Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Kaj ti je to primavera, daj to napiši na našem jeziku a ne na ciganskom. Pa Juventus je najlopovskiji klub na svijetu s njima se budemo lako dogovorili pogotovo kaj su nam još i novce dužni.operw wrote:Juve da pošalje primaveru dinamo nema nikakve šanse da osvoji bod. isto kao i sevilla i lyon.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
NEMANJA MAKSIMOVIĆ navodno je na pragu dolaska u Dinamo, tvrde srpski mediji.
Mondo piše da je Zlatko Kranjčar poslao svog pomoćnika Marijana Vlaka u Astanu kako bi ovaj iz prve ruke svjedočio o mogućnostima talentiranog srpskog nogometaša.
21-godišnji veznjak bio je kapetan juniorske selekcije Srbije koja je početkom prošle godine osvojila Svjetsko prvenstvo za igrače do 20 godina. Upravo je Maksimović postigao odlučujući gol u finalu protiv Brazila za 2:1.
Maksimović ima aktualni ugovor s Astanom do ljeta 2017. godine.
Mondo piše da je Zlatko Kranjčar poslao svog pomoćnika Marijana Vlaka u Astanu kako bi ovaj iz prve ruke svjedočio o mogućnostima talentiranog srpskog nogometaša.
21-godišnji veznjak bio je kapetan juniorske selekcije Srbije koja je početkom prošle godine osvojila Svjetsko prvenstvo za igrače do 20 godina. Upravo je Maksimović postigao odlučujući gol u finalu protiv Brazila za 2:1.
Guest- Guest
koju poziciju igra i valja li?Braćala wrote:NEMANJA MAKSIMOVIĆ navodno je na pragu dolaska u Dinamo, tvrde srpski mediji.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
Prema informacijama koje kruže, Zdravko Mamić spreman je ponuditi čak 10 milijuna eura za dvojicu stožernih igrača Hajduka.
Prema informacijama koje kruže, Zdravko Mamić spreman je ponuditi čak 10 milijuna eura za dvojicu stožernih igrača Hajduka.
[size=40]DINAMO POČINJE GRADITI SVOJU ARENU NA NOVOJ LOKACIJI Novac od transfera ulažu u novi stadion[/size]
Klub iz Maksimira je odlučio uložiti novac od transfera i nagrade Uefe u gradnju vlastitog stadiona; Arene koja bi trebala biti sagrađena na novoj lokaciji, potpuno neovisnoj o Maksimiru! Prema našim informacijama, Izvršni odbor Dinama u ponedjeljak dat će blagoslov, nakon čega počinje realizacija ovog zahtjevnog projekta.
Neslužbeno saznajemo da u Maksimiru nisu skloni gradnji megalomanskog zdanja. Upravo suprotno, zadovoljio bi ih stadion s dvadesetak tisuća natkrivenih mjesta, nalik na slične projekte u regiji, poput ETO parka u mađarskom Gyoru ili novog stadiona Rapida iz Beča čijih je 30-ak tisuća sjedalica koštalo oko 50 milijuna eura. Dinamov stadion bio bi jeftiniji...
Klub iz Maksimira je odlučio uložiti novac od transfera i nagrade Uefe u gradnju vlastitog stadiona; Arene koja bi trebala biti sagrađena na novoj lokaciji, potpuno neovisnoj o Maksimiru! Prema našim informacijama, Izvršni odbor Dinama u ponedjeljak dat će blagoslov, nakon čega počinje realizacija ovog zahtjevnog projekta.
Neslužbeno saznajemo da u Maksimiru nisu skloni gradnji megalomanskog zdanja. Upravo suprotno, zadovoljio bi ih stadion s dvadesetak tisuća natkrivenih mjesta, nalik na slične projekte u regiji, poput ETO parka u mađarskom Gyoru ili novog stadiona Rapida iz Beča čijih je 30-ak tisuća sjedalica koštalo oko 50 milijuna eura. Dinamov stadion bio bi jeftiniji...
U Astani? Što misliš da je takav (?) igrač, iz ekipe Svjetskog prvaka, bio u Dinamu, gdje bi završio? Samim tim, ako tako valja kako je završio u Astani?Braćala wrote:NEMANJA MAKSIMOVIĆ navodno je na pragu dolaska u Dinamo, tvrde srpski mediji.
sat2-
2015-09-28
Nije isključena bahatost i podcjenjivanje Dinama od strane Lyona i Seville, a što se može iskoristiti kao protiv Arsenala. Samo ne ponoviti spiku Krune Jurčića ...
