ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 7 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Zeko 26/8/2016, 19:08

operw wrote:Juve da pošalje primaveru dinamo nema nikakve šanse da osvoji bod. isto kao i sevilla i lyon.
Kaj ti je to primavera, daj to napiši na našem jeziku a ne na ciganskom. Pa Juventus je najlopovskiji klub na svijetu s njima se budemo lako dogovorili pogotovo kaj su nam još i novce dužni.

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 20:28

NEMANJA MAKSIMOVIĆ navodno je na pragu dolaska u Dinamo, tvrde srpski mediji.

Mondo piše da je Zlatko Kranjčar poslao svog pomoćnika Marijana Vlaka u Astanu kako bi ovaj iz prve ruke svjedočio o mogućnostima talentiranog srpskog nogometaša.
21-godišnji veznjak bio je kapetan juniorske selekcije Srbije koja je početkom prošle godine osvojila Svjetsko prvenstvo za igrače do 20 godina. Upravo je Maksimović postigao odlučujući gol u finalu protiv Brazila za 2:1.
Maksimović ima aktualni ugovor s Astanom do ljeta 2017. godine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 26/8/2016, 20:55

Braćala wrote:NEMANJA MAKSIMOVIĆ navodno je na pragu dolaska u Dinamo, tvrde srpski mediji.

Mondo piše da je Zlatko Kranjčar poslao svog pomoćnika Marijana Vlaka u Astanu kako bi ovaj iz prve ruke svjedočio o mogućnostima talentiranog srpskog nogometaša.
21-godišnji veznjak bio je kapetan juniorske selekcije Srbije koja je početkom prošle godine osvojila Svjetsko prvenstvo za igrače do 20 godina. Upravo je Maksimović postigao odlučujući gol u finalu protiv Brazila za 2:1.
koju poziciju igra i valja li?
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 20:55

cmf, doktor fudbala
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 20:55

sirotinjska verzija modrica...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 26/8/2016, 20:59

Dinamo je navodno pokazao interes za kapetana Hajduka Lovru Kalinića i njegovog zamjenika, talentiranog Nikolu Vlašića. Ključna riječ u prethodnoj rečenici jest - navodno.
Prema informacijama koje kruže, Zdravko Mamić spreman je ponuditi čak 10 milijuna eura za dvojicu stožernih igrača Hajduka.

Dinamo Zagreb - Page 7 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 7 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 7 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 26/8/2016, 21:19

[size=40]DINAMO POČINJE GRADITI SVOJU ARENU NA NOVOJ LOKACIJI Novac od transfera ulažu u novi stadion[/size]

Klub iz Maksimira je odlučio uložiti novac od transfera i nagrade Uefe u gradnju vlastitog stadiona; Arene koja bi trebala biti sagrađena na novoj lokaciji, potpuno neovisnoj o Maksimiru! Prema našim informacijama, Izvršni odbor Dinama u ponedjeljak dat će blagoslov, nakon čega počinje realizacija ovog zahtjevnog projekta.
Neslužbeno saznajemo da u Maksimiru nisu skloni gradnji megalomanskog zdanja. Upravo suprotno, zadovoljio bi ih stadion s dvadesetak tisuća natkrivenih mjesta, nalik na slične projekte u regiji, poput ETO parka u mađarskom Gyoru ili novog stadiona Rapida iz Beča čijih je 30-ak tisuća sjedalica koštalo oko 50 milijuna eura. Dinamov stadion bio bi jeftiniji...

Dinamo Zagreb - Page 7 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 7 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 7 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by nowitzki 26/8/2016, 21:35

Za koga?
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by sat2 26/8/2016, 23:00

Braćala wrote:NEMANJA MAKSIMOVIĆ navodno je na pragu dolaska u Dinamo, tvrde srpski mediji.

