The Voice (chat)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: The Voice (chat)
Noor wrote:kic wrote:^kako je počeo rat na mom otoku..frakcija wrote:kako je sinoć riknuo forum..
šta stvarno nije radio?
4um je sinoć pajkio da..
kic wrote:Noor wrote:kic wrote:^kako je počeo rat na mom otoku..frakcija wrote:kako je sinoć riknuo forum..
šta stvarno nije radio?
4um je sinoć pajkio da..
bar ste prstiće odmorili
Guest- Guest
maggie13 wrote:HA ha, to je samo slikica..kic wrote:da se ne vidi plava kosa, rekao bih da ima tanak i čudan vrat ova meggi :^^
guja, sad će ti regoč doć :p iz jedne pripovjetke u drugu zalazi..
jeje..pa ti sad došlo dovršit..iskreno..emocionalno..kaže megi..EMOCIJE!prckov wrote:to je sve davno bilo, puno prije nego sam sreo tebefrakcija wrote:šta imaš izmišljat kad je sve već izmišljeno?prckov wrote:nika ljubavi ja je izmislijafrakcija wrote:ko je ona tankoprsta na snigu? govori!prckov wrote:
ti si mi sve
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Noor wrote:kic wrote:Noor wrote:kic wrote:^kako je počeo rat na mom otoku..frakcija wrote:kako je sinoć riknuo forum..
šta stvarno nije radio?
4um je sinoć pajkio da..
bar ste prstiće odmorili
prstiće, okice, mozak ionak ne radi
da, da..uopće ja nisam bila---Noor wrote:kic wrote:Noor wrote:kic wrote:^kako je počeo rat na mom otoku..frakcija wrote:kako je sinoć riknuo forum..
šta stvarno nije radio?
4um je sinoć pajkio da..
bar ste prstiće odmorili
2014-04-12
zadnji put je bio lugar..što je sad?!kic wrote:maggie13 wrote:HA ha, to je samo slikica..kic wrote:da se ne vidi plava kosa, rekao bih da ima tanak i čudan vrat ova meggi :^^
guja, sad će ti regoč doć :p iz jedne pripovjetke u drugu zalazi..
2014-04-12
ja znam tko ga je inspirirao..ja sve znam..frakcija wrote:jeje..pa ti sad došlo dovršit..iskreno..emocionalno..kaže megi..EMOCIJE!prckov wrote:to je sve davno bilo, puno prije nego sam sreo tebefrakcija wrote:šta imaš izmišljat kad je sve već izmišljeno?prckov wrote:nika ljubavi ja je izmislijafrakcija wrote:
ko je ona tankoprsta na snigu? govori!
2014-04-12
maggie13 wrote:da, da..uopće ja nisam bila---Noor wrote:kic wrote:Noor wrote:kic wrote:
^kako je počeo rat na mom otoku..
šta stvarno nije radio?
4um je sinoć pajkio da..
bar ste prstiće odmorili
nije nitko
Guest- Guest
malo se igram rijecima, nista vaznofrakcija wrote:jeje..pa ti sad došlo dovršit..iskreno..emocionalno..kaže megi..EMOCIJE!prckov wrote:to je sve davno bilo, puno prije nego sam sreo tebefrakcija wrote:šta imaš izmišljat kad je sve već izmišljeno?prckov wrote:nika ljubavi ja je izmislijafrakcija wrote:
ko je ona tankoprsta na snigu? govori!
2014-04-19
mislim,nisam pokušavala..kaže norka naša..Noor wrote:maggie13 wrote:da, da..uopće ja nisam bila---Noor wrote:kic wrote:Noor wrote:
šta stvarno nije radio?
