Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
Samo hrabro.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/bidenov-glavni-diplomata-amerika-ce-graditi-front-protiv-rusije-kine-i-irana/210119076
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/bidenov-glavni-diplomata-amerika-ce-graditi-front-protiv-rusije-kine-i-irana/210119076
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
Kaj bu protiv Kine?
Pa njegovi su redom umreženi s kineskim kapitalom?
Pivo i kokice.
Pa njegovi su redom umreženi s kineskim kapitalom?
Pivo i kokice.
Guest- Guest
Nisu ni došli na vlast već su se povampirili.
2014-04-11
Hahaha alpha omega na aparatima
BTW navijam za Rusiju i Iran
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ovo je sve administracija koja je tribala doć kad je išla Hillary osvojit Kaptol i sad četiri godine nisu ništa glođali pa su žedni krivi. Moraju se sad namirit odma. Ko vampiri neki.
2014-04-11
Trump je bio anomalija. Pomirio je hrpu zemalja sa Izraelom, nije pokrenuo niti jedan novi rat, izbjegao je par sukoba, rekordna američka ekonomija, standard radničke klase rasta brže od standarda top 1% prvi put za vrijeme njegova mandata... Ali ta vremena su iza nas, riješili su se "opasnog luđaka", Amerika se vraća na stari kolosijek
Već desetljećima ste u nekakvim frontovima protiv Rusije, Kine i Irana pa nam ništ nemrete. :PAssadNaPodmornici wrote:Hahaha alpha omega na aparatima
ja navijam za Iran kada je Biden i Obama i Bush na vlasti.. sve vlasti osim Trumpa.. tako da nema straha za vas, ja sam jedan od vas
Tipujem da ce prve rakete pasti recimo naaaaa....somaliju..moraju osvetit pad crnog jastreba.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Ovo je sve administracija koja je tribala doć kad je išla Hillary osvojit Kaptol i sad četiri godine nisu ništa glođali pa su žedni krivi. Moraju se sad namirit odma. Ko vampiri neki.
Ovo je više-manje Obamin 3. mandat.
Potpuno ista ekipa, koja se i nije proslavila...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
DC je pred inaguraciju Bidena ratna zona...
Istovremeno govore kako se Putin plaši naroda :D
2018-04-10
neki novinar na CNNu ili nekoj sličnoj verziji fake vijesti, rekao da nesmiju vjerovati bijelim vojnicima, da je većina njih glasovala za trumpa, da možda odluče na dan inaguracije izvesti državni udar ili likvidirati bidena :D
Da nema tebe ne bi imao pojma sto se desava u jem(b)eriki...daleko jeAssadNaPodmornici wrote:neki novinar na CNNu ili nekoj sličnoj verziji lažnih vijesti, rekao je da nesmiju vjerovati bijelim vojnicima, da je većina njih glasovala za trumpu, da možda odluči na dan inaguracije izvesti državni udar ili likvidirati bidena: D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:neki novinar na CNNu ili nekoj sličnoj verziji fake vijesti, rekao da nesmiju vjerovati bijelim vojnicima, da je većina njih glasovala za trumpa, da možda odluče na dan inaguracije izvesti državni udar ili likvidirati bidena :D
Pa kreće sad reforma policije i nacionalne garde protiv desno ekstremnih elemanata :)
2018-04-10
PA nek naprave vojsku od samih crncuga i latinosaAssadNaPodmornici wrote:neki novinar na CNNu ili nekoj sličnoj verziji fake vijesti, rekao da nesmiju vjerovati bijelim vojnicima, da je većina njih glasovala za trumpa, da možda odluče na dan inaguracije izvesti državni udar ili likvidirati bidena :D
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Moraš navijati i kad budemo hostile prema ostalima. Prima npr. ćifutima, Ukrima, itd.., uvik moraš biti na našoj strani da bu bija jedan od nas. :PAssadNaPodmornici wrote:ja navijam za Iran kada je Biden i Obama i Bush na vlasti.. sve vlasti osim Trumpa.. tako da nema straha za vas, ja sam jedan od vas
za ćifke mi se jebe,AlfaOmega wrote:Moraš navijati i kad budemo hostile prema ostalima. Prima npr. ćifutima, Ukrima, itd.., uvik moraš biti na našoj strani da bu bija jedan od nas. :PAssadNaPodmornici wrote:ja navijam za Iran kada je Biden i Obama i Bush na vlasti.. sve vlasti osim Trumpa.. tako da nema straha za vas, ja sam jedan od vas
Ukrainci su mi simpatični..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Vec je imaju ali nemaju pojma da je tu.Ringo10 wrote:PA nek naprave vojsku od samih crncuga i latinosaAssadNaPodmornici wrote:neki novinar na CNNu ili nekoj sličnoj verziji fake vijesti, rekao da nesmiju vjerovati bijelim vojnicima, da je većina njih glasovala za trumpa, da možda odluče na dan inaguracije izvesti državni udar ili likvidirati bidena :D
omni-
2014-04-12
Ti si uvik govorija da onaj Pompeo ne valja ništ, zamira si mu kaj je protiv Irana, Kine, Rusije, itd... i da namirno samo opstruira krampu.AssadNaPodmornici wrote:za ćifke mi se jebe,AlfaOmega wrote:Moraš navijati i kad budemo hostile prema ostalima. Prima npr. ćifutima, Ukrima, itd.., uvik moraš biti na našoj strani da bu bija jedan od nas. :PAssadNaPodmornici wrote:ja navijam za Iran kada je Biden i Obama i Bush na vlasti.. sve vlasti osim Trumpa.. tako da nema straha za vas, ja sam jedan od vas
Ukrainci su mi simpatični..
E vidi šupka kaj je izjavija:
https://usanewssite.com/news/secretary-of-state-mike-pompeos-departing-message-to-the-us-is-that-multiculturalism-is-not-who-america-is/
:DD
AlfaOmega wrote:Moraš navijati i kad budemo hostile prema ostalima. Prima npr. ćifutima, Ukrima, itd.., uvik moraš biti na našoj strani da bu bija jedan od nas. :PAssadNaPodmornici wrote:ja navijam za Iran kada je Biden i Obama i Bush na vlasti.. sve vlasti osim Trumpa.. tako da nema straha za vas, ja sam jedan od vas
Opet serete i ''kidišete'' na Izrael.
A kad dobijete po pički od njih onda onda se skroz uneredite.
Nikaj iz povijesti niste naučili.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Amerika nakon Rusije i Irana otvara novi front s Kinom!
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Saudijski imami proglasili džihad protiv Asada, Rusije i Irana
» Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
» Mađarska: Blokirat ćemo EU sankcije protiv Kine
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Saudijski imami proglasili džihad protiv Asada, Rusije i Irana
» Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
» Mađarska: Blokirat ćemo EU sankcije protