Hrvatica u Njemačkoj: "I ja želim dio tog kolača"
Page 24 of 31
Page 24 of 31 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31
Re: Hrvatica u Njemačkoj: "I ja želim dio tog kolača"
Pa da. :)MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa je ne bi otišla da me puškom tjeraju.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ne zelim nigdje ici vani. Meni je lijepo u Hr.
Ja bio...bjezi jebote oni ocekuju da se radi vani.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kayo,ne budi tutlek..Prije svega,znam curu iz bosanskog broda,doduse,vani je 13 godina,i zna perfektno njemacki,,prvo je radila ciscenje,potom cuvala starce,kuhala im,da bi se prije koju godinu ubacila kao guvernanta kod nekih bogatuna..ima satnicu 17 Ojra,vodi racuna o cjelokupnom kucanstvu i 3 cure koje rade,kao kuharica,sobarica i jedna onako miš-maš..kaja_333 wrote:Ja uopće nisam pisala o tebi nego o ovakvima kao gospodična iz teksta, sa par nekretnina i dva fakulteta koja pere čaše vani.bogomdani wrote:Niste shvatili...nisam niti Hrvat,ali onoliko koliko vidim,zasto hrvati vise vole Svabiju za raditi,je cinjenica,da stogod radili,a rade posteno i rad im je cijenjen,pravovremeno dobiju svoj zaradjeni novac,nitko ih ne omalovazava,imaju isti status gdje god dosli,na salter,u banku,tamo ili vamo..kaja_333 wrote:Nemoj, ubi ova bolesnica , ne znas je li dosadnija kada hoće ispasti pametna ili kada psuje ustašku majku.
Nego jesmo shvatili zašto Hrvati /ce vole prat wc u Njemačkoj pa čak i kada imaju uvjete za zivot u Hr?
To se odnosi samo na sadašnje migrante , ne mislim na ljude koji su odavno otišli jer su dobili priliku i stvorili zivot vani, da me krivo ne shvate.
U Svabiji nitko ne glumi kao na Balkanu,da je necim bolji od drugoga,a ako netko bolje zaradjuje,ovaj ga gleda kao primjer i motivaciju,ne pokusava mu gurnutu klipove u tockove..
na Balkanu je sve dijametralno suprotno,da ne idem u detalje..
A za tebe, ti lažeš , niti si u Njemačkoj niti si zidov tak da...necu uopće s tobom o tome razgovarati.
Stanuje kod njih,dnevno joj racunaju 11 sati,pa ti sad zbroji i oduzmi.nedjelja joj je slobodna..dakle,u svabiji mogu cure krenuti sa pranjem casa,ali i zavrsiti na vrlo dobrom mjestu,samo treba-raditi...
JA..Kayo,nisi mi bitna,.pa mi igre zamagljivanja,odnosno laganje nisu bitne..
gdje sam,meni je dobro sad,stavise lijepo i zadovoljan sam,..sto sam,i sa time sam zadovoljan,bitno,nisam ono sto ste vi vecina na forumu...
znam da mastas da sam doli u RH,a da jesam,Kayo,vec bismo mi osli kna koju vecericu..
Guest- Guest
Joj daj ne laprdaj, bas bi bio na forumu 24 sata da radiš kod svabe.
Veliš krenula kao čistačica a zavrsila kao domaćica, ludnica.
2015-08-15
Jos ove informatičare i doktore kužim, odu par godina i zarade nešto . Ali ove druge, nikako. Pa doduše i doktori se vraćaju jer tamo moraju raditi..
2015-08-15
e ebote Kayo..ja imam 8satno radno vrijeme i slobodnu subotu i nedjelju..kaja_333 wrote:Joj daj ne laprdaj, bas bi bio na forumu 24 sata da radiš kod svabe.
Znam kako cu te uvjeriti..dojdes kod mene malo...
Guest- Guest
Ja bi vani otišla jedino volontirati ali ne ljudima nego za životinje, ono u neko utočište za gorile, slonove , na Sea shepardima hebat mamu kitolovcima i tako. Ajmo mi Max volontirati :)
2015-08-15
Kayaima dobru došu...voli zivotinje..
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Ja ne zelim nigdje ici vani. Meni je lijepo u Hr.
Ja uopće ne izlazim iz svog dvorišta na teritorij RH. A do birca imam međudržavni diplomatski koridor nešto kao Zapadni Berlin-West Germany.
