soroseva ekipa u rh
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: soroseva ekipa u rh
Pa uzmi Index, to je bilten Buzina ono Rusi su krivi jer je Hillary korumpiranamarcellus wrote:gargamel0101 wrote:Kad ide streljanje ovih NGO-ova, uključujući i ove kojima je Soros bio mecena?
još je uvijek
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Mislio si ti moj kurac, podržavao si sa Đodom glavosječe i umjerene kanibale dok nisu isti došli do Bajakova, ono dupe glava sistemgargamel0101 wrote:ma mislio sam na epija.marcellus wrote:gargamel0101 wrote:Kad ide streljanje ovih NGO-ova, uključujući i ove kojima je Soros bio mecena?
još je uvijek
Kermit-
2014-04-17
Odlican tekst, najbolji tvoj dosada, iako nisam niposto procitao sve tvoje tekstove.
Ovo, naravno, nece biti preneseno na bilo koju televiziju. Nije ni problem sto Soros financira GONG, vec su partijske karakteristike europarlamentaraca (tj. europarlamentarki) jasan pokazatelj da je GONG i pristran i ideoloski obojan.
Ali sad imaju povod da iz GONG prijedju na zvucnije ''SONG''.
Ovo, naravno, nece biti preneseno na bilo koju televiziju. Nije ni problem sto Soros financira GONG, vec su partijske karakteristike europarlamentaraca (tj. europarlamentarki) jasan pokazatelj da je GONG i pristran i ideoloski obojan.
Ali sad imaju povod da iz GONG prijedju na zvucnije ''SONG''.
Guest- Guest
Ajd, ajd, dobro sad, tko nije imao faze.
Evo, i ja sam urlikao svakakve pjesme, poklice itd. na Maksimiru i to ne predavno :) Jos par dana imam 23 godine, pa pridrzavam pravo na korekcije sadasnjih stavova. :)
Evo, i ja sam urlikao svakakve pjesme, poklice itd. na Maksimiru i to ne predavno :) Jos par dana imam 23 godine, pa pridrzavam pravo na korekcije sadasnjih stavova. :)
Guest- Guest
Nemogu oružjem na druga epikura, jednostavno neide, on radi na našoj stvarigargamel0101 wrote:Kad ide streljanje ovih NGO-ova, uključujući i ove kojima je Soros bio mecena?
2014-04-15
asilovski wrote:Mislio si ti moj kurac, podržavao si sa Đodom glavosječe i umjerene kanibale dok nisu isti došli do Bajakova, ono dupe glava sistemgargamel0101 wrote:ma mislio sam na epija.marcellus wrote:gargamel0101 wrote:Kad ide streljanje ovih NGO-ova, uključujući i ove kojima je Soros bio mecena?
još je uvijek
gargamel ima viška emocija a manjak pameti, on nikad ne bi dobio stipendiju pa da mu je i hasanče odobrava :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
gargmael je svakako dovoljno mudar da se time ne prostituiše sve da mu je George babo
2014-04-15
tre911 wrote:Ne želim biti odvjetnik ali ne sjećam se da je ikada marc nešto pozitivno napisao o sorošu, u stvari ne sjećam se da je iko ikada rekao lijepu riječ za to govno od čovjeka na ovom ili onom forumuepikur37 wrote:marcellus wrote:ko to reče, ja ne, nema gore od soroša
ti, točno se sjećam.....al bijaše pred oko dvije godine...ma svejedno davno prošlo i voda odnijela ali mi fora
;)
mislim da deboto je, ali on je ionako ograničen
Čujte, svatko može biti Sorosev čovjek iz idealizma ili naivnosti, no kad shvati gdje je dospio treba se maknuti. Bitno je kako postupimo kad se suočimo s negativnostima, lako je biti uz nekoga u dobru.
I, da, dobar tekst, arhiviram ga. Povremeno, kad me obuzme neka nježnost i dobrohotnost prema ljevici, otvorim mapu s Marcelovim tekstovima pa me prođe.
ovisi neki i dalje zazivaju soroseve ideje, tkz kulturni marksizam i većem ili manjem obliku. dakle soroseva inveisticija u epija ipak nije bila waste of moneyRegoč wrote:Čujte, svatko može biti Sorosev čovjek iz idealizma ili naivnosti, no kad shvati gdje je dospio treba se maknuti. Bitno je kako postupimo kad se suočimo s negativnostima, lako je biti uz nekoga u dobru.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Samo se ti tješi. Kad vrag (Soros) dođe po svoje neće biti nismo znali. :)epikur37 wrote:
gargamel ima viška emocija a manjak pameti, on nikad ne bi dobio stipendiju pa da mu je i hasanče odobrava :)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
dva brata wrote:ovisi neki i dalje zazivaju soroseve ideje, tkz kulturni marksizam i većem ili manjem obliku. dakle soroseva inveisticija u epija ipak nije bila waste of moneyRegoč wrote:Čujte, svatko može biti Sorosev čovjek iz idealizma ili naivnosti, no kad shvati gdje je dospio treba se maknuti. Bitno je kako postupimo kad se suočimo s negativnostima, lako je biti uz nekoga u dobru.
pa ako je zadovoljan s mojom podrškom Orbanu i Putinu te Le Penki onda je dobro investirao :)
medjutim, on kao liberal ima više dodirnih točaka s tobom....a još ti nije banke dao :D
2015-08-06
Regoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
dobro yoda lupeta, emotivac, previše je isfalivao u prognozama pa smo mu sad svi krivi :)
2015-08-06
gargamel0101 wrote:Samo se ti tješi. Kad vrag (Soros) dođe po svoje neće biti nismo znali. :)epikur37 wrote:
No da me čita vjerojatno bi se ujeo od muke ali ...gle negdje uložiš dobro negdje ispušiš...
2015-08-06
Madjutim ovdje je par vas najglasniej protiv putina pa i le penke ko da vas je soros pravio i dojio :D
2015-08-06
Evo tek sam se digao i par poteza sam vas potaracao...idem praviti kavu ako se koji pridigne vraćam se odmah :D
2015-08-06
ateist za katoličku državu, a katolicizam=marksizamRegoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
a on ateist. sve bolje i bolje
Guest- Guest
dva brata wrote:ateist za katoličku državu, a katolicizam=marksizamRegoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
a on ateist. sve bolje i bolje
dobro sad znamo i da si protiv crkve, katolicizma i protiv putina ....bokte....pa što nije u tebe investirao :D
2015-08-06
Jasno. A i opet, kud tebe u marksiste, brate? Kao da me za srce ugrizao!epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za katoličku republiku, nikakav marksizam.
dobro yoda lupeta, emotivac, previše je isfalivao u prognozama pa smo mu sad svi krivi :)
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Soroševa kuja na aparatima
» Jerusalem Post: Soroseva kampanja globalnog kaosa
» Soroseva zaklada napušta Mađarsku zbog diskriminatorne politike Viktora Orbana
» Liberlna štampa: zli kepec Putin ruši Lukašenka da postavi soroševa čovjeka i onda napadne Bjelorusiju
» Ekipa iz L.A-eja
» Jerusalem Post: Soroseva kampanja globalnog kaosa
» Soroseva zaklada napušta Mađarsku zbog diskriminatorne politike Viktora Orbana
» Liberlna štampa: zli kepec Putin ruši Lukašenka da postavi soroševa čovjeka i onda napadne Bjelorusiju
» Ekipa iz L.A-eja
Page 4 of 5