šššoping!!!
Page 35 of 48
Page 35 of 48 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41 ... 48
Re: šššoping!!!
Može za sve. Bebe i odrasli.
Lice, kosa, tijelo.
Nema sapuna, ne isušuje.
Kosa je divna od nje, mekana i lako se raščešljava.
I jako fino miriše. Nije tipičan bebast miris.
Lice, kosa, tijelo.
Nema sapuna, ne isušuje.
Kosa je divna od nje, mekana i lako se raščešljava.
I jako fino miriše. Nije tipičan bebast miris.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
U Bipi sam je uzela, jer mi oni jedini drže ovo u manjem pakiranju. Planiram je u rodilište nosit.
Inače je na put nosim kad mi treba jedan proizvod za više namjena.
Inače je na put nosim kad mi treba jedan proizvod za više namjena.
2014-04-14
Mužu za godišnjicu veze proizvode za njegu brade:
- sapun za pranje brade
- češalj od sandalovine
- ulje za bradu s mirisom cedra
Domaći brend, Bradonja. Nadam se da će mu se svidjet...
- sapun za pranje brade
- češalj od sandalovine
- ulje za bradu s mirisom cedra
Domaći brend, Bradonja. Nadam se da će mu se svidjet...
2014-04-14
Kupila sam si crvene tajice nike, za stotinjak kn i dupe mi.izgleda savrseno u njima...
Guest- Guest
Regenerator za kosu, onaj šampon od pive, detergent bez boja i mirisa, grickalicu za nokte neku skupu jer već sto godina ne mogu nać dobru i kvalitetnu, 3 para čarapa, 3 para gaćica, 3 donje majice, spavaćicu s dugmima...
2014-04-14
Komodu/presvlačilicu za bebe preko Njuškala...
I neki babasti grudnjak za dojenje, odvratan je.
I neki babasti grudnjak za dojenje, odvratan je.
2014-04-14
Nabavili smo hrpetinu stvari. Srećom pa sam povjerovala okolini kad su mi govorili "nemoj ništa kupovat, dobit ćeš hrpu stvari".
Naime, postoje stvari koje su me malo iznenadile u trudnoći, a jedna od njih je svakako količina stvari koju su mi ljudi samoinicijativno donijeli. Nisam znala za tu solidarnost i darežljivost mladih roditelja/baka i djedova. Ja znam da ću hrpu svojih stvari proslijedit kao što i inače radim, ali nisam znala da je to tako i kod drugih. Mislila sam da ljudi to prodaju dalje.
Trudničku odjeću sam morala kupovat, što je i normalno, jer sam radila do nedavno i još koji put ću se morat zaletit do posla. To sam glavnom kupovala u Lidlu i na Njuškalu, ili običnu robu broj veću. Zapravo sam se lijepo nosila, a nisam puno potrošila.
Kupila sam samo nešto robice, tetra pelena i maramu za dojenje u Lidlu i jučer ovu komodu preko oglasnika. U super stanju, dobili i kadicu onu podlogu za kupanje skroz malih beba. I na kraju ispala u istoj boji ko i krevetić.
Dobili krevetić, madrac, posteljinu, hrpu robice, čarapica, kapica, tetra pelena, nosiljku, ručnike, baby phone, noćnu svjetiljku, ručnu izdajalicu, njihaljku, kolica, autosjedalicu, podlogu za igranje, ono što se vrti i zabavlja bebu iznad nečega, literature, toplomjer i škarice čak.
Ne znam ti ni nabrojat sve jer mi je još uvijek sve u kesama nakon selidbe. Kad bude par dana lijepog vremena, robicu ću oprat, opeglat i složit. Sad mi soba izgleda ko skladište.
Naime, postoje stvari koje su me malo iznenadile u trudnoći, a jedna od njih je svakako količina stvari koju su mi ljudi samoinicijativno donijeli. Nisam znala za tu solidarnost i darežljivost mladih roditelja/baka i djedova. Ja znam da ću hrpu svojih stvari proslijedit kao što i inače radim, ali nisam znala da je to tako i kod drugih. Mislila sam da ljudi to prodaju dalje.
Trudničku odjeću sam morala kupovat, što je i normalno, jer sam radila do nedavno i još koji put ću se morat zaletit do posla. To sam glavnom kupovala u Lidlu i na Njuškalu, ili običnu robu broj veću. Zapravo sam se lijepo nosila, a nisam puno potrošila.
Kupila sam samo nešto robice, tetra pelena i maramu za dojenje u Lidlu i jučer ovu komodu preko oglasnika. U super stanju, dobili i kadicu onu podlogu za kupanje skroz malih beba. I na kraju ispala u istoj boji ko i krevetić.
Dobili krevetić, madrac, posteljinu, hrpu robice, čarapica, kapica, tetra pelena, nosiljku, ručnike, baby phone, noćnu svjetiljku, ručnu izdajalicu, njihaljku, kolica, autosjedalicu, podlogu za igranje, ono što se vrti i zabavlja bebu iznad nečega, literature, toplomjer i škarice čak.
Ne znam ti ni nabrojat sve jer mi je još uvijek sve u kesama nakon selidbe. Kad bude par dana lijepog vremena, robicu ću oprat, opeglat i složit. Sad mi soba izgleda ko skladište.
2014-04-14
jbt koliki sam post napisala, dosadna sam ko proljev
2014-04-14
Mi smo se dosta natrosili na jednu bebicu.
A roditelji nezahvalni i nikakvi.
Nije mi zao radi malog smrdljivca... ja se prva rastopim kada me.povuce za kosu ili pogleda u oci... ili.mi se smije pa.mu slina curi koliko se kesi...
A roditelji nezahvalni i nikakvi.
Nije mi zao radi malog smrdljivca... ja se prva rastopim kada me.povuce za kosu ili pogleda u oci... ili.mi se smije pa.mu slina curi koliko se kesi...
Guest- Guest
medication wrote:Nabavili smo hrpetinu stvari. Srećom pa sam povjerovala okolini kad su mi govorili "nemoj ništa kupovat, dobit ćeš hrpu stvari".
jedan od ljepsih, ako ne i naljepsi post na forumu !
betty.boop-
2015-01-23
Page 35 of 48 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41 ... 48
Page 35 of 48