Guest- Guest
Ja sam nakon one jebene platforme zavrsio karijeru po pitanju bilo cega s vodom ispod. Bokte kad prinesem casu vode ustima i ako se zatrese malo povrsina na istoj tjera me na povracanje. Hvali more drz se kraja :D
Guest- Guest
kod kuce je najbolja papica
2014-04-14
Winter is coming wrote:kod kuce je najbolja papica
Najbolja je spiza tamo gdje sam ja. Nema puno toga oko cega cu se otvoreno pohvaliti. Ali kuhati stvarno znam za popizditi dobro :)
Guest- Guest
Aha, jedino ako po noći čuvaš neko skladište.bogomdani wrote:e ebote Kayo..ja imam 8satno radno vrijeme i slobodnu subotu i nedjelju..kaja_333 wrote:Joj daj ne laprdaj, bas bi bio na forumu 24 sata da radiš kod svabe.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Aha, jedino ako po noći čuvaš neko skladište.bogomdani wrote:e ebote Kayo..ja imam 8satno radno vrijeme i slobodnu subotu i nedjelju..kaja_333 wrote:Joj daj ne laprdaj, bas bi bio na forumu 24 sata da radiš kod svabe.
Ja sam neko vrijeme radio kao nocni cuvar. U mrtvacnici u Splitu.
Guest- Guest
Nemoj zezat, a ja bas volim , i more i roniti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam nakon one jebene platforme zavrsio karijeru po pitanju bilo cega s vodom ispod. Bokte kad prinesem casu vode ustima i ako se zatrese malo povrsina na istoj tjera me na povracanje. Hvali more drz se kraja :D
2015-08-15
spiza?jel to onaj neki burek-pizza?MaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:kod kuce je najbolja papica
Najbolja je spiza tamo gdje sam ja. Nema puno toga oko cega cu se otvoreno pohvaliti. Ali kuhati stvarno znam za popizditi dobro :)
Winter is coming-
2014-04-14
Ja sam siroce ......od cimpanze.kaja_333 wrote:Ja bi vani otišla jedino volontirati ali ne ljudima nego za životinje, ono u neko utočište za gorile, slonove , na Sea shepardima hebat mamu kitolovcima i tako. Ajmo mi Max volontirati :)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kaja_333 wrote:Nemoj zezat, a ja bas volim , i more i roniti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam nakon one jebene platforme zavrsio karijeru po pitanju bilo cega s vodom ispod. Bokte kad prinesem casu vode ustima i ako se zatrese malo povrsina na istoj tjera me na povracanje. Hvali more drz se kraja :D
Volim i ja. Ali ne volim ziviti u metalnoj kocki sa gomilom nadrkanih debila oko sebe. Nitko s nikim ne prica. Svi razgovori o istim temama. Sve smrdi,svi slusaju istu glazbu,iste price...bjezi.
Guest- Guest
ne..Kazem Kayo,dojdi mi pa da vis sto zelis..smjestim te kod Menea..dvocimerni stan..dovoljno za nas na par dana..kaja_333 wrote:Aha, jedino ako po noći čuvaš neko skladište.bogomdani wrote:e ebote Kayo..ja imam 8satno radno vrijeme i slobodnu subotu i nedjelju..kaja_333 wrote:Joj daj ne laprdaj, bas bi bio na forumu 24 sata da radiš kod svabe.
Guest- Guest
A dobro, to ti dosadi. Vjerujem.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Nemoj zezat, a ja bas volim , i more i roniti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam nakon one jebene platforme zavrsio karijeru po pitanju bilo cega s vodom ispod. Bokte kad prinesem casu vode ustima i ako se zatrese malo povrsina na istoj tjera me na povracanje. Hvali more drz se kraja :D
Volim i ja. Ali ne volim ziviti u metalnoj kocki sa gomilom nadrkanih debila oko sebe. Nitko s nikim ne prica. Svi razgovori o istim temama. Sve smrdi,svi slusaju istu glazbu,iste price...bjezi.
2015-08-15
Page 24 of 31 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31
Similar topics
» ''Dalija Orešković: ''Ne želim popraviti HDZ, želim ga razmontirati''
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Hrvatica u Beogradu
» Hrvatica merka gajbu u BGD
» Udala se najseksepilnija Hrvatica
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Hrvatica u Beogradu
» Hrvatica merka gajbu u BGD