soroseva ekipa u rh
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: soroseva ekipa u rh
pa dobro, nije on kriv sto Putin i Erdogan ne stipendiraju.n_razbojnik wrote:pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
a ni dodo isto :)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
Molim lijepo čisto zbog izvrsnog uspjeha na studiju....pokušaj vrbovanja :)
No ja sam tada već bio mladi hss-ovac, konzervativac i narodnjak :)
Samo ti muti vodu...te marc te yoda...znamo čiji si igrač
2014-04-15
Jebi ga epi... ne možeš se oprat ni lugom ni vodom. Triba si ka Rade Končar...epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
Dodo stipendira samo polaznike novoobnovljenog Doma Radovan Karadžić...šteta da je epi u neko drugo vrijeme pohodio domovedijagram wrote:pa dobro, nije on kriv sto Putin i Erdogan ne stipendiraju.n_razbojnik wrote:pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
2014-04-15
tre911 wrote:Pa ne znam baš da marc gazi neke principe a znam da smo skupa ne jednom srali po tom govnaru sorošu.epikur37 wrote:Pa vas dvojica jeste odvjetnici, logikom sljedbe...kako god to je baš bilo napisano kako sam rekao.
To je bilo prije u antiruskoj fazi pa ono bolje i soros nego...
ma svejedno nisam trebao ni spominjati.
u glavnom svaka zemlja koja drzi do sebe treba potaracati te ngo-e financirane izvana i slična sranja
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Jebi ga epi... ne možeš se oprat ni lugom ni vodom. Triba si ka Rade Končar...epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
Gledajte to ovako: oštetio sam ga zamalo 1000 ojra, podio sam žrtvu da okrnem njegovo financijsko carstvo :D
2015-08-06
epi je moj imenjak i kao takav ima pravo uzimati stipediju gdje god hocen_razbojnik wrote:Dodo stipendira samo polaznike novoobnovljenog Doma Radovan Karadžić...šteta da je epi u neko drugo vrijeme pohodio domovedijagram wrote:pa dobro, nije on kriv sto Putin i Erdogan ne stipendiraju.n_razbojnik wrote:pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
uostalom on je na taj nacin samo pokusavao dodatno oslabiti i ekonomski nastetiti ovoj stetocini
dijagram-
2015-08-09
Mislim da tu postoji koncenzus kod barem 80% forumaša oko tih NGO seronjaepikur37 wrote:tre911 wrote:Pa ne znam baš da marc gazi neke principe a znam da smo skupa ne jednom srali po tom govnaru sorošu.epikur37 wrote:Pa vas dvojica jeste odvjetnici, logikom sljedbe...kako god to je baš bilo napisano kako sam rekao.
u glavnom svaka zemlja koja drzi do sebe treba potaracati te ngo-e financirane izvana i slična sranja
Guest- Guest
dijagram wrote:epi je moj imenjak i kao takav ima pravo uzimati stipediju gdje god hocen_razbojnik wrote:Dodo stipendira samo polaznike novoobnovljenog Doma Radovan Karadžić...šteta da je epi u neko drugo vrijeme pohodio domovedijagram wrote:pa dobro, nije on kriv sto Putin i Erdogan ne stipendiraju.n_razbojnik wrote:pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
uostalom on je na taj nacin samo pokusavao dodatno oslabiti i ekonomski nastetiti ovoj stetocini
baš sam to napisao...bolje da sam mu ja to posaugao nego neki liberalno rodno devijantni ljevičar...trebaju mi reći hvala :)
2015-08-06
tre911 wrote:Mislim da tu postoji koncenzus kod barem 80% forumaša oko tih NGO seronjaepikur37 wrote:tre911 wrote:Pa ne znam baš da marc gazi neke principe a znam da smo skupa ne jednom srali po tom govnaru sorošu.epikur37 wrote:Pa vas dvojica jeste odvjetnici, logikom sljedbe...kako god to je baš bilo napisano kako sam rekao.
