The Voice (chat)
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: The Voice (chat)
Može i jedno i drugo :)frakcija wrote:ovako?tre911 wrote:Fraki ajde probaj samo iz povijesti kopirati link i staviti, puno je jednostavnije nego čupati bitno iz ovog meteža i stavljati na yubito :)frakcija wrote:<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GjchtfHb09w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
https://www.youtube.com/watch?v=GjchtfHb09w
ili ovako?
Guest- Guest
Moze...od bijele cokolade ili marcipana ;DNoor wrote:maggie13 wrote:Ha? :ONoor wrote:maggie13 wrote:Ja cu malo torte,hvala ;D
Nadam se da je to ona bez glutena i laktoze 8-)
presvučena je tičinom
ok..onda fondan
2014-04-12
maggie13 wrote:Moze...od bijele cokolade ili marcipana ;DNoor wrote:maggie13 wrote:Ha? :ONoor wrote:maggie13 wrote:Ja cu malo torte,hvala ;D
Nadam se da je to ona bez glutena i laktoze 8-)
presvučena je tičinom
ok..onda fondan
imaš tutorijala na YT, nadam se da će ti uspjeti
Guest- Guest
nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijevafrakcija wrote:nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
prckov wrote:gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijevafrakcija wrote:nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
je, generacije su pomrle od toga
Guest- Guest
ma meni je starija bila na bezglutenskoj dijeti sa godinu dana do dvije..navodno celijakija.. pa sam sama ukinula tu dijagnozu..dobro sam i učinila...na temelju te njene dijagnoze sam imala pravo na 7 godina plaćenog bolovanja, al mi se činilo da time izazivam zlu sudbinu...znala sam da su bezveze prikrpali dijagnozu..prckov wrote:gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijevafrakcija wrote:nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
Last edited by frakcija on 20/8/2016, 11:17; edited 1 time in total
2016-03-09
Ma gluten je frakcija.. evo sve lijepo pišeprckov wrote:gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijevafrakcija wrote:nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
Gluten (lat. ljepilo) je frakcija biljnih bjelančevina koje se nalaze u plodovima pojedinih vrsta žitarica. Najviše je prisutan u endospermu zrna pšenice, raži, ječma i u njihovim srodnim vrstama: pšenoraži, kamutu, piru, bulguru, cous-cousu te u manjoj količini u zobi.
Istine i zablude o glutenu! - Sretna.hr
Guest- Guest
ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?tre911 wrote:Ma gluten je frakcija.. evo sve lijepo pišeprckov wrote:gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijevafrakcija wrote:nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
Gluten (lat. ljepilo) je frakcija biljnih bjelančevina koje se nalaze u plodovima pojedinih vrsta žitarica. Najviše je prisutan u endospermu zrna pšenice, raži, ječma i u njihovim srodnim vrstama: pšenoraži, kamutu, piru, bulguru, cous-cousu te u manjoj količini u zobi.
2016-03-09
ma da, danas lupaju dijagnoze kad ne znaju sta jefrakcija wrote:ma meni je starija bila na bezglutenskoj dijeti sa godinu dana do dvije..navodno celijakija.. pa sam sama ukinula tu dijagnozu..dobro sam i učinila...na temelju te njene dijagnoze sam imala pravo na 7 godina plaćenog bolovanja, al mi se činilo da time izazivam zlu sudbinu...znala sam da su bezveze prikrpali dijagnozu..prckov wrote:gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijevafrakcija wrote:nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
to se preporucuje ljudima koji su skloni raku crijeva, a u biti biznisfrakcija wrote:ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?tre911 wrote:Ma gluten je frakcija.. evo sve lijepo pišeprckov wrote:gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijevafrakcija wrote:nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
2014-04-19
ko je sklon kojem raku?..u mene svi pomrli od raka, al svi imali različite.. nema duplića.prckov wrote:to se preporucuje ljudima koji su skloni raku crijeva, a u biti biznisfrakcija wrote:ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?tre911 wrote:Ma gluten je frakcija.. evo sve lijepo pišeprckov wrote:gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijevafrakcija wrote:nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
2016-03-09
Kod nas u slavoniji čujemo za gluten tek na teveju i boli nas uvo za njim.A kad neko kaže da mu šteti dajemo mu čičoku( iznenadio sam se da je preko trideset kn u kauflandu a ja je podjelio na desetine kg jer je imam po vrtu kao u priči) i zdravo đaci :)frakcija wrote:ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?tre911 wrote:Ma gluten je frakcija.. evo sve lijepo pišeprckov wrote:gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijevafrakcija wrote:nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
Guest- Guest
manje je bitno di je nego koja je vrsta, nemoj se ti odma prepadat srecofrakcija wrote:ko je sklon kojem raku?..u mene svi pomrli od raka, al svi imali različite.. nema duplića.prckov wrote:to se preporucuje ljudima koji su skloni raku crijeva, a u biti biznisfrakcija wrote:ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?tre911 wrote:Ma gluten je frakcija.. evo sve lijepo pišeprckov wrote:
gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijeva
2014-04-19
mi pijemo orahovicu kad nešto šteti.tre911 wrote:Kod nas u slavoniji čujemo za gluten tek na teveju i boli nas uvo za njim.A kad neko kaže da mu šteti dajemo mu čičoku( iznenadio sam se da je preko trideset kn u kauflandu a ja je podjelio na desetine kg jer je imam po vrtu kao u priči) i zdravo đaci :)frakcija wrote:ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?tre911 wrote:Ma gluten je frakcija.. evo sve lijepo pišeprckov wrote:gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijevafrakcija wrote:nego fakat ne kužim ovo bezglutensko pomodarstvo..kakva je pozadina priče? pitala promicaterelje zdrave hrane.. u amerike su našli poveznicu glutena iz gmo žitarica sa alergijama..u nas to sjeme još nije došlo, al oće pa trebamo valjda bit spremni?
