The Voice (chat)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: The Voice (chat)
haha, moze bit da nastavimaggie13 wrote:ne želim biti crna vrana, ali kad je jednom počelo...prckov wrote:opet izgleda malo teze otvara∞ wrote:al izgleda da je sve ok jer se tamo više nitko ne žali da mu je forum nedostupan...maggie13 wrote:da..on misli..
2014-04-19
I kod mene sad, ali maloprije jedva stranice otvara, sad je ok∞™ wrote:meni sve ok radi...
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
prema ovome ispada da je za vikend bilo problema, ali sada nema...
a lipa ti je pisma. ko ti je muza da je polupam?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
haha, ja mislio ti na poslufrakcija wrote:a lipa ti je pisma. ko ti je muza da je polupam?
2014-04-19
jel? onda moš šta oš jel? ko da s posla ne kontroliram šta se radi..prckov wrote:haha, ja mislio ti na poslufrakcija wrote:a lipa ti je pisma. ko ti je muza da je polupam?
2016-03-09
ti si mi sveprckov wrote:haha, ja mislio ti na poslufrakcija wrote:a lipa ti je pisma. ko ti je muza da je polupam?
2014-04-19
ko je ona tankoprsta na snigu? govori!prckov wrote:ti si mi sveprckov wrote:haha, ja mislio ti na poslufrakcija wrote:a lipa ti je pisma. ko ti je muza da je polupam?
2016-03-09
frakcija wrote:a lipa ti je pisma. ko ti je muza da je polupam?
2014-04-12
pa nisam nista radio, malo dole sovo I takofrakcija wrote:jel? onda moš šta oš jel? ko da s posla ne kontroliram šta se radi..prckov wrote:haha, ja mislio ti na poslufrakcija wrote:a lipa ti je pisma. ko ti je muza da je polupam?
2014-04-19
nika ljubavi ja je izmislijafrakcija wrote:ko je ona tankoprsta na snigu? govori!prckov wrote:ti si mi sveprckov wrote:haha, ja mislio ti na poslufrakcija wrote:a lipa ti je pisma. ko ti je muza da je polupam?
2014-04-19
šta imaš izmišljat kad je sve već izmišljeno?prckov wrote:nika ljubavi ja je izmislijafrakcija wrote:ko je ona tankoprsta na snigu? govori!prckov wrote:ti si mi sveprckov wrote:haha, ja mislio ti na poslufrakcija wrote:a lipa ti je pisma. ko ti je muza da je polupam?
2016-03-09
kic wrote:^kako je počeo rat na mom otoku..frakcija wrote:kako je sinoć riknuo forum..
šta stvarno nije radio?
Guest- Guest
HA ha, to je samo slikica..kic wrote:da se ne vidi plava kosa, rekao bih da ima tanak i čudan vrat ova meggi :^^
2014-04-12
to je sve davno bilo, puno prije nego sam sreo tebefrakcija wrote:šta imaš izmišljat kad je sve već izmišljeno?prckov wrote:nika ljubavi ja je izmislijafrakcija wrote:ko je ona tankoprsta na snigu? govori!prckov wrote:ti si mi sveprckov wrote:
haha, ja mislio ti na poslu
2014-04-19
Noor wrote:kic wrote:^kako je počeo rat na mom otoku..frakcija wrote:kako je sinoć riknuo forum..
šta stvarno nije radio?
4um je sinoć pajkio da..
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50