šššoping!!!
Page 23 of 48
Page 23 of 48 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 35 ... 48
Re: šššoping!!!
Kako koristiš stippling brush?
Svima je mekan i ugodno obavlja posao...ti mora da nesto krivo radiš....
Ne poznam iq primere.....
Svima je mekan i ugodno obavlja posao...ti mora da nesto krivo radiš....
Ne poznam iq primere.....
Guest- Guest
Ma nemam bas tu sta krivo radit, nisam toliko bedasta.
Jednostavno i kad prstom predem osjecam debele, tvrde igle.
Govorim o prvom sa slike, drugi je dobar.
Guest- Guest
Ovako ga kružno koristiš?
Drugi mora biti mekan jer je za puder u prahu i kamenu....svaka stippling brush je oštrija jer se tako tekuća konzistencija najbolhe nanosi...pogledaj video...
A propos ,ova desna što šminka je moja trenerica Alma...
Drugi mora biti mekan jer je za puder u prahu i kamenu....svaka stippling brush je oštrija jer se tako tekuća konzistencija najbolhe nanosi...pogledaj video...
A propos ,ova desna što šminka je moja trenerica Alma...
Guest- Guest
Za takve gušće pudere kad trebam kružno nanositi koristim drugi kist, a bockalica mi je više za laganije pudere kad je dovoljno da s njom samo bockam da se sve dobro nanese i samo na kraju s par kružnih pokreta ujednačim. Osobno mi taj drugi način korištenja više leži.
Danas sam kupila zeleni Essence ruž. Ne znam zašto.
Danas sam kupila zeleni Essence ruž. Ne znam zašto.
Guest- Guest
Kruzno, da.
Inace izgledam kao da sam malter nanijela. Ne nanese se dobro, upije, ujednaci...
Ili utapkavam beauty blenderom, ali to predugo traje....
Inace izgledam kao da sam malter nanijela. Ne nanese se dobro, upije, ujednaci...
Ili utapkavam beauty blenderom, ali to predugo traje....
Guest- Guest
Ja sve prstima, jednostavno nikad nisam naučila koristiti kistove i četkice....
Jedino rumenilo i ona trokutasta spužvica za tekući puder.
2 pitanja.
Koje su vam dobre baze za sjenila s kojima sjenilo traje cijeli dan i ne nakuplja se?
Kakve su vam Make up revolution palete sjenila i trajnost?
OT: Maybelline maskaru, Mixa gel za umivanje lica, Mixa eliko pakiranje za pranje svega bez sapuna, koji je valjda jedini proizvod u životu kojeg sam ponovila 5-6 puta, jebena stvar, šal...
2 pitanja.
Koje su vam dobre baze za sjenila s kojima sjenilo traje cijeli dan i ne nakuplja se?
OT: Maybelline maskaru, Mixa gel za umivanje lica, Mixa eliko pakiranje za pranje svega bez sapuna, koji je valjda jedini proizvod u životu kojeg sam ponovila 5-6 puta, jebena stvar, šal...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Odgovor na prvo pitanje catrice, na drugo matt palete sjenila od mur-a su odlicne, one sljokicave su ocajne... Truse se, nikakve...medication wrote:Ja sve prstima, jednostavno nikad nisam naučila koristiti kistove i četkice....
2 pitanja.
Guest- Guest
Odgovor na prvo pitanje ti je tu
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t176-make-up-baze
Iako, moram reći da mi se promijenilo mišljenje za Make Up Factory bazu... Kupila sam je ponovno nedavno i sad mi je skroz okej. Ne znam jesu li oni mijenjali formulu ili je moja koža na kapcima postala više prijateljski nastrojena prema njoj, ali' eto, sad funkcionira.
Što se tiče MUR paleta, jako sam zadovoljna s onima koje imam, posebno mat bojicama. Njihove verzije UD Naked paleta su odlične!
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t176-make-up-baze
Iako, moram reći da mi se promijenilo mišljenje za Make Up Factory bazu... Kupila sam je ponovno nedavno i sad mi je skroz okej. Ne znam jesu li oni mijenjali formulu ili je moja koža na kapcima postala više prijateljski nastrojena prema njoj, ali' eto, sad funkcionira.
Što se tiče MUR paleta, jako sam zadovoljna s onima koje imam, posebno mat bojicama. Njihove verzije UD Naked paleta su odlične!
Guest- Guest
To je Flawless? Kupila sam je sestri na poklon i redovito kradem kad god dođem u posjet.
Stalno je planiram uzeti i sebi, al' se zaustavim kad se sjetim koliko paleta imam koje nikako da počnem koristiti
Stalno je planiram uzeti i sebi, al' se zaustavim kad se sjetim koliko paleta imam koje nikako da počnem koristiti
Guest- Guest
Flawless, da. Meni se trusi uzasno :(
A i modroj... Ove njeznije boje nisu bas ni pigmentirane.
A i modroj... Ove njeznije boje nisu bas ni pigmentirane.
Guest- Guest
dobra su sjenila MUR generalno!
malo mi je isto manje draga ta flawless, kako li se već zove, ali da se našminkat s njom
al sve u svemu, ne možeš puno fulat, med... ja mislim... probaj koju, nisu skupe
inače, ja isto sve prstima
puder ni ne koristim, nego bb i tonirane kreme.... najbrže i najjednostavnije mi je rukama...
i imam samo essence i body soul četke i četkice
iskustvo s četkama 0 bodova
malo mi je isto manje draga ta flawless, kako li se već zove, ali da se našminkat s njom
al sve u svemu, ne možeš puno fulat, med... ja mislim... probaj koju, nisu skupe
inače, ja isto sve prstima
puder ni ne koristim, nego bb i tonirane kreme.... najbrže i najjednostavnije mi je rukama...
i imam samo essence i body soul četke i četkice
iskustvo s četkama 0 bodova
Hvala žene!
Kupila sam jednu MUR paletu, jučer mi se dobro držala, vidjet ćemo još...
Kupila sam jednu MUR paletu, jučer mi se dobro držala, vidjet ćemo još...
2014-04-14
divno artdeco sjenilo.. između ostalog
535, nova proljetna nijansa, možda LE, ne znam
535, nova proljetna nijansa, možda LE, ne znam
Vrlo sam zadovoljna MUR paletom, zapravo skoro cijeli dan traje i lijepo je pigmentirana. Niti se trusi niti išta...
2014-04-14
Page 23 of 48 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 35 ... 48
Page 23 of 48