The Voice (chat)
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: The Voice (chat)
vid sto me sad svi razvlaceNoor wrote:prckov wrote:hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:a prcku bi puno značilofrakcija wrote:e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..prckov wrote:
ma nije niko opusti se I zajebaji..a jeste vi sa juga napeti
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
frakcija wrote:ma ruga mu se..iako sam se ja nadala da će prijetit odmazdom.. :bwi:Noor wrote:tre911 wrote:prckov wrote:hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:
a prcku bi puno značilo
o jbt..dao bi me
veliš, potonule ti lađe
Guest- Guest
hahahahaha vidices I ti za ovofrakcija wrote:ma ruga mu se..iako sam se ja nadala da će prijetit odmazdom.. :bwi:Noor wrote:tre911 wrote:prckov wrote:hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:
a prcku bi puno značilo
o jbt..dao bi me
2014-04-19
Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jelNoor wrote:tre911 wrote:prckov wrote:hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:a prcku bi puno značilofrakcija wrote:
e znam taktiku..opusti se..neću ti ništa..nećeš ni osjetiti..
o jbt..dao bi me
Guest- Guest
što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jelNoor wrote:tre911 wrote:prckov wrote:hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnittre911 wrote:
a prcku bi puno značilo
o jbt..dao bi me
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jelNoor wrote:tre911 wrote:prckov wrote:
hahaha ojebote za ovo cu ti norku prevrnit
o jbt..dao bi me
na medicini je, pa vidi 3 norke
Guest- Guest
Nikada ti neću priznati, baš nikadafrakcija wrote:što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jelNoor wrote:tre911 wrote:prckov wrote:
o jbt..dao bi me
Guest- Guest
ja znam da tebe ne smifrakcija wrote:što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jelNoor wrote:tre911 wrote:prckov wrote:
o jbt..dao bi me
2014-04-19
Vidim dvije pa onda opalim još malo medicine pa mi se pojavi još jedna norka pa onda lovim onu srednjuNoor wrote:frakcija wrote:što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jelNoor wrote:tre911 wrote:
o jbt..dao bi me
Guest- Guest
Da to riješimo žentlemenski, ti ne kreći amo a ja neću tamoprckov wrote:ja znam da tebe ne smifrakcija wrote:što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jelNoor wrote:tre911 wrote:
o jbt..dao bi me
Guest- Guest
tre911 wrote:Vidim dvije pa onda opalim još malo medicine pa mi se pojavi još jedna norka pa onda lovim onu srednjuNoor wrote:frakcija wrote:što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jelNoor wrote:
o jbt..dao bi me
blažena medicina da nje nema, sve bi bilo teže
evo, letam po kužini ko leptirica
Guest- Guest
tre(red bull)-daje ti krilaNoor wrote:tre911 wrote:Vidim dvije pa onda opalim još malo medicine pa mi se pojavi još jedna norka pa onda lovim onu srednjuNoor wrote:frakcija wrote:što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:
Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jel
Guest- Guest
tre911 wrote:Da to riješimo žentlemenski, ti ne kreći amo a ja neću tamoprckov wrote:ja znam da tebe ne smifrakcija wrote:što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jelNoor wrote:
o jbt..dao bi me
Guest- Guest
tre911 wrote:tre(red bull)-daje ti krilaNoor wrote:tre911 wrote:Vidim dvije pa onda opalim još malo medicine pa mi se pojavi još jedna norka pa onda lovim onu srednjuNoor wrote:frakcija wrote:
što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?
a tko drugi?!
Guest- Guest
Dugo smo i bili u zavadiNoor wrote:tre911 wrote:Da to riješimo žentlemenski, ti ne kreći amo a ja neću tamoprckov wrote:ja znam da tebe ne smifrakcija wrote:što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:
Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jel
Guest- Guest
tre911 wrote:Da to riješimo žentlemenski, ti ne kreći amo a ja neću tamoprckov wrote:ja znam da tebe ne smifrakcija wrote:što grliš 3 norke kad je samo 1.. priznaj..kogasi sve obuhvatio?tre911 wrote:Ni slučajno i odmah bi se potuko sa njim čim bi ti prišao( već sam zasuko rukave) ovo je samo malo onako šala jelNoor wrote:
o jbt..dao bi me
2014-04-19
Sve znaM,aLi ne radiM vise..platiM ;)))Noor wrote:maggie13 wrote:Moze...od bijele cokolade ili marcipana ;DNoor wrote:maggie13 wrote:Ha? :ONoor wrote:
presvučena je tičinom
ok..onda fondan
imaš tutorijala na YT, nadam se da će ti uspjeti
Digla Novi moB,yeah ;)))))
2014-04-12
Pojasnit cu vam moje stajaliste u svezi prehrane kad aktiviram noVi mob ;))))
2014-04-12
¸maggie13 wrote:Sve znaM,aLi ne radiM vise..platiM ;)))Noor wrote:maggie13 wrote:Moze...od bijele cokolade ili marcipana ;DNoor wrote:maggie13 wrote:
Ha? :O
ok..onda fondan
rijetko se nađe dobrih vani, više volim domaće...nije umjetno ni suho
al, kad nemam vremena kupim i ja
evo, sad kuham malo paradajza, jer mi je žao bacit, a kupovni nema veze s ovim domaćim...neusporedivo.
Guest- Guest
Aaaaaa, tu sam doma!! Što stavljaš u njega ili ga samo takvog čisto kuvaš?Noor wrote:¸maggie13 wrote:Sve znaM,aLi ne radiM vise..platiM ;)))Noor wrote:maggie13 wrote:Moze...od bijele cokolade ili marcipana ;DNoor wrote:
ok..onda fondan
rijetko se nađe dobrih vani, više volim domaće...nije umjetno ni suho
al, kad nemam vremena kupim i ja
evo, sad kuham malo paradajza, jer mi je žao bacit, a kupovni nema veze s ovim domaćim...neusporedivo.
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50