Sa puno trke i taktičke discipline, prije svega defanzivne, svakome se može suprotstaviti. Još kad se tome doda individualna kvaliteta pojedinaca (Čorić, soudani ...).
Rijeka je Sevillu u Rijeci držala za muda ...
Sa puno trke i taktičke discipline, prije svega defanzivne, svakome se može suprotstaviti. Još kad se tome doda individualna kvaliteta pojedinaca (Čorić, soudani ...).
Rijeka je Sevillu u Rijeci držala za muda ...
sat2-
2015-09-28
Za dom.Braćala wrote:nowitzki wrote:Za koga?
Zeko-
2015-08-26
Ove SN nisu normalne s tim navodnim transferima u i iz Dinama, svakog sata neko novo ime, sad imaju nekog argentinskog golgetera. Na kraju od svih tih imena ne bude ništa.
Guest- Guest
Kranjčar, koji je o temi gradnje stadiona rekao samo ovo:
- Za mene postoji samo jedna lokacija, to je Maksimir, koji je nezamjenjiv...
A što je s ludom pričom o dolasku Kalinića i Vlašića u Maksimir? Znanstvena fantastika, ili...?
- Nemam pojma kako je to osvanulo u medijima! Uglavnom, znam da mi Kalinić i Vlašić ne trebaju i da ih sigurno nećemo angažirati.
- Za mene postoji samo jedna lokacija, to je Maksimir, koji je nezamjenjiv...
A što je s ludom pričom o dolasku Kalinića i Vlašića u Maksimir? Znanstvena fantastika, ili...?
- Nemam pojma kako je to osvanulo u medijima! Uglavnom, znam da mi Kalinić i Vlašić ne trebaju i da ih sigurno nećemo angažirati.
Zeko-
2015-08-26
Ćorića čeka liječnički pregled u Engleskoj
U Liverpoolu su uvjereni da će im se Ćorić pridružiti i da će u sljedećih 48 sati odraditi liječnički pregled.
U Liverpoolu su uvjereni da će im se Ćorić pridružiti i da će u sljedećih 48 sati odraditi liječnički pregled.
veli blažičko u komentaru utakmice iz pule kako ćora ostaje još jednu godinu u dinamu i da je to odluka obitelji ćorić i dinama.muckodjubre wrote:Ćorića čeka liječnički pregled u Engleskoj
procijenili su kako više vrijedi igranje u dinamu i ligi prvaka, nego sjedenje na klupi i neka posudba ako prihvate malo više love nego što dobiva u dinamu.
uostalom, gdje su sada murić, brekalo, kalaica i drugi koje je povukao zov nešto veće love odmah i sad?
sitting_bull-
2015-09-28
pametan potrez ćorića koji je još nedorečen igrač...
onaj istrin crnac s brojem 9 je neloš igrač,ima potencijala
onaj istrin crnac s brojem 9 je neloš igrač,ima potencijala
Brekalo će dugo sjediti na klupi i to ako. Dečko igra samo u jednom smijeru. To mora popraviti i Čorić ...sitting_bull wrote:veli blažičko u komentaru utakmice iz pule kako ćora ostaje još jednu godinu u dinamu i da je to odluka obitelji ćorić i dinama.muckodjubre wrote:Ćorića čeka liječnički pregled u Engleskoj
procijenili su kako više vrijedi igranje u dinamu i ligi prvaka, nego sjedenje na klupi i neka posudba ako prihvate malo više love nego što dobiva u dinamu.
uostalom, gdje su sada murić, brekalo, kalaica i drugi koje je povukao zov nešto veće love odmah i sad?
sat2-
2015-09-28
JOSIP RADOŠEVIĆ je od danas slobodan igrač.
Naime, Napoli i bivši hrvatski reprezentativac sporazumno su raskinuli ugovor budući da Radošević nije bio blizu momčadi u novoj sezoni.
Naime, Napoli i bivši hrvatski reprezentativac sporazumno su raskinuli ugovor budući da Radošević nije bio blizu momčadi u novoj sezoni.
Trebao bi ga Dinamo uzeti. Poslužio bi u rotaciji.muckodjubre wrote:JOSIP RADOŠEVIĆ je od danas slobodan igrač.
Guest- Guest
da HNS pederi nisu nogomet sjebali danas bi radošević bio udarni član napolia
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50