4um je sinoć pajkio da..
bar ste prstiće odmorili
nije nitko
2014-04-12
maggie13 wrote:mislim,nisam pokušavala..kaže norka naša..Noor wrote:maggie13 wrote:da, da..uopće ja nisam bila---Noor wrote:kic wrote:
4um je sinoć pajkio da..
bar ste prstiće odmorili
nije nitko
mislim, nisam...a imala sam i razloga
eto, ne znaš baš sve
Guest- Guest
ti jedino za mene postojisprckov wrote:malo se igram rijecima, nista vaznofrakcija wrote:jeje..pa ti sad došlo dovršit..iskreno..emocionalno..kaže megi..EMOCIJE!prckov wrote:to je sve davno bilo, puno prije nego sam sreo tebefrakcija wrote:šta imaš izmišljat kad je sve već izmišljeno?prckov wrote:
nika ljubavi ja je izmislija
2014-04-19
njeni tanki smrznuti prstićiprckov wrote:Moja ruka tvoje
tanke prste grije
bijela hladna zima
al kao da nije
kao da nikad
kao da ne smije
kroz tisinu dugu
skripe nase stope
na rumenom ti licu
pahulje se tope
na trenutak stanu
i brzo nestanu
i sad ponekad vidim
lica sto se ljube
u zimskoj bjelini
al polako se gube
tek slutim tvoj korak
kad silazi niz stube
al kao da nikad
kao da ne smije
kao da nikad
desilo se nije
lomljivi ko štapići
njene krhke ručice
lomljive ko grančice
i dok izmijam zube
u bjelini snijega oni se gube
sama sebi
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
hmm, nekad je i bolje tako..zna se da maca nastrada kad je preradoznala..Noor wrote:maggie13 wrote:mislim,nisam pokušavala..kaže norka naša..Noor wrote:maggie13 wrote:da, da..uopće ja nisam bila---Noor wrote:
bar ste prstiće odmorili
nije nitko
eto, ne znaš baš sve
2014-04-12
ti ne lozi, vidicesmaggie13 wrote:ja znam tko ga je inspirirao..ja sve znam..frakcija wrote:jeje..pa ti sad došlo dovršit..iskreno..emocionalno..kaže megi..EMOCIJE!prckov wrote:to je sve davno bilo, puno prije nego sam sreo tebefrakcija wrote:šta imaš izmišljat kad je sve već izmišljeno?prckov wrote:
nika ljubavi ja je izmislija
2014-04-19
haha, imaš istu suptilnu nadarenost kao i crveni...frakcija wrote:njeni tanki smrznuti prstićiprckov wrote:Moja ruka tvoje
tanke prste grije
bijela hladna zima
al kao da nije
kao da nikad
kao da ne smije
kroz tisinu dugu
skripe nase stope
na rumenom ti licu
pahulje se tope
na trenutak stanu
i brzo nestanu
i sad ponekad vidim
lica sto se ljube
u zimskoj bjelini
al polako se gube
tek slutim tvoj korak
kad silazi niz stube
al kao da nikad
kao da ne smije
kao da nikad
desilo se nije
lomljivi ko štapići
njene krhke ručice
lomljive ko grančice
i dok izmijam zube
u bjelini snijega oni se gube
sama sebi
2014-04-12
htjelA sam reći dati je frakcija glavna i jedina muza..svešto si prije poznavao si zaboravio..otišlo niz vjetar..prckov wrote:ti ne lozi, vidicesmaggie13 wrote:ja znam tko ga je inspirirao..ja sve znam..frakcija wrote:jeje..pa ti sad došlo dovršit..iskreno..emocionalno..kaže megi..EMOCIJE!prckov wrote:to je sve davno bilo, puno prije nego sam sreo tebefrakcija wrote:
šta imaš izmišljat kad je sve već izmišljeno?
2014-04-12
maggie13 wrote:hmm, nekad je i bolje tako..zna se da maca nastrada kad je preradoznala..Noor wrote:maggie13 wrote:mislim,nisam pokušavala..kaže norka naša..Noor wrote:maggie13 wrote:
da, da..uopće ja nisam bila---
nije nitko
eto, ne znaš baš sve
e, tako, da
Guest- Guest
bravo prcvkove majstore
2014-04-14
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50