U Astani? Što misliš da je takav (?) igrač, iz ekipe Svjetskog prvaka, bio u Dinamu, gdje bi završio? Samim tim, ako tako valja kako je završio u Astani?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 26/8/2016, 23:15

Nije isključena bahatost i podcjenjivanje Dinama od strane Lyona i Seville, a što se može iskoristiti kao protiv Arsenala. Samo ne ponoviti spiku Krune Jurčića ... 
Sa puno trke i taktičke discipline, prije svega defanzivne, svakome se može suprotstaviti. Još kad se tome doda individualna kvaliteta pojedinaca (Čorić, soudani ...).
Rijeka je Sevillu u Rijeci držala za muda ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2016, 11:32

nowitzki wrote:Za koga?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 27/8/2016, 14:42

Braćala wrote:
nowitzki wrote:Za koga?
Za dom.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 27/8/2016, 14:56

Ove SN nisu normalne s tim navodnim transferima u i iz Dinama, svakog sata neko novo ime, sad imaju nekog argentinskog golgetera. Na kraju od svih tih imena ne bude ništa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 27/8/2016, 15:15

Kranjčar, koji je o temi gradnje stadiona rekao samo ovo:
- Za mene postoji samo jedna lokacija, to je Maksimir, koji je nezamjenjiv...
A što je s ludom pričom o dolasku Kalinića i Vlašića u Maksimir? Znanstvena fantastika, ili...?
- Nemam pojma kako je to osvanulo u medijima! Uglavnom, znam da mi Kalinić i Vlašić ne trebaju i da ih sigurno nećemo angažirati.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by muckodjubre 28/8/2016, 19:00

Ćorića čeka liječnički pregled u Engleskoj

U Liverpoolu su uvjereni da će im se Ćorić pridružiti i da će u sljedećih 48 sati odraditi liječnički pregled.

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sitting_bull 29/8/2016, 11:23

muckodjubre wrote:Ćorića čeka liječnički pregled u Engleskoj

U Liverpoolu su uvjereni da će im se Ćorić pridružiti i da će u sljedećih 48 sati odraditi liječnički pregled.
veli blažičko u komentaru utakmice iz pule kako ćora ostaje još jednu godinu u dinamu i da je to odluka obitelji ćorić i dinama.

procijenili su kako više vrijedi igranje u dinamu i ligi prvaka, nego sjedenje na klupi i neka posudba ako prihvate malo više love nego što dobiva u dinamu.

uostalom, gdje su sada murić, brekalo, kalaica i drugi koje je povukao zov nešto veće love odmah i sad?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 29/8/2016, 14:57

pametan potrez ćorića koji je još nedorečen igrač...

onaj istrin crnac s brojem 9 je neloš igrač,ima potencijala

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sat2 29/8/2016, 18:32

sitting_bull wrote:
muckodjubre wrote:Ćorića čeka liječnički pregled u Engleskoj

veli blažičko u komentaru utakmice iz pule kako ćora ostaje još jednu godinu u dinamu i da je to odluka obitelji ćorić i dinama.

procijenili su kako više vrijedi igranje u dinamu i ligi prvaka, nego sjedenje na klupi i neka posudba ako prihvate malo više love nego što dobiva u dinamu.

uostalom, gdje su sada murić, brekalo, kalaica i drugi koje je povukao zov nešto veće love odmah i sad?
Brekalo će dugo sjediti na klupi i to ako. Dečko igra samo u jednom smijeru. To mora popraviti i Čorić ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by muckodjubre 31/8/2016, 20:05

JOSIP RADOŠEVIĆ je od danas slobodan igrač.
Naime, Napoli i bivši hrvatski reprezentativac sporazumno su raskinuli ugovor budući da Radošević nije bio blizu momčadi u novoj sezoni.

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 31/8/2016, 21:54

muckodjubre wrote:JOSIP RADOŠEVIĆ je od danas slobodan igrač.
Naime, Napoli i bivši hrvatski reprezentativac sporazumno su raskinuli ugovor budući da Radošević nije bio blizu momčadi u novoj sezoni.
Trebao bi ga Dinamo uzeti. Poslužio bi u rotaciji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/8/2016, 21:56

da HNS pederi nisu nogomet sjebali danas bi radošević bio udarni član napolia
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content