soroseva ekipa u rh
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
soroseva ekipa u rh
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/dc-leaks-otkriva-kako-soros-manipulira-izborima-politickim-procesima-u-hrvatskoj-947586
marcellus wrote:
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/dc-leaks-otkriva-kako-soros-manipulira-izborima-politickim-procesima-u-hrvatskoj-947586
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: soroseva ekipa u rh
marcellus wrote:ko to reče, ja ne, nema gore od soroša
ti, točno se sjećam.....al bijaše pred oko dvije godine...ma svejedno davno prošlo i voda odnijela ali mi fora
;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
soroš je govno kako god okreneš, putin svakako nije opcija obzirom na četnike i to, ali dobro je ne vezati se za američku stranu bezrezervno tim više što su sad turci uz putina
Ne želim biti odvjetnik ali ne sjećam se da je ikada marc nešto pozitivno napisao o sorošu, u stvari ne sjećam se da je iko ikada rekao lijepu riječ za to govno od čovjeka na ovom ili onom forumuepikur37 wrote:marcellus wrote:ko to reče, ja ne, nema gore od soroša
ti, točno se sjećam.....al bijaše pred oko dvije godine...ma svejedno davno prošlo i voda odnijela ali mi fora
;)
Guest- Guest
lik izmišlja i laže kao što to inače raditre911 wrote:Ne želim biti odvjetnik ali ne sjećam se da je ikada marc nešto pozitivno napisao o sorošu, u stvari ne sjećam se da je iko ikada rekao lijepu riječ za to govno od čovjeka na ovom ili onom forumuepikur37 wrote:marcellus wrote:ko to reče, ja ne, nema gore od soroša
;)
tako i on i lažljivi mađarski advokat ponavljaj cijelo vrijeme da sam ja spominja "assada da bježi u podmornici" iako znaju da je to napravio kserk.. sada kada ex forum radi sve se može provjeriti uz par minuta (doduše nisu sačuvani svi postovi)
Guest- Guest
Pa vas dvojica jeste odvjetnici, logikom sljedbe...kako god to je baš bilo napisano kako sam rekao.
2015-08-06
Nije parafraza, nego citat, a ovakav je bio: između putina i sorosa, biram sorosa...e sad vas dvojica uopće niste bitni...marc zna i to je dovoljno.
Na tome je prasina u ostalom i ja sam nekad bio, doduše kratko, amerofil kao yoda sad ;) :D
Na tome je prasina u ostalom i ja sam nekad bio, doduše kratko, amerofil kao yoda sad ;) :D
2015-08-06
jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
Guest- Guest
dva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
yoda, tebe je najbolje pustiti takvog i ne raspravljati ;)
2015-08-06
marcellus wrote:soroš je govno kako god okreneš, putin svakako nije opcija obzirom na četnike i to, ali dobro je ne vezati se za američku stranu bezrezervno tim više što su sad turci uz putina
Nebih ja rekao da ce Turci okrenuti stranu sada. Vise bih rekao da im se svidja nekako biti u medijima i da im taj osjecaj daje na tezini nekakve osobne vaznosti. Mislim da ce se tu puno pricati i srati par tjedana a da ce u konacnici sve ostati po starome. Steta u jednu ruku, bilo bi lijepo da ih se otkanta iz Natoa. Supak zemlja.
Guest- Guest
Mislim da se toj matoroj budali daje previše publiciteta i da ga se i više nego precijenjuje.
Pravi igrači su uvijek u sjeni i ako postoji nekakav "tkač" koji vuče konce i plete mreže zavjere ,možemo biti sigurni da se taj neće pokazivati u javnosti i reklamirati.
Pravi igrači su uvijek u sjeni i ako postoji nekakav "tkač" koji vuče konce i plete mreže zavjere ,možemo biti sigurni da se taj neće pokazivati u javnosti i reklamirati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Misli li to čifutsko govno krepat ikako... jebote regenerira se kao borg...
pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
2014-04-15
Pa ne znam baš da marc gazi neke principe a znam da smo skupa ne jednom srali po tom govnaru sorošu.epikur37 wrote:Pa vas dvojica jeste odvjetnici, logikom sljedbe...kako god to je baš bilo napisano kako sam rekao.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
Molim lijepo čisto zbog izvrsnog uspjeha na studiju....pokušaj vrbovanja :)
No ja sam tada već bio mladi hss-ovac, konzervativac i narodnjak :)
2015-08-06
pa dobro, nije on kriv sto Putin i Erdogan ne stipendiraju.n_razbojnik wrote:pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
a ni dodo isto :)
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Soroševa kuja na aparatima
» Jerusalem Post: Soroseva kampanja globalnog kaosa
» Soroseva zaklada napušta Mađarsku zbog diskriminatorne politike Viktora Orbana
» Liberlna štampa: zli kepec Putin ruši Lukašenka da postavi soroševa čovjeka i onda napadne Bjelorusiju
» Ekipa iz L.A-eja
» Jerusalem Post: Soroseva kampanja globalnog kaosa
» Soroseva zaklada napušta Mađarsku zbog diskriminatorne politike Viktora Orbana
» Liberlna štampa: zli kepec Putin ruši Lukašenka da postavi soroševa čovjeka i onda napadne Bjelorusiju
» Ekipa iz L.A-eja
Page 1 of 5