... Sad je pitanje šta će dalje biti s klubom, oće biti kakav interes za njega ili ne...Braćala wrote:
kako ce slatko pokupiti prnje i ostaviti rijeku na milost i na nemilost, tj. ostaviti klub da se ugasi zajedno sa svojim ortakom volpijem...
prezivljavace od crkavice koju mu da grad i neka lokalna mala i srednja preduzeca...
nowitzki-
2014-04-27
Volpi da danas ode iz kluba nebi se nista desilo ni na bolje ni na gore
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Bracala nemozes znati nista o tome kad neznaju ni ljudi u hrvatskoj kako klub funkcionira i koji su planovi za buducnost, rijeka je mali klub i u hrvatskim medijima se daje mala paznja dogadjanima u i oko kluba...i tako ce bit uvijek i supef, jer sve sto izadje po sportskim, indexima su teske pizdarijeBraćala wrote:nowitzki wrote:Nadajte se hejteriBraćala wrote:nowitzki wrote:
Kad sam ja reko da je on ko bill gates, covjek je biznismen, niti jedan pametan biznismen koliko god para ima ne zeli biti kod nekog ulaganja i jedan cent u minusu
zivi bili pa videli, sve ide ka tome...
da okrenu pare jos koju godinu i dovidjenja prijatno...
rijeka mora da zasluzi da se pise o njoj, a nakon pocetne 2 godine uspeha ide samo stagnacija i sve losiji rezultati (jebes drugo mesto u prvenstvu).
Guest- Guest
nowitzki wrote:Volpi da danas ode iz kluba nebi se nista desilo ni na bolje ni na gore
ali je volpi tu ako zaskripi da da finansijsku injekciju kojom bi klub bio likvidan...
Guest- Guest
Jebiga kad je u vremenu eurokvalifikacija najveca protocnost igraca, svake godine smo osudjeni na prodavanji 10 i dovodjenju istog broja igraca...jos ove sezone zdrijeb nije pomazio makar smo bili nositelji i jebiga
nowitzki-
2014-04-27
U 4 godine od koliko je miskovic na celu napravljeni su iz niceg odlicni rezultati ipak, dva putanu grupama, u igri za prolazndo zadnjeg kola, druga mjesta, jedan kup i superkup......izgradjen kamp, to su za mene odlicni rezultati, zasada, mada svi sanjaju to prvenstvo najvise jebiga
nowitzki-
2014-04-27
I to sa ne toliko velikim ulaganjima i razbacivanjima sa lovom, osijek je na slicnom putu i zelim im sve najbolje da opet budu konkurentni....jer sto su klubovi bolji, to je i liga jaca
nowitzki-
2014-04-27
podaci su sa transfermarkta, a gdje si ti vidio 700.000 provjeri...amper1950 wrote:Da, da Vargić je prodan za 1.75 miljuna eura, premda informacije iz Italije i transfermarkt priča o 700 tisuća eura...sitting_bull wrote:
balaj -2,0 mio
bezjak - 2,0 mio
lešković -1,5 mio
vargić - 1,75 mio
močinić - 2,0 mio
sharbini - 1,5 mio
Samardžić - 1,3 mio
tomasov - 0,800 mio (posudba)
roshi - 0,500 mio
brezovec - 0,250 mio
ukupno 13,6 mio i to samo ove kalendarske godine...
Moš milsiti. Na kraju sav taj novac ne zarađuje klub nego vlasnik koji jasnije ga može uložiti ne mora. A nisam baš primjetija da je novac od Kramarića uložio...
sitting_bull-
2015-09-28
[size=55]BOYSI PREKIDAJU BOJKONAKON DUGIH šest godina tišine, maksimirske tribine opet bi trebale biti glasne i pune. Bad Blue Boysi prekidaju bojkot i vraćaju se na utakmice Dinama. T! Navijači se vraćaju na Sjever protiv Juventusa![/size]
Ovi mudonje u UEFA-i trljaju ruke na ovu informaciju. Opet im se bude blagajna redovito punila.
Zeko-
2015-08-26
Te kazne su njima za marendu
nowitzki-
2014-04-27
muckodjubre wrote:[size=55]BOYSI PREKIDAJU BOJKONAKON DUGIH šest godina tišine, maksimirske tribine opet bi trebale biti glasne i pune. Bad Blue Boysi prekidaju bojkot i vraćaju se na utakmice Dinama. T! Navijači se vraćaju na Sjever protiv Juventusa![/size]
Pametna odluka. S tribine će lakše otjerat ove preostale Mamićeve pijune nego s futsala. A borba protiv kriminala(ca) im nikad nije trebala biti razlogom nenavijanja za klub. Podržavam u svakom slučaju, uz BBB će se puno i običnih navijača vratit na stadion.
Guest- Guest
Bumo vidli, rekli su slijepci.
Zeko-
2015-08-26
Ljudine!muckodjubre wrote:[size=55]BOYSI PREKIDAJU BOJKONAKON DUGIH šest godina tišine, maksimirske tribine opet bi trebale biti glasne i pune. Bad Blue Boysi prekidaju bojkot i vraćaju se na utakmice Dinama. T! Navijači se vraćaju na Sjever protiv Juventusa![/size]
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Dio forumaša na aparatima.muckodjubre wrote:[size=55]BOYSI PREKIDAJU BOJKONAKON DUGIH šest godina tišine, maksimirske tribine opet bi trebale biti glasne i pune. Bad Blue Boysi prekidaju bojkot i vraćaju se na utakmice Dinama. T! Navijači se vraćaju na Sjever protiv Juventusa![/size]
Guest- Guest
Ma nitko nema ništa protiv toga da se BBB-ovci vrate na tribine, naravno, ako budu normalni. Ali ako nebudu normalni, van s njima zauvijek. Mi smo, bez njih, postali klub koji je platio najmanje kazni u Europi, a s njima smo bili vodeći po tome. Pa tko ne vidi razliku, jebiga ....
Zeko-
2015-08-26
[size=66]Sudac koji je izmislio penal za Partizan '97: Htio sam pomoći[/size]
link
Sudac iz Nice, kojem sam bio idol, hoće se ubiti jer gubimo 2-0 i sudi penal za nas. Dočekao me na poluvremenu i rekao mi: "Nenade, žao mi je. Želio sam ti pomoći", otkriva Partizanov Bjeković
link
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50