šššoping!!!
Page 24 of 48
Page 24 of 48 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 36 ... 48
Re: šššoping!!!
Vrlo sam zadovoljna MUR paletom, zapravo skoro cijeli dan traje i lijepo je pigmentirana. Niti se trusi niti išta...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
http://www.shopdixi.com/products/hellebore-bronze-black-choker
jel ovo teenke samo nose?
Dosta je dobar total control...
Ja sam imala od nyx vidis neki puder u prahu... To je zivi uzas. Pogotovo kada baking radis.
Neda se "razmazat". Neznam kako objasnit. Upece se u kozu. A tek na slikama na sta licis doslovno se vidi trag.
Dala sam ga dalje kolegici...
Ja sam imala od nyx vidis neki puder u prahu... To je zivi uzas. Pogotovo kada baking radis.
Neda se "razmazat". Neznam kako objasnit. Upece se u kozu. A tek na slikama na sta licis doslovno se vidi trag.
Dala sam ga dalje kolegici...
Guest- Guest
Bila je na sniženju pa nisam mogla odoljeti.
Žao mi je što je bila rasprodana u ovoj drugoj boji...
Guest- Guest
iz avona sam po prvi put naručila šampon i masku, baš me zanima
bb matirajuća kremica
i neka dvofazna tekućina/ulje za lice, valjd njeguje, i može se koristit uz kremu pa onda kao poboljša djelovanje kreme... ne znam treba li mi - pazim jako šta stavljam na lice... vidjet ćemo sastav :D
bb matirajuća kremica
i neka dvofazna tekućina/ulje za lice, valjd njeguje, i može se koristit uz kremu pa onda kao poboljša djelovanje kreme... ne znam treba li mi - pazim jako šta stavljam na lice... vidjet ćemo sastav :D
Huda beauty liquid matte...radoznala sam vrijedi li huda beauty love i razvikanosti....
Guest- Guest
Vidit ces. Tekuci ruzevi zlata vrijede. Gusti, kremasti, na usnama izgledaju prekrasno i ne uvuku se u svaku i najsitniju crtu.
Guest- Guest
Imam kolegicu vizazisticu, bila sam jednom rekla...
Svasta da maloj curici sa zigicama da isproba
Svasta da maloj curici sa zigicama da isproba
Guest- Guest
Hvala...zlata da,27€ sa podjeljenom poštarinom,pas mater...al dobro,i mac sam toliko platila....
Guest- Guest
djeluje divno... koja nijansa to?
meni su te nijanse divne, ali onda kad stavim na usne, to pretaaaaaaaamno stvarno jesam bijela bjelcata
meni su te nijanse divne, ali onda kad stavim na usne, to pretaaaaaaaamno stvarno jesam bijela bjelcata
Page 24 of 48 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 36 ... 48
Page 24 of 48