The Voice (chat)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: The Voice (chat)
ja je vec zamislio a cvrci ...sunce..sve mirisetre911 wrote:Men se čini da ti više prolaziš kroz smilje i lavandu nego kroz draču i čičakfrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
lak sam plijen vako nenavikla na kokolavanje.
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
jebo li i patak malifrakcija wrote:da di ? pa cijelo selo priča.prckov wrote:vidi...di to radim..aj pokazifrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
2014-04-19
nema ti u nas rečenice bez: đava te odnija i sl..tre911 wrote:Men se čini da ti više prolaziš kroz smilje i lavandu nego kroz draču i čičakfrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
vjetar joj malo haljinu podize...mmmm majko mila jesam zedanprckov wrote:ja je vec zamislio a cvrci ...sunce..sve mirisetre911 wrote:Men se čini da ti više prolaziš kroz smilje i lavandu nego kroz draču i čičakfrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
2014-04-19
mislim ja u sebi..dava me odnija ako ono nije frakcijaprckov wrote:vjetar joj malo haljinu podize...mmmm majko mila jesam zedanprckov wrote:ja je vec zamislio a cvrci ...sunce..sve mirisetre911 wrote:Men se čini da ti više prolaziš kroz smilje i lavandu nego kroz draču i čičakfrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
2014-04-19
prckov wrote:vjetar joj malo haljinu podize...mmmm majko mila jesam zedanprckov wrote:ja je vec zamislio a cvrci ...sunce..sve mirisetre911 wrote:Men se čini da ti više prolaziš kroz smilje i lavandu nego kroz draču i čičakfrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
2016-03-09
I pticama drago sto je vide a kamoli nece ovakvom muskardinu ka ca san japrckov wrote:mislim ja u sebi..dava me odnija ako ono nije frakcijaprckov wrote:vjetar joj malo haljinu podize...mmmm majko mila jesam zedanprckov wrote:ja je vec zamislio a cvrci ...sunce..sve mirisetre911 wrote:Men se čini da ti više prolaziš kroz smilje i lavandu nego kroz draču i čičakfrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
2014-04-19
opet sam ja na kraju ispala pervertit? sve u MOJOJ glavi?
2016-03-09
ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napetifrakcija wrote:opet sam ja na kraju ispala pervertit? sve u MOJOJ glavi?
2014-04-19
e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napetifrakcija wrote:opet sam ja na kraju ispala pervertit? sve u MOJOJ glavi?
2016-03-09
frakcija wrote:nema ti u nas rečenice bez: đava te odnija i sl..tre911 wrote:Men se čini da ti više prolaziš kroz smilje i lavandu nego kroz draču i čičakfrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
Guest- Guest
I jos ste nepovjerljivi a ljudiiifrakcija wrote:e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napetifrakcija wrote:opet sam ja na kraju ispala pervertit? sve u MOJOJ glavi?
2014-04-19
a drača, čički..sve oće ubost..biž bižprckov wrote:I jos ste nepovjerljivi a ljudiiifrakcija wrote:e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napetifrakcija wrote:opet sam ja na kraju ispala pervertit? sve u MOJOJ glavi?
2016-03-09
a prcku bi puno značilofrakcija wrote:e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napetifrakcija wrote:opet sam ja na kraju ispala pervertit? sve u MOJOJ glavi?
Guest- Guest
hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:a prcku bi puno značilofrakcija wrote:e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napetifrakcija wrote:opet sam ja na kraju ispala pervertit? sve u MOJOJ glavi?
2014-04-19
prckov wrote:hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:a prcku bi puno značilofrakcija wrote:e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napetifrakcija wrote:opet sam ja na kraju ispala pervertit? sve u MOJOJ glavi?
Guest- Guest
biz meni ja cu te stititfrakcija wrote:a drača, čički..sve oće ubost..biž bižprckov wrote:I jos ste nepovjerljivi a ljudiiifrakcija wrote:e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napetifrakcija wrote:opet sam ja na kraju ispala pervertit? sve u MOJOJ glavi?
2014-04-19
prckov wrote:hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:a prcku bi puno značilofrakcija wrote:e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napetifrakcija wrote:opet sam ja na kraju ispala pervertit? sve u MOJOJ glavi?
Guest- Guest
tre911 wrote:prckov wrote:hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:a prcku bi puno značilofrakcija wrote:e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:
ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napeti
o jbt..dao bi me
Guest- Guest
ma ruga mu se..iako sam se ja nadala da će prijetit odmazdom.. :bwi:Noor wrote:tre911 wrote:prckov wrote:hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:a prcku bi puno značilofrakcija wrote:
e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..
o jbt..dao bi me
2016-03-09
vid sto me sad svi razvlaceNoor wrote:prckov wrote:hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:a prcku bi puno značilofrakcija wrote:e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:
ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napeti
2014-04-19
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50