The Voice (chat)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: The Voice (chat)
štos pušijo, pijo, jeo masno...prckov wrote:onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravilafrakcija wrote:nemoš utvrdit genetsku predispoziciju da se na glavu nasadiš..prckov wrote:manje je bitno di je nego koja je vrsta, nemoj se ti odma prepadat srecofrakcija wrote:ko je sklon kojem raku?..u mene svi pomrli od raka, al svi imali različite.. nema duplića.prckov wrote:
to se preporucuje ljudima koji su skloni raku crijeva, a u biti biznis
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ma seks sve lijecifrakcija wrote:najboa narodna medicina.tre911 wrote:Pijemo i mi što nam padne pod ruke :DDfrakcija wrote:mi pijemo orahovicu kad nešto šteti.tre911 wrote:Kod nas u slavoniji čujemo za gluten tek na teveju i boli nas uvo za njim.A kad neko kaže da mu šteti dajemo mu čičoku( iznenadio sam se da je preko trideset kn u kauflandu a ja je podjelio na desetine kg jer je imam po vrtu kao u priči) i zdravo đaci :)frakcija wrote:
ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
Guma je imao dobru teoriju u vezi alkohola, nekako ovako je to išlo; dakle kako npr komp može ići najvećom mogućom brzinom onoliko brzo koliko i njegova najslabija karika(RAM na pr) bez obzira što ubacimo pored nje daleko moćniju komponentu tako i mozak može ići brzinom koliko odredi najslabija karika. E sad iz nekog razloga alkohol napada upravo najslabije karike i tako omogućava mozgu da se ubrza kada uništi tu kariku. Ista stvar je i sa krdom koje zbog slabijih jedinki sporije napreduje pa dođu lavovi i uhvate najslabiju kariku i time omoguće krdu da brže napreduje itd.frakcija wrote:najboa narodna medicina.tre911 wrote:Pijemo i mi što nam padne pod ruke :DDfrakcija wrote:mi pijemo orahovicu kad nešto šteti.tre911 wrote:Kod nas u slavoniji čujemo za gluten tek na teveju i boli nas uvo za njim.A kad neko kaže da mu šteti dajemo mu čičoku( iznenadio sam se da je preko trideset kn u kauflandu a ja je podjelio na desetine kg jer je imam po vrtu kao u priči) i zdravo đaci :)frakcija wrote:
ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?
nadam se da sam bio dovolno jasan :))
Guest- Guest
Bitna je nirvanaNoor wrote:tre911 wrote:Pijemo i mi što nam padne pod ruke :DDfrakcija wrote:mi pijemo orahovicu kad nešto šteti.tre911 wrote:Kod nas u slavoniji čujemo za gluten tek na teveju i boli nas uvo za njim.A kad neko kaže da mu šteti dajemo mu čičoku( iznenadio sam se da je preko trideset kn u kauflandu a ja je podjelio na desetine kg jer je imam po vrtu kao u priči) i zdravo đaci :)frakcija wrote:
šta god uzmeš, nus pojave jednako dobre
Guest- Guest
I ljubio strasnofrakcija wrote:štos pušijo, pijo, jeo masno...prckov wrote:onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravilafrakcija wrote:nemoš utvrdit genetsku predispoziciju da se na glavu nasadiš..prckov wrote:manje je bitno di je nego koja je vrsta, nemoj se ti odma prepadat srecofrakcija wrote:
ko je sklon kojem raku?..u mene svi pomrli od raka, al svi imali različite.. nema duplića.
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
Moj susjed završio na hitnoj u predinfraktnom stanju. Kad se sve smirilo kaže mu doktor da mora prestati piti alkohol, on kaže pa tek ponekad popijem pivo, dva u mjesec dana, kaže doktor onda kavu, pa kavu nikako ne pijem, kaže doktor onda da se mora baciti cigarete a susjed u životu nije zapalio...jebiga onda reče doktor i ode !frakcija wrote:štos pušijo, pijo, jeo masno...prckov wrote:onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravilafrakcija wrote:nemoš utvrdit genetsku predispoziciju da se na glavu nasadiš..prckov wrote:manje je bitno di je nego koja je vrsta, nemoj se ti odma prepadat srecofrakcija wrote:
ko je sklon kojem raku?..u mene svi pomrli od raka, al svi imali različite.. nema duplića.
