Hrvatica u Njemačkoj: "I ja želim dio tog kolača"
Page 26 of 31
Page 26 of 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Re: Hrvatica u Njemačkoj: "I ja želim dio tog kolača"
Da, hrana=spiza.dva brata wrote:gablec = marenda
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam nakon one jebene platforme zavrsio karijeru po pitanju bilo cega s vodom ispod. Bokte kad prinesem casu vode ustima i ako se zatrese malo povrsina na istoj tjera me na povracanje. Hvali more drz se kraja :D
Probaj sa čašom vina vidjet ćeš nakon nekoliko čaša da će površina vina bit ko mirna bonaca.
Guest- Guest
ti moras doci..ti si nevjerni Toma,ne vrijedi nis reci..tko je bar vani 3-4 godine,ozbiljno se uhvatio posla,ne zajebaje se ne rasprcka lovu,vec je stekao mogucnost da uspije..treba savladati jezik,imati neku dobroplaćenubransu..kaja_333 wrote:A kako, daj ti nama reci da se pojedemo...bogomdani wrote:za ne povjerovati jel..a tek da pocnem pricati kako zive normalni Hrvati u svabiji,ovi bi si dzigere pojeli od zavisti..Hooliganjetta wrote:Nevjerojatan narod. Nigdje nema tako jalnih i zavidnih ljudi kao u Hrvatskoj. Vidjeh nešto svijeta iako trenutno živim u kolibi u Sibiru.MaximusDecimusMiridije wrote:Na balkanu vlada opca zavist i zelja ljudi da znaju o drugima sve i svasta...pa onda sitne pakosti,podjebavanje i ona bolna bas medjuobiteljska zavist koja probije na povrsinu svaki puta stidljivo kad se raspravlja o problemima pojedinih clanova familije i daju se u raspravi mogucnosti i rjesenja. Prokleto i gotovo.
Guest- Guest
zivotinja se mora hraniti Kayo...kaja_333 wrote:Imala sam, umro mi je.RayMabus wrote:Kayo jel imaš ti psa ?
Guest- Guest
OK.kaja_333 wrote:Imala sam, umro mi je.RayMabus wrote:Kayo jel imaš ti psa ?
Dobro nismo na senasi pa ono uglavnom imaš izraženu :
5. Peta dinamika je poticaj prema opstanku kroz životne oblike kao sto su životinje, ptice, insekte,
ribe i biljke, i kao poticaj opstanka kao(kroz) ove vrste.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tako kako ti ne možeš podnijeti vodu, meni opada prag tolerancije na vrućinu. Hoću u Buretiju.MaximusDecimusMiridije wrote:Hooliganjetta wrote:Nevjerojatan narod. Nigdje nema tako jalnih i zavidnih ljudi kao u Hrvatskoj. Vidjeh nešto svijeta iako trenutno živim u kolibi u Sibiru.MaximusDecimusMiridije wrote:Na balkanu vlada opca zavist i zelja ljudi da znaju o drugima sve i svasta...pa onda sitne pakosti,podjebavanje i ona bolna bas medjuobiteljska zavist koja probije na povrsinu svaki puta stidljivo kad se raspravlja o problemima pojedinih clanova familije i daju se u raspravi mogucnosti i rjesenja. Prokleto i gotovo.
Fino, ja sam si Iglu slozio od kocki leda koje su se formirale od ispusnih para od Apola 11 kad je na mjesec sletio....zivim blizu Gorlukovicheva kratera. Imam jeben pogled na zemlju.
Guest- Guest
i da , u RH u privatnom sektoru se žešće radi nego u Njemačkoj. žešće i extremnije i duže i više, i puno manje te plate i puno manje te cijene.
a onda još država ono malo love što ti ostane ti pokupi porezima da nahrani svoje parazite
a onda još država ono malo love što ti ostane ti pokupi porezima da nahrani svoje parazite
Guest- Guest
E jel? Sto to znaci..RayMabus wrote:OK.kaja_333 wrote:Imala sam, umro mi je.RayMabus wrote:Kayo jel imaš ti psa ?
5. Peta dinamika je poticaj prema opstanku kroz životne oblike kao sto su životinje, ptice, insekte,
2015-08-15
asociralo me na nesto drugo,neki kombinaciju bureka i pizzekaja_333 wrote:Opcenito , hrana po dalmatinski.Winter is coming wrote:pa pretpostavio sam da je hrana samo nisam siguran stakaja_333 wrote:Ccccc, spiza je hrana.Winter is coming wrote:spiza?jel to onaj neki burek-pizza?MaximusDecimusMiridije wrote:
Najbolja je spiza tamo gdje sam ja. Nema puno toga oko cega cu se otvoreno pohvaliti. Ali kuhati stvarno znam za popizditi dobro :)
Winter is coming-
2014-04-14
sve zavisi Yoda..ako imas norme,i povecanje narudžbi,bogami,da vis kako se ljudi moraju razletiti,a sve je u nacelu privatno...dva brata wrote:i da , u RH u privatnom sektoru se žešće radi nego u Njemačkoj. žešće i extremnije i duže i više, i puno manje te plate i puno manje te cijene.
najbolje su obiteljske fime do 100 uposljenih,imamo hrpe takvih outsorcera,koji proizvode sitne dijelove za motore ili ekeltroniku,ovo i ono..tamo opet ovisi kako je postavljeno,,podosta ovisi o sefu koji je zaduzen direktno za personal u produkciji ili montazi..
najgori su uvjeti kod outsorcera velikih koji masivno rade,recimo za Audi,poput Rhenusa ili Faurecie..ti doslovno gone ljude na robovski rad,a uzimaju najvise iz posrednickih firmi za ljucke resurse...
