Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
crvenkasti me ugodno iznenadio sa ovom temom,moram priznati
2014-04-14
tema je dobra,samo ju je Mišamaš zachatao uz sveprisutnu Kayu..
Guest- Guest
nema veze i mi zacatavamo druge teme
2014-04-14
U čemu je problem?kaja_333 wrote:Divno.jastreb wrote:Uostalom znadem jednog 80-godišnjaka koji i danas obilazi nudist.plaže i gleda gole djevojke,kao i prije 35-36 g. kad sam bio mali.
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
tmurno i kisa,i neka vlaga,ko u onoj mochvari gdje zivi za-gor-te-nejbogomdani wrote:tako je..kak je vrijeme kod Tebea?
Winter is coming-
2014-04-14
Rusi i Kinezi dolaze, a Ameri odlaze.
Što će biti sa Šiptarima?
A mi smo odmah poslije njih.
crvenkasti-
2014-04-17
Ameri nikud ne odlaze. Promjena taktike ne znači odlaženje, već smaranje šarana...
Samo bih podsjetio, u SAD-u nije bilo ni ww1 ni ww2. Već 200 godina se ne vode ratovi na njihovom tlu.
Obično dođu pri kraju, kad je sve skoro gotovo...
Samo bih podsjetio, u SAD-u nije bilo ni ww1 ni ww2. Već 200 godina se ne vode ratovi na njihovom tlu.
Obično dođu pri kraju, kad je sve skoro gotovo...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Krezub jarac puši lulu,
siv magarac svira frulu,
za rep liju guska vuče,
šaran leti iznad kuće...
Tko razumije - razumije...
siv magarac svira frulu,
za rep liju guska vuče,
šaran leti iznad kuće...
Tko razumije - razumije...
crvenkasti-
2014-04-17
nece ameri nigdje otici dok ih neko dobro ne naprashi na bojnom polju,a ako budu nastavili ekspanziju prema Rusiji i u sjevernom kineskom moru,to je put ka konfontaciji,imas jos i osjetljivih zarista nekoliko po svijetu,npr Iran,onai ludi izraelci su nafurani da ih zbombaju,danas sutra ako se odluce na takvu avanturu ameri ce ih htjeli ne htjeli morati podrzaticrvenkasti wrote:Rusi i Kinezi dolaze, a Ameri odlaze.
Winter is coming-
2014-04-14
Kako za koga.bogomdani wrote:slijede poučna vremena...
Neki ne izvlače pouku ni iz čega,nego i dalje ližu američke kazane.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jbg ne zna niko sta tacno sljedi,ima tu masu scenarija ali kako je nas pokojni josip govorio nadajmo se miru a spremajmo se za najgore,vec sam zaboravio njegove mudre izreke
2014-04-14
gledah juce Snowpiercer film..prilicno depresivan,jesi ga gledao?jastreb wrote:Kako za koga.bogomdani wrote:slijede poučna vremena...
Guest- Guest
Ne. O čemu se radi? Ima li na netu s prijevodom?bogomdani wrote:gledah juce Snowpiercer film..prilicno depresivan,jesi ga gledao?jastreb wrote:Kako za koga.bogomdani wrote:slijede poučna vremena...
2014-04-22
Ima..radi se o globalnom ekstremnom zatopljavanju i eksperimentu sa posipanjem atmosfere nekim kem spojem..privremeno se sve vraca na normalu,ali odlazi u duboki minus,i svi oblici zivota pogibaju..Spas je nasla grupa ljudi u jednom njukovom vlaku,gdje je kreirana mini zivotna ..kaxe zove..ono samodostatni ...a ebi ga...pocinje fajt onih doli da bi nes postigli..na kraju krajeva cura i jedno dijete iz daljine gleda polarni medo..znak zivota,ili nesto sto ih bude u iducih nekoliko sati popapalo..nismo saznalijastreb wrote:Ne. O čemu se radi? Ima li na netu s prijevodom?bogomdani wrote:gledah juce Snowpiercer film..prilicno depresivan,jesi ga gledao?jastreb wrote:Kako za koga.bogomdani wrote:slijede poučna vremena...
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=nX5PwfEMBM0
Guest- Guest
Previše podsjeća na one sumorne filmove Stivena Kinga,poput one Magle.bogomdani wrote:Ima..radi se o globalnom ekstremnom zatopljavanju i eksperimentu sa posipanjem atmosfere nekim kem spojem..privremeno se sve vraca na normalu,ali odlazi u duboki minus,i svi oblici zivota pogibaju..Spas je nasla grupa ljudi u jednom njukovom vlaku,gdje je kreirana mini zivotna ..kaxe zove..ono samodostatni ...a ebi ga...pocinje fajt onih doli da bi nes postigli..na kraju krajeva cura i jedno dijete iz daljine gleda polarni medo..znak zivota,ili nesto sto ih bude u iducih nekoliko sati popapalo..nismo saznalijastreb wrote:Ne. O čemu se radi? Ima li na netu s prijevodom?bogomdani wrote:gledah juce Snowpiercer film..prilicno depresivan,jesi ga gledao?jastreb wrote:Kako za koga.bogomdani wrote:slijede poučna vremena...
Odvratan film.
2014-04-22
Mist(magla) mi jedan od boljih horrora...
Guest- Guest
Je,ali je kraj odvratan.bogomdani wrote:Mist(magla) mi jedan od boljih horrora...
2014-04-22
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
» Užas: Hrvatska protiv Njemačke i Rusije
» Europske zrakoplovne kompanije protiv Kine: "Može letjeti iznad Rusije, velika ekonomska prednost"
» Užas: Njemačka se priprema za rat protiv Rusije nakon što Ukrajina padne
» Strava i užas na Baniji
» Užas: Hrvatska protiv Njemačke i Rusije
» Europske zrakoplovne kompanije protiv Kine: "Može letjeti iznad Rusije, velika ekonomska prednost"
» Užas: Njemačka se priprema za rat protiv Rusije nakon što Ukrajina padne
» Strava i užas na Baniji
Page 5 of 7