šššoping!!!
Page 22 of 48
Page 22 of 48 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 35 ... 48
Re: šššoping!!!
I preko Profumina Nuxe oil shower gel i Elizabeth Arden Untold eau leggere...
Kad god sam pod stresom, imam se potrebu pojačano prat...
Kad god sam pod stresom, imam se potrebu pojačano prat...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
e e čekaj :D
jel se to pusti da se osuši koji minut pa se nanosi ruž?
znači ruž ti duže traje i ne razljeva se?
i ne isušuje usne??
jel se to pusti da se osuši koji minut pa se nanosi ruž?
znači ruž ti duže traje i ne razljeva se?
i ne isušuje usne??
Prvo stavim balzam pa na njega ovaj primer... Pustim jako kratko da stane, 20-ak sekundi, i onda stavim ruž.
Probala sam za sada s dva ruža i vidjela se razlika u trajanju. Moram isprobati na još ponekom, ali zasad mi se čini boljim od Barry M primera u olovčici.
Ne čini mi se da isušuje usne, al' možda je to zato što ih stvarno obilato šopam balzamom.
Probala sam za sada s dva ruža i vidjela se razlika u trajanju. Moram isprobati na još ponekom, ali zasad mi se čini boljim od Barry M primera u olovčici.
Ne čini mi se da isušuje usne, al' možda je to zato što ih stvarno obilato šopam balzamom.
Guest- Guest
super da ne isušuje, meni se sinoć učinilo čak da ih nahrani i učini punijima.. ako je to ikako moguće
..vidjet ću danas sve! jučer se nisam stigla posvetit
a ne stavi se toga puno, jelda?
..vidjet ću danas sve! jučer se nisam stigla posvetit
a ne stavi se toga puno, jelda?
Za one koje imam mogu reći da su kvalitetni, ne ispadaju im dlačice bez obzira što ih pošteno zlostavljam iz dana u dan, dobro rade svoj posao... Npr. između nekoliko kistova za blendanje sjenila koje imam, Sigmin mi se pokazao kao najbolji - optimalne je mekoće, ne bocka, odlično blenda... Nisu jeftini, zato ih kupujem samo na sniženjima i ciljano.
Imam dosta i jeftinijih kistova koji su mi okej, al' nekako mi se pokazalo da i tu najčešće vrijedi koliko para - toliko muzike.
Imam dosta i jeftinijih kistova koji su mi okej, al' nekako mi se pokazalo da i tu najčešće vrijedi koliko para - toliko muzike.
Guest- Guest
Upravo to sto je veg opisala.
Sigmine imam origigi. Real techniques imam par originala, ostali su duplici kupljeni sa ebaya, ali su dlacice iste kao u originala. Ali izmedu rt i sigme, sigmini su ipak bolji...
Sigmine imam origigi. Real techniques imam par originala, ostali su duplici kupljeni sa ebaya, ali su dlacice iste kao u originala. Ali izmedu rt i sigme, sigmini su ipak bolji...
Guest- Guest
Inace sto se tice jeftinijih kistova jessup je savrsenstvo.
Guste mekane dlacice, ali ne premekane.
Divno izblenda...
Guste mekane dlacice, ali ne premekane.
Divno izblenda...
Guest- Guest
Od RT-a imam samo bockalicu i s njom sam zadovoljna.
Joj, da, Jessup su i mene tako ugodno iznenadili! Kupila sam set od 10 kistova preko Pink Pande na ogromnom sniženju (mislim 79kn da su bili) i stvarno su super
One nove Noelle ovalne što sam uzela, još nisam isprobala...
Zagy, koje vi na poslu koristite?
Joj, da, Jessup su i mene tako ugodno iznenadili! Kupila sam set od 10 kistova preko Pink Pande na ogromnom sniženju (mislim 79kn da su bili) i stvarno su super
One nove Noelle ovalne što sam uzela, još nisam isprobala...
Zagy, koje vi na poslu koristite?
Guest- Guest
Look by bipa....lip,bluclsher,blending und stippling brush...ja imam RT stippling i look mi je bolja....
Guest- Guest
Jesi zadovoljna njima? Probala sam samo jedan njihov kist, za rumenilo...
Kažeš da je njihova bolja bockalica? Je li tvrđa od RT?
Osim RT imala sam MUA bockalicu i nakon što sam kupila i probala RT, koja je čvršća, postala mi je premekana pa sam je proslijedila sestri.
Kažeš da je njihova bolja bockalica? Je li tvrđa od RT?
Osim RT imala sam MUA bockalicu i nakon što sam kupila i probala RT, koja je čvršća, postala mi je premekana pa sam je proslijedila sestri.
Guest- Guest
Look bockalica je veća i čvršća,bolje i brže odradi posao... ostatak nije vrijedan spomena.....
Guest- Guest
Meni je taj kist od look uzasan. Pretvrd, bode. :P
Ali je kist za ruz najbolji ikada
Jel valjaju iq primeri?
Svida mi se bocica :D
Ali je kist za ruz najbolji ikada
Jel valjaju iq primeri?
Svida mi se bocica :D
Guest- Guest
Kako koristiš stippling brush?
Svima je mekan i ugodno obavlja posao...ti mora da nesto krivo radiš....
Ne poznam iq primere.....
Svima je mekan i ugodno obavlja posao...ti mora da nesto krivo radiš....
Ne poznam iq primere.....
Guest- Guest
Page 22 of 48 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 35 ... 48
Page 22 of 48