The Voice (chat)
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: The Voice (chat)
koji poljubacNoor wrote:prckov wrote:dobro, al prvo veceraNoor wrote:tre911 wrote:Eh vi trezvenjaci, kad se ja nađem sa njom idemo puno opuštenije, kakav koktelčić i tako todijagram wrote:
znam da ce mantrati kako se radilo barem o teskom alkoholu ili kakvim opijatima ali istina je samo jedna, crna s mljekicem i to je to:)
dobar je sex on the beach
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
ma samo malo, ono zericu opuštanja da sigurno razmjenimo recepte za kulinarske vještine, da slučajno nešto ne zaboravimodijagram wrote:pazi da ne bude ono, kako se kaze, sto trijezan misli alkohol govori,...tako nesto:)tre911 wrote:Eh vi trezvenjaci, kad se ja nađem sa njom idemo puno opuštenije, kakav koktelčić i tako todijagram wrote:znam da ce mantrati kako se radilo barem o teskom alkoholu ili kakvim opijatima ali istina je samo jedna, crna s mljekicem i to je to:)tre911 wrote:dijagram wrote:
antife strepe
tko sa mnom popije lavazzu oma se presalta,hahaha
Guest- Guest
ona spava....pssst, nece znat ni oblaci ni ptice ni cvijeceNoor wrote:prckov wrote:dobro, al prvo veceraNoor wrote:tre911 wrote:Eh vi trezvenjaci, kad se ja nađem sa njom idemo puno opuštenije, kakav koktelčić i tako todijagram wrote:
znam da ce mantrati kako se radilo barem o teskom alkoholu ili kakvim opijatima ali istina je samo jedna, crna s mljekicem i to je to:)
imaš frakciju
2014-04-19
imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)prckov wrote:I u rakiji je, provjerio samdijagram wrote:zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)Noor wrote:dijagram wrote:pazi da ne bude ono, kako se kaze, sto trijezan misli alkohol govori,...tako nesto:)tre911 wrote:
Eh vi trezvenjaci, kad se ja nađem sa njom idemo puno opuštenije, kakav koktelčić i tako to
ti si totalni antitalent za alkohol
stoje barem tri godine nitko ne pije:)
dijagram-
2015-08-09
tre911 wrote:reko bi Stevie Wonder; e baš bi to volio vidjeti!!Noor wrote:tre911 wrote:To je već riješeno, prema kolegi regoču je još uvijek drugarica ujna ali prema antifašističkoj realnoj(nadasve) ekipi radi se o čistokrvnoj ujni tako da nema problema čak i da krene na onu stranu :DDdijagram wrote:koga briga za srbicitre911 wrote:
Ignore i gotovo, onoliko ljigavosti od braćale i kompanije teško ko normalan može provariti
nego, neko vrijeme cu rijetko ovdje pa se potrudi oko norke da ne smugne u svoje jato:)
čistokrvna ujna
dobit ćeš ti od ujne..znaš
No da ti se umilim ide jedna stara
Guest- Guest
Pa ono jezero nije nešto ali vjerujem da ima boljih mjesta za laganini druženjeNoor wrote:tre911 wrote:Eh vi trezvenjaci, kad se ja nađem sa njom idemo puno opuštenije, kakav koktelčić i tako todijagram wrote:znam da ce mantrati kako se radilo barem o teskom alkoholu ili kakvim opijatima ali istina je samo jedna, crna s mljekicem i to je to:)tre911 wrote:dijagram wrote:
antife strepe
tko sa mnom popije lavazzu oma se presalta,hahaha
Guest- Guest
sredićemo ga nas dvoje ko gnječa što smo srediliNoor wrote:dijagram wrote:pazi da ne bude ono, kako se kaze, sto trijezan misli alkohol govori,...tako nesto:)tre911 wrote:Eh vi trezvenjaci, kad se ja nađem sa njom idemo puno opuštenije, kakav koktelčić i tako todijagram wrote:znam da ce mantrati kako se radilo barem o teskom alkoholu ili kakvim opijatima ali istina je samo jedna, crna s mljekicem i to je to:)tre911 wrote:
Guest- Guest
boje se istine, neka cuvaj dok ja dodem da provjerim jel ta rakija mozda lazedijagram wrote:imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)prckov wrote:I u rakiji je, provjerio samdijagram wrote:zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)Noor wrote:dijagram wrote:
pazi da ne bude ono, kako se kaze, sto trijezan misli alkohol govori,...tako nesto:)
2014-04-19
