soroseva ekipa u rh
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: soroseva ekipa u rh
Jasno. A i opet, kud tebe u marksiste, brate? Kao da me za srce ugrizao!epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
dobro yoda lupeta, emotivac, previše je isfalivao u prognozama pa smo mu sad svi krivi :)
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Jasno. A i opet, kud tebe u marksiste, brate? Kao da me za srce ugrizao!epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
dobro yoda lupeta, emotivac, previše je isfalivao u prognozama pa smo mu sad svi krivi :)
a šta a znam, pitaj ga, tko njega više razumije
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:dva brata wrote:ateist za katoličku državu, a katolicizam=marksizamRegoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
a on ateist. sve bolje i bolje
dobro sad znamo i da si protiv crkve, katolicizma i protiv putina ....bokte....pa što nije u tebe investirao :D
putinu ocjena 3 /5 .. minusi su mu rat sa Ukrainom i trpanje Rusije muslimanima i eto savez sa Erdoganom i Turskom .. ima dosta i plusova
katolička crkva, član sam te crkve na papiru fala bogu, jer ne želim biti dio institucije koja se zalaže za socijalizam i trpanje europe muslimanima
ali barem nisam ateist za razliku od tebe
Guest- Guest
Kakve sveze ima što je ateist? I ja sam pa sam za katoličku republiku.dva brata wrote:ateist za katoličku državu, a katolicizam=marksizamRegoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
Politički pogledi Crkve nas ne obvezuju, možemo biti za mitraljeze na granicama i rafale po čamcima.
Regoč wrote:Kakve sveze ima što je ateist? I ja sam pa sam za katoličku republiku.dva brata wrote:ateist za katoličku državu, a katolicizam=marksizamRegoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
vidiš, nas dvojica otpočetka dobro se slažemo, jako dobro
oko uređenja države i ideološki
samo nas hebe BiH
:D
2015-08-06
Regoč-
2015-08-21
Da, stoji, i meni bude žao što se oko toga ne možemo složiti. A, valjda ništa na svietu ne može biti bez mane. Osim Kaje!epikur37 wrote:Regoč wrote:Kakve sveze ima što je ateist? I ja sam pa sam za katoličku republiku.dva brata wrote:ateist za katoličku državu, a katolicizam=marksizamRegoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
samo nas hebe BiH
Regoč wrote:Da, stoji, i meni bude žao što se oko toga ne možemo složiti. A, valjda ništa na svietu ne može biti bez mane. Osim Kaje!epikur37 wrote:Regoč wrote:Kakve sveze ima što je ateist? I ja sam pa sam za katoličku republiku.dva brata wrote:ateist za katoličku državu, a katolicizam=marksizamRegoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
samo nas hebe BiH
Kaja je bez premca :)
2015-08-06
Kad je to Soros loše uložio. Što se mene tiče ti možda igraš dvostruku igru. Ono kao protiv Sorosa, a u stvari si njegov igrač. :)epikur37 wrote:
No da me čita vjerojatno bi se ujeo od muke ali ...gle negdje uložiš dobro negdje ispušiš...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ne, to je Asila, glavni Sorosev igrac u regionu i uspravnici.
Motivirao ga je obećanjem o uništenju herceg-bosanskih nadljudi.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Soroševa kuja na aparatima
» Jerusalem Post: Soroseva kampanja globalnog kaosa
» Soroseva zaklada napušta Mađarsku zbog diskriminatorne politike Viktora Orbana
» Liberlna štampa: zli kepec Putin ruši Lukašenka da postavi soroševa čovjeka i onda napadne Bjelorusiju
» Ekipa iz L.A-eja
» Jerusalem Post: Soroseva kampanja globalnog kaosa
» Soroseva zaklada napušta Mađarsku zbog diskriminatorne politike Viktora Orbana
» Liberlna štampa: zli kepec Putin ruši Lukašenka da postavi soroševa čovjeka i onda napadne Bjelorusiju
» Ekipa iz L.A-eja
Page 5 of 5