Guest- Guest
DHL sam zaboravio spomenuti...to je groblje ljudi..
Guest- Guest
Znaci da te to zanima i privlaci tj to ti je izraženo. To nije nešto loše da se razumijemo nego je to tvoja karakteristika kao osobe ( duše ) šta ti je izraženo kod tebe tj šta tebe najviše zanima. Ima osam dinamika i ono kod ljudi jedna il dvije malo više iskacu nego ove druge tako da kod tebe je to ova koju sam naveo.kaja_333 wrote:E jel? Sto to znaci..RayMabus wrote:OK.kaja_333 wrote:Imala sam, umro mi je.RayMabus wrote:Kayo jel imaš ti psa ?
Kod mene je to :
7. Sedma dinamika je poticaj prema opstanku kroz duše ili kao duša (spirit).
Bilo sto duševno (i duhovno), sa ili bez identiteta, bi se svrstalo u sedmu dinamiku.
Neke komponente ove dinamike su- ideje, i pojmovi kao sto su lepota, i zelja za opstankom kroz ove.
I na tu se još kao izražena nadovezuje ova :
4. Četvrta dinamika je poticaj prema opstanku kroz celo čovečanstvo i kao celo čovečanstvo.
Last edited by RayMabus on 20/8/2016, 18:14; edited 1 time in total
2014-04-11
odo ja zderati..ajte vi zdravo..!!!!
Guest- Guest
A koja sam ja Dinamika Longi?RayMabus wrote:Znaci da te to zanima i privlaci tj to ti je izraženo. To nije nešto loše da se razumijemo nego je to tvoja karakteristika kao osobe ( duše ) šta ti je izraženo kdo tebe tj šta tebe najviše zanima. Ima osam dinamika i ono kod ljudi jedna il dvije malo više iskacu nego ove druge tako da kod tebe je to ova koju sam naveo.kaja_333 wrote:E jel? Sto to znaci..RayMabus wrote:OK.kaja_333 wrote:Imala sam, umro mi je.RayMabus wrote:Kayo jel imaš ti psa ?
Kod mene je to :
Bilo sto duševno (i duhovno), sa ili bez identiteta, bi se svrstalo u sedmu dinamiku.
Neke komponente ove dinamike su- ideje, i pojmovi kao sto su lepota, i zelja za opstankom kroz ove.
4. Četvrta dinamika je poticaj prema opstanku kroz celo čovečanstvo i kao celo čovečanstvo.
Guest- Guest
E , daj se ne glupiraj. Bila sam ja 5, 6 puta u Njemačkoj. Sa prijateljima Švabama koji imaju vise novaca nego si ti možes zamisliti. Pa su me vodili svugdje. Ali uglavnom hrpa ukočenih snobova bez smisla za humor tako bi se svaki put vratila doma za par dana. A naši, uglavnom su jadni radili za ove prve i to teško , po restoranima su naši u kuhinji. Zato ovo i pišem, jer mi je to zao. Sve su bili odreda neki dragi ljudi ali bas mi ih je zao bilo.bogomdani wrote:ti moras doci..ti si nevjerni Toma,ne vrijedi nis reci..tko je bar vani 3-4 godine,ozbiljno se uhvatio posla,ne zajebaje se ne rasprcka lovu,vec je stekao mogucnost da uspije..treba savladati jezik,imati neku dobroplaćenubransu..kaja_333 wrote:A kako, daj ti nama reci da se pojedemo...bogomdani wrote:za ne povjerovati jel..a tek da pocnem pricati kako zive normalni Hrvati u svabiji,ovi bi si dzigere pojeli od zavisti..Hooliganjetta wrote:Nevjerojatan narod. Nigdje nema tako jalnih i zavidnih ljudi kao u Hrvatskoj. Vidjeh nešto svijeta iako trenutno živim u kolibi u Sibiru.MaximusDecimusMiridije wrote:Na balkanu vlada opca zavist i zelja ljudi da znaju o drugima sve i svasta...pa onda sitne pakosti,podjebavanje i ona bolna bas medjuobiteljska zavist koja probije na povrsinu svaki puta stidljivo kad se raspravlja o problemima pojedinih clanova familije i daju se u raspravi mogucnosti i rjesenja. Prokleto i gotovo.
2015-08-15
I pohebi nešto pošto nam je svima odavno jasno da ti je izražena ova dinamika :bogomdani wrote:odo ja zderati..ajte vi zdravo..!!!!
2. Druga dinamika je poticaj prema opstanku kroz sex i potomstvo.
2014-04-11
Druga i prva :bogomdani wrote:A koja sam ja Dinamika Longi?RayMabus wrote:Znaci da te to zanima i privlaci tj to ti je izraženo. To nije nešto loše da se razumijemo nego je to tvoja karakteristika kao osobe ( duše ) šta ti je izraženo kdo tebe tj šta tebe najviše zanima. Ima osam dinamika i ono kod ljudi jedna il dvije malo više iskacu nego ove druge tako da kod tebe je to ova koju sam naveo.kaja_333 wrote:E jel? Sto to znaci..RayMabus wrote:OK.kaja_333 wrote:
Imala sam, umro mi je.
Kod mene je to :
1. Prva dinamika je poticaj prema opstanku samog sebe.
2. Druga dinamika je poticaj prema opstanku kroz sex i potomstvo.
Te su ti izražene.
2014-04-11
Aha, hvala na objašnjenju.longi.
2015-08-15
Page 26 of 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Similar topics
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Hrvatica u Beogradu