tre911 wrote:Pa ono jezero nije nešto ali vjerujem da ima boljih mjesta za laganini druženjeNoor wrote:tre911 wrote:Eh vi trezvenjaci, kad se ja nađem sa njom idemo puno opuštenije, kakav koktelčić i tako todijagram wrote:znam da ce mantrati kako se radilo barem o teskom alkoholu ili kakvim opijatima ali istina je samo jedna, crna s mljekicem i to je to:)tre911 wrote:
ono nije, ali ima koje je
Guest- Guest
Jalda se malo bojiš a znaš kako se to rješavaNoor wrote:dijagram wrote:zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)Noor wrote:dijagram wrote:pazi da ne bude ono, kako se kaze, sto trijezan misli alkohol govori,...tako nesto:)tre911 wrote:
Eh vi trezvenjaci, kad se ja nađem sa njom idemo puno opuštenije, kakav koktelčić i tako to
nemoj me plašit
Guest- Guest
prckov wrote:I u rakiji je, provjerio samdijagram wrote:zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)Noor wrote:dijagram wrote:pazi da ne bude ono, kako se kaze, sto trijezan misli alkohol govori,...tako nesto:)tre911 wrote:
Guest- Guest
tre911 wrote:sredićemo ga nas dvoje ko gnječa što smo srediliNoor wrote:dijagram wrote:pazi da ne bude ono, kako se kaze, sto trijezan misli alkohol govori,...tako nesto:)tre911 wrote:Eh vi trezvenjaci, kad se ja nađem sa njom idemo puno opuštenije, kakav koktelčić i tako todijagram wrote:
idući put nema kavice...morat će naručit nešto da ja sama ne pijem
a gnječ..taman mi je sišo s kičme...šutiiiii
Guest- Guest
Kazu da to ne moze propasti, valja i za dvi i za pet godinaprckov wrote:boje se istine, neka cuvaj dok ja dodem da provjerim jel ta rakija mozda lazedijagram wrote:imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)prckov wrote:I u rakiji je, provjerio samdijagram wrote:zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)Noor wrote:
A sahovnica dodatno oplemenjuje iz dana u dan:)
dijagram-
2015-08-09
Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)prckov wrote:I u rakiji je, provjerio samdijagram wrote:zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)Noor wrote:dijagram wrote:
pazi da ne bude ono, kako se kaze, sto trijezan misli alkohol govori,...tako nesto:)
Guest- Guest
tre911 wrote:Jalda se malo bojiš a znaš kako se to rješavaNoor wrote:dijagram wrote:zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)Noor wrote:dijagram wrote:
nemoj me plašit
onako?
Guest- Guest
A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)prckov wrote:I u rakiji je, provjerio samdijagram wrote:zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)Noor wrote:
Kako i bi kad je i Zvonkec bio tu.
Nismo smjeli ni psovati:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)prckov wrote:I u rakiji je, provjerio samdijagram wrote:
zato se tre razumije u vina, a istina je kazu u vinu:)
a inače rakijaš?
Guest- Guest
ne, al tu ni tre nije smio, bila je cudoredna policija:)Noor wrote:dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)prckov wrote:
I u rakiji je, provjerio sam
a inače rakijaš?
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:tre911 wrote:Pa ono jezero nije nešto ali vjerujem da ima boljih mjesta za laganini druženjeNoor wrote:tre911 wrote:Eh vi trezvenjaci, kad se ja nađem sa njom idemo puno opuštenije, kakav koktelčić i tako todijagram wrote:
ono nije, ali ima koje je
Guest- Guest
ma u slavoniji su sve pijandure, jadan je mene uvjek pito, prckov..imas jedan cigarovNoor wrote:dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)prckov wrote:
I u rakiji je, provjerio sam
a inače rakijaš?
2014-04-19
prckov wrote:ma u slavoniji su sve pijandure, jadan je mene uvjek pito, prckov..imas jedan cigarovNoor wrote:dijagram wrote:A ne, jesmo al nismo rakijali.tre911 wrote:Zar se toliko dugo nismo vidjelidijagram wrote:
imam tu dvije ploske rakije, sve sa s sahovnicom, s bijeloprvo polje:)
a inače rakijaš?
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50