Guest- Guest
Zavisi iz čijeg kuta gledašprckov wrote:ma seks sve lijecifrakcija wrote:najboa narodna medicina.tre911 wrote:Pijemo i mi što nam padne pod ruke :DDfrakcija wrote:mi pijemo orahovicu kad nešto šteti.tre911 wrote:
Kod nas u slavoniji čujemo za gluten tek na teveju i boli nas uvo za njim.A kad neko kaže da mu šteti dajemo mu čičoku( iznenadio sam se da je preko trideset kn u kauflandu a ja je podjelio na desetine kg jer je imam po vrtu kao u priči) i zdravo đaci :)
Guest- Guest
Došao Mujo kod doktora sa nožem u ledjima: \"Doktore, pomozite, imam nož u ledjima!\" Doktor: \"Žao mi je, prošlo mi radno vrijeme...\"Mujo : \"Ali, doktore pomozite, imam nož zabijen u ledjima!\"Doktor: \"Reko sam ti, prošlo mi radno vrijeme, radim do 02:00, a već je 02:15!\" Mujo : \"Ama, doktore, pomozite...\" Dodje doktor do Muje , izvadi mu nož iz ledja i zabi u oko: \"Idi kod okuliste, on radi do 03:00!\"tre911 wrote:Moj susjed završio na hitnoj u predinfraktnom stanju. Kad se sve smirilo kaže mu doktor da mora prestati piti alkohol, on kaže pa tek ponekad popijem pivo, dva u mjesec dana, kaže doktor onda kavu, pa kavu nikako ne pijem, kaže doktor onda da se mora baciti cigarete a susjed u životu nije zapalio...jebiga onda reče doktor i ode !frakcija wrote:štos pušijo, pijo, jeo masno...prckov wrote:onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravilafrakcija wrote:nemoš utvrdit genetsku predispoziciju da se na glavu nasadiš..prckov wrote:
manje je bitno di je nego koja je vrsta, nemoj se ti odma prepadat sreco
2016-03-09
tre911 wrote:Bitna je nirvanaNoor wrote:tre911 wrote:Pijemo i mi što nam padne pod ruke :DDfrakcija wrote:mi pijemo orahovicu kad nešto šteti.tre911 wrote:
Kod nas u slavoniji čujemo za gluten tek na teveju i boli nas uvo za njim.A kad neko kaže da mu šteti dajemo mu čičoku( iznenadio sam se da je preko trideset kn u kauflandu a ja je podjelio na desetine kg jer je imam po vrtu kao u priči) i zdravo đaci :)
za postići je, a i za održat, to već treba znanje :P
Guest- Guest
a ja loseg doktora, zaboravio mu rec da treba zenu bacittre911 wrote:Moj susjed završio na hitnoj u predinfraktnom stanju. Kad se sve smirilo kaže mu doktor da mora prestati piti alkohol, on kaže pa tek ponekad popijem pivo, dva u mjesec dana, kaže doktor onda kavu, pa kavu nikako ne pijem, kaže doktor onda da se mora baciti cigarete a susjed u životu nije zapalio...jebiga onda reče doktor i ode !frakcija wrote:štos pušijo, pijo, jeo masno...prckov wrote:onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravilafrakcija wrote:nemoš utvrdit genetsku predispoziciju da se na glavu nasadiš..prckov wrote:
manje je bitno di je nego koja je vrsta, nemoj se ti odma prepadat sreco
2014-04-19
Pa kad je naporan, ko ga šiša!!frakcija wrote:Došao Mujo kod doktora sa nožem u ledjima: \"Doktore, pomozite, imam nož u ledjima!\" Doktor: \"Žao mi je, prošlo mi radno vrijeme...\"Mujo : \"Ali, doktore pomozite, imam nož zabijen u ledjima!\"Doktor: \"Reko sam ti, prošlo mi radno vrijeme, radim do 02:00, a već je 02:15!\" Mujo : \"Ama, doktore, pomozite...\" Dodje doktor do Muje , izvadi mu nož iz ledja i zabi u oko: \"Idi kod okuliste, on radi do 03:00!\"tre911 wrote:Moj susjed završio na hitnoj u predinfraktnom stanju. Kad se sve smirilo kaže mu doktor da mora prestati piti alkohol, on kaže pa tek ponekad popijem pivo, dva u mjesec dana, kaže doktor onda kavu, pa kavu nikako ne pijem, kaže doktor onda da se mora baciti cigarete a susjed u životu nije zapalio...jebiga onda reče doktor i ode !frakcija wrote:štos pušijo, pijo, jeo masno...prckov wrote:onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravilafrakcija wrote:
nemoš utvrdit genetsku predispoziciju da se na glavu nasadiš..
Guest- Guest
Godine prakse čine svojeNoor wrote:tre911 wrote:Bitna je nirvanaNoor wrote:tre911 wrote:Pijemo i mi što nam padne pod ruke :DDfrakcija wrote:
mi pijemo orahovicu kad nešto šteti.
za postići je, a i za održat, to već treba znanje :P
Guest- Guest
Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
lak sam plijen vako nenavikla na kokolavanje.