2016-03-09
Pijemo i mi što nam padne pod ruke :DDfrakcija wrote:mi pijemo orahovicu kad nešto šteti.tre911 wrote:Kod nas u slavoniji čujemo za gluten tek na teveju i boli nas uvo za njim.A kad neko kaže da mu šteti dajemo mu čičoku( iznenadio sam se da je preko trideset kn u kauflandu a ja je podjelio na desetine kg jer je imam po vrtu kao u priči) i zdravo đaci :)frakcija wrote:ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?tre911 wrote:Ma gluten je frakcija.. evo sve lijepo pišeprckov wrote:
gluten je valjda dio koji lijepi u brasnu a navodno nije dobar za crijeva
Guest- Guest
nemoš utvrdit genetsku predispoziciju da se na glavu nasadiš..prckov wrote:manje je bitno di je nego koja je vrsta, nemoj se ti odma prepadat srecofrakcija wrote:ko je sklon kojem raku?..u mene svi pomrli od raka, al svi imali različite.. nema duplića.prckov wrote:to se preporucuje ljudima koji su skloni raku crijeva, a u biti biznisfrakcija wrote:ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?tre911 wrote:
Ma gluten je frakcija.. evo sve lijepo piše
2016-03-09
najboa narodna medicina.tre911 wrote:Pijemo i mi što nam padne pod ruke :DDfrakcija wrote:mi pijemo orahovicu kad nešto šteti.tre911 wrote:Kod nas u slavoniji čujemo za gluten tek na teveju i boli nas uvo za njim.A kad neko kaže da mu šteti dajemo mu čičoku( iznenadio sam se da je preko trideset kn u kauflandu a ja je podjelio na desetine kg jer je imam po vrtu kao u priči) i zdravo đaci :)frakcija wrote:ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?tre911 wrote:
2016-03-09
tre911 wrote:Pijemo i mi što nam padne pod ruke :DDfrakcija wrote:mi pijemo orahovicu kad nešto šteti.tre911 wrote:Kod nas u slavoniji čujemo za gluten tek na teveju i boli nas uvo za njim.A kad neko kaže da mu šteti dajemo mu čičoku( iznenadio sam se da je preko trideset kn u kauflandu a ja je podjelio na desetine kg jer je imam po vrtu kao u priči) i zdravo đaci :)frakcija wrote:ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?tre911 wrote:
šta god uzmeš, nus pojave jednako dobre
Guest- Guest
onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravilafrakcija wrote:nemoš utvrdit genetsku predispoziciju da se na glavu nasadiš..prckov wrote:manje je bitno di je nego koja je vrsta, nemoj se ti odma prepadat srecofrakcija wrote:ko je sklon kojem raku?..u mene svi pomrli od raka, al svi imali različite.. nema duplića.prckov wrote:to se preporucuje ljudima koji su skloni raku crijeva, a u biti biznisfrakcija wrote:
ma znam..al u gradu vlada antiglutenska histerija.. svugdje natpisu gluten free kebab i sl..valjda da se stranci ne bune zbog čudnog okusa?
2014-04-19
štos pušijo, pijo, jeo masno...prckov wrote:onda se to tako zalomilo, bez nekog razloga ili pravilafrakcija wrote:nemoš utvrdit genetsku predispoziciju da se na glavu nasadiš..prckov wrote:manje je bitno di je nego koja je vrsta, nemoj se ti odma prepadat srecofrakcija wrote:ko je sklon kojem raku?..u mene svi pomrli od raka, al svi imali različite.. nema duplića.prckov wrote:
to se preporucuje ljudima koji su skloni raku crijeva, a u biti biznis
2016-03-09
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Stize progres u Australiju - "The Voice"
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» chat.net.hr
» Intermezzo (chat)
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat