The Voice (chat)
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: The Voice (chat)
a valjda su nešto radili...jel dugo trajalo?
to je kic zajeb'o jer su mu sigurno javili da će se nešto događati, ali nije nama rekao...
to je kic zajeb'o jer su mu sigurno javili da će se nešto događati, ali nije nama rekao...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
nije do kica, no ja sam slutila takvu kataklizmu i napravila noinu arku ..∞ wrote:a valjda su nešto radili...jel dugo trajalo?
http://www.chatzy.com/24807447315309
ako ovo rikne teško će opet forumaši stupiti u kontakt
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:nije do kica, no ja sam slutila takvu kataklizmu i napravila noinu arku ..∞ wrote:a valjda su nešto radili...jel dugo trajalo?
http://www.chatzy.com/24807447315309
ako ovo rikne teško će opet forumaši stupiti u kontakt
prckov- Posts : 34498
2014-04-19
Moja ruka tvoje
tanke prste grije
bijela hladna zima
al kao da nije
kao da nikad
kao da ne smije
kroz tisinu dugu
skripe nase stope
na rumenom ti licu
pahulje se tope
na trenutak stanu
i brzo nestanu
i sad ponekad vidim
lica sto se ljube
u zimskoj bjelini
al polako se gube
tek slutim tvoj korak
kad silazi niz stube
al kao da nikad
kao da ne smije
kao da nikad
desilo se nije
tanke prste grije
bijela hladna zima
al kao da nije
kao da nikad
kao da ne smije
kroz tisinu dugu
skripe nase stope
na rumenom ti licu
pahulje se tope
na trenutak stanu
i brzo nestanu
i sad ponekad vidim
lica sto se ljube
u zimskoj bjelini
al polako se gube
tek slutim tvoj korak
kad silazi niz stube
al kao da nikad
kao da ne smije
kao da nikad
desilo se nije
2014-04-19
Jako lijepo,prci..jesu to tvoji stihovi?
2014-04-12
Inače, forum počeo nalikovati na stari..not good..ima li kakvog objašnjenja?
2014-04-12
jesu, to sam zavrsio sto sam zapoceomaggie13 wrote:Jako lijepo,prci..jesu to tvoji stihovi?
2014-04-19
mislis sto ima problema?maggie13 wrote:Inače, forum počeo nalikovati na stari..not good..ima li kakvog objašnjenja?
2014-04-19
nisam vidjela početak, ali sve zajedno je lijepo..vidi se da je iskreno, osjeća se emocija..znam prepoznat to kod braće po peru..prckov wrote:jesu, to sam zavrsio sto sam zapoceomaggie13 wrote:Jako lijepo,prci..jesu to tvoji stihovi?
2014-04-12
da.prckov wrote:mislis sto ima problema?maggie13 wrote:Inače, forum počeo nalikovati na stari..not good..ima li kakvog objašnjenja?
2014-04-12
http://www.isitdownrightnow.com/forumotion.com.htmlprckov wrote:mislis sto ima problema?maggie13 wrote:Inače, forum počeo nalikovati na stari..not good..ima li kakvog objašnjenja?
bilo je sranja, ali izgleda da je sad sve u redu...
Hello,
There was a big server issue it appears that resulted in forumotion forums (including the support forum) going down for a few hours. Everything appears to be back to normal now.
I have made a report of it and I am sure the techs in the main office will look into it in full detail when the office re opens tommorow.
We apologize for the in convience this has caused everyone.
All forums should be back up for now I think.
Regards,
-Brandon and the Forumotion Team
There was a big server issue it appears that resulted in forumotion forums (including the support forum) going down for a few hours. Everything appears to be back to normal now.
I have made a report of it and I am sure the techs in the main office will look into it in full detail when the office re opens tommorow.
We apologize for the in convience this has caused everyone.
All forums should be back up for now I think.
Regards,
-Brandon and the Forumotion Team
ma to sam prvo piso pa se malo zezo I ostalo nedovrsenomaggie13 wrote:nisam vidjela početak, ali sve zajedno je lijepo..vidi se da je iskreno, osjeća se emocija..znam prepoznat to kod braće po peru..prckov wrote:jesu, to sam zavrsio sto sam zapoceomaggie13 wrote:Jako lijepo,prci..jesu to tvoji stihovi?
2014-04-19
ja sad vidim I emotikone kad stavim∞™ wrote:http://www.isitdownrightnow.com/forumotion.com.htmlprckov wrote:mislis sto ima problema?maggie13 wrote:Inače, forum počeo nalikovati na stari..not good..ima li kakvog objašnjenja?
bilo je sranja, ali izgleda da je sad sve u redu...
2014-04-19
da..on misli..
2014-04-12
ahaaa..sad kužim..prckov wrote:ma to sam prvo piso pa se malo zezo I ostalo nedovrsenomaggie13 wrote:nisam vidjela početak, ali sve zajedno je lijepo..vidi se da je iskreno, osjeća se emocija..znam prepoznat to kod braće po peru..prckov wrote:jesu, to sam zavrsio sto sam zapoceomaggie13 wrote:Jako lijepo,prci..jesu to tvoji stihovi?
2014-04-12
al izgleda da je sve ok jer se tamo više nitko ne žali da mu je forum nedostupan...maggie13 wrote:da..on misli..
naravno, meni je perspektiva bila na umu..∞ wrote:al izgleda da je sve ok jer se tamo više nitko ne žali da mu je forum nedostupan...maggie13 wrote:da..on misli..
2014-04-12
opet izgleda malo teze otvara∞ wrote:al izgleda da je sve ok jer se tamo više nitko ne žali da mu je forum nedostupan...maggie13 wrote:da..on misli..
2014-04-19
ne želim biti crna vrana, ali kad je jednom počelo...prckov wrote:opet izgleda malo teze otvara∞ wrote:al izgleda da je sve ok jer se tamo više nitko ne žali da mu je forum nedostupan...maggie13 wrote:da..on misli..
2014-04-12
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50