također i kontrakosenzus kod cijele političke elite
2015-08-06
Nemoj puno protiv njega, možda negdi sitnim slovima piše o povratu novca... s kamatama :)))epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Jebi ga epi... ne možeš se oprat ni lugom ni vodom. Triba si ka Rade Končar...epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:pa epi i je sorošov stipendistdva brata wrote:jedino tko je sorošev igrač si valjda ti, valjda si rekao da te ovaj financirao(sorry ako griješin) a ti i soroš djelite neke slične marksisitčke vrijednosti , ne pada jabuka daleko od stabla
Gledajte to ovako: oštetio sam ga zamalo 1000 ojra, podio sam žrtvu da okrnem njegovo financijsko carstvo :D
epikur37 wrote:dijagram wrote:epi je moj imenjak i kao takav ima pravo uzimati stipediju gdje god hocen_razbojnik wrote:Dodo stipendira samo polaznike novoobnovljenog Doma Radovan Karadžić...šteta da je epi u neko drugo vrijeme pohodio domovedijagram wrote:pa dobro, nije on kriv sto Putin i Erdogan ne stipendiraju.n_razbojnik wrote:
pa epi i je sorošov stipendist
baš sam to napisao...bolje da sam mu ja to posaugao nego neki liberalno rodno devijantni ljevičar...trebaju mi reći hvala :)
dijagram-
2015-08-09
vratit ćeš ti sa kamatomepikur37 wrote:dijagram wrote:epi je moj imenjak i kao takav ima pravo uzimati stipediju gdje god hocen_razbojnik wrote:Dodo stipendira samo polaznike novoobnovljenog Doma Radovan Karadžić...šteta da je epi u neko drugo vrijeme pohodio domovedijagram wrote:pa dobro, nije on kriv sto Putin i Erdogan ne stipendiraju.n_razbojnik wrote:
pa epi i je sorošov stipendist
2014-04-15
epi epi, to crnilo sorosevo ce te pratit cjeli zivot, to ti je kao neki urok od onih urokovnjaka sa tvea, ne vidis al imas osjecaj da je nesto tu i da te prati
Lažljivi mađarski advokat hehe pa istina je da si podrzavao rusenje Assada, amere, đihadije, rusenje Iraka, Sirije te da isto nece dovesti do vala arapa, kleo se u Merkelicu, bilance, Otvoreno društvo, ljunovao sa neoliberalnom NGO bucom, vjerovao u nevidljivu ruku i postove pok. Kserksadva brata wrote:lik izmišlja i laže kao što to inače raditre911 wrote:Ne želim biti odvjetnik ali ne sjećam se da je ikada marc nešto pozitivno napisao o sorošu, u stvari ne sjećam se da je iko ikada rekao lijepu riječ za to govno od čovjeka na ovom ili onom forumuepikur37 wrote:marcellus wrote:ko to reče, ja ne, nema gore od soroša
ti, točno se sjećam.....al bijaše pred oko dvije godine...ma svejedno davno prošlo i voda odnijela ali mi fora
;)
tako i on i lažljivi mađarski advokat ponavljaj cijelo vrijeme da sam ja spominja "assada da bježi u podmornici" iako znaju da je to napravio kserk.. sada kada ex forum radi sve se može provjeriti uz par minuta (doduše nisu sačuvani svi postovi)
Kermit-
2014-04-17
Inace zanimljivo ova vijest nije objavljena niti u jednom vecem mediji, ili ja nisam primjetio, isto je sa Hillary...Trumpu se doli broje krediti i to stavlja ko vijest
Kermit-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Istina zato ja stavljam teme o Sorosu i wikileaksu a ti o Srbiji i pravopisuRegoč wrote:Ma, i taj Asila, i taj je na Sorosevu popisu.
Kermit-
2014-04-17
To činiš da identificiraš neprijatelje svoga gazde. O pravopisu nisam nikada stavio temu, o Srbiji možda jesam, ne sjećam se.
Ne znam bas, vecinom tema se svodi na 2 upisa, a ako ne da su to teorije zavjere, Đoda stavlja brojcano stanje tenkova u SR Njemačkoj ili govori da Assad pada za dva dana, a sve na kraju ode na četnike i ustašeRegoč wrote:To činiš da identificiraš neprijatelje svoga gazde. O pravopisu nisam nikada stavio temu, o Srbiji možda jesam, ne sjećam se.
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Soroševa kuja na aparatima
» Jerusalem Post: Soroseva kampanja globalnog kaosa
» Soroseva zaklada napušta Mađarsku zbog diskriminatorne politike Viktora Orbana
» Liberlna štampa: zli kepec Putin ruši Lukašenka da postavi soroševa čovjeka i onda napadne Bjelorusiju
» Ekipa iz L.A-eja
» Jerusalem Post: Soroseva kampanja globalnog kaosa
» Soroseva zaklada napušta Mađarsku zbog diskriminatorne politike Viktora Orbana
» Liberlna štampa: zli kepec Putin ruši Lukašenka da postavi soroševa čovjeka i onda napadne Bjelorusiju
» Ekipa iz L.A-eja
Page 2 of 5