2016-03-09
Fraki jebemu ja se uplašio neki dan kad si napisala da su ovi što vole viceve pričati potencijalne samoubojice i sad kad vidim da si i tu u igri sad mi je lakšefrakcija wrote:Došao Mujo kod doktora sa nožem u ledjima: \"Doktore, pomozite, imam nož u ledjima!\" Doktor: \"Žao mi je, prošlo mi radno vrijeme...\"Mujo : \"Ali, doktore pomozite, imam nož zabijen u ledjima!\"Doktor: \"Reko sam ti, prošlo mi radno vrijeme, radim do 02:00, a već je 02:15!\" Mujo : \"Ama, doktore, pomozite...\" Dodje doktor do Muje , izvadi mu nož iz ledja i zabi u oko: \"Idi kod okuliste, on radi do 03:00!\"tre911 wrote:Moj susjed završio na hitnoj u predinfraktnom stanju. Kad se sve smirilo kaže mu doktor da mora prestati piti alkohol, on kaže pa tek ponekad popijem pivo, dva u mjesec dana, kaže doktor onda kavu, pa kavu nikako ne pijem, kaže doktor onda da se mora baciti cigarete a susjed u životu nije zapalio...jebiga onda reče doktor i ode !frakcija wrote:štos pušijo, pijo, jeo masno...prckov wrote:onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravilafrakcija wrote:
Guest- Guest
Ko će na sve mislit!prckov wrote:a ja loseg doktora, zaboravio mu rec da treba zenu bacittre911 wrote:Moj susjed završio na hitnoj u predinfraktnom stanju. Kad se sve smirilo kaže mu doktor da mora prestati piti alkohol, on kaže pa tek ponekad popijem pivo, dva u mjesec dana, kaže doktor onda kavu, pa kavu nikako ne pijem, kaže doktor onda da se mora baciti cigarete a susjed u životu nije zapalio...jebiga onda reče doktor i ode !frakcija wrote:štos pušijo, pijo, jeo masno...prckov wrote:onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravilafrakcija wrote:
Guest- Guest
a zapamtio..nisam mislila na pričatelje viceva, nego na profesionalne komičare..pisce komedija i sl.tre911 wrote:Fraki jebemu ja se uplašio neki dan kad si napisala da su ovi što vole viceve pričati potencijalne samoubojice i sad kad vidim da si i tu u igri sad mi je lakšefrakcija wrote:Došao Mujo kod doktora sa nožem u ledjima: \"Doktore, pomozite, imam nož u ledjima!\" Doktor: \"Žao mi je, prošlo mi radno vrijeme...\"Mujo : \"Ali, doktore pomozite, imam nož zabijen u ledjima!\"Doktor: \"Reko sam ti, prošlo mi radno vrijeme, radim do 02:00, a već je 02:15!\" Mujo : \"Ama, doktore, pomozite...\" Dodje doktor do Muje , izvadi mu nož iz ledja i zabi u oko: \"Idi kod okuliste, on radi do 03:00!\"tre911 wrote:Moj susjed završio na hitnoj u predinfraktnom stanju. Kad se sve smirilo kaže mu doktor da mora prestati piti alkohol, on kaže pa tek ponekad popijem pivo, dva u mjesec dana, kaže doktor onda kavu, pa kavu nikako ne pijem, kaže doktor onda da se mora baciti cigarete a susjed u životu nije zapalio...jebiga onda reče doktor i ode !frakcija wrote:štos pušijo, pijo, jeo masno...prckov wrote:
onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravila
žuti žutuju, crveni putuju..
2016-03-09
Men se čini da ti više prolaziš kroz smilje i lavandu nego kroz draču i čičakfrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
Guest- Guest
vidi...di to radim..aj pokazifrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
2014-04-19
Malo mi sporije mozak radi, idem po medicinu da ga ubrzamfrakcija wrote:a zapamtio..nisam mislila na pričatelje viceva, nego na profesionalne komičare..pisce komedija i sl.tre911 wrote:Fraki jebemu ja se uplašio neki dan kad si napisala da su ovi što vole viceve pričati potencijalne samoubojice i sad kad vidim da si i tu u igri sad mi je lakšefrakcija wrote:Došao Mujo kod doktora sa nožem u ledjima: \"Doktore, pomozite, imam nož u ledjima!\" Doktor: \"Žao mi je, prošlo mi radno vrijeme...\"Mujo : \"Ali, doktore pomozite, imam nož zabijen u ledjima!\"Doktor: \"Reko sam ti, prošlo mi radno vrijeme, radim do 02:00, a već je 02:15!\" Mujo : \"Ama, doktore, pomozite...\" Dodje doktor do Muje , izvadi mu nož iz ledja i zabi u oko: \"Idi kod okuliste, on radi do 03:00!\"tre911 wrote:Moj susjed završio na hitnoj u predinfraktnom stanju. Kad se sve smirilo kaže mu doktor da mora prestati piti alkohol, on kaže pa tek ponekad popijem pivo, dva u mjesec dana, kaže doktor onda kavu, pa kavu nikako ne pijem, kaže doktor onda da se mora baciti cigarete a susjed u životu nije zapalio...jebiga onda reče doktor i ode !frakcija wrote:
štos pušijo, pijo, jeo masno...
žuti žutuju, crveni putuju..
Guest- Guest
da di ? pa cijelo selo priča.prckov wrote:vidi...di to radim..aj pokazifrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
2016-03-09
ja je vec zamislio a cvrci ...sunce..sve mirisetre911 wrote:Men se čini da ti više prolaziš kroz smilje i lavandu nego kroz draču i čičakfrakcija wrote:Kako mene prcko šarmira orientalnom slatkorječivošću.. nema toga u nas međ čičkima i dračom..
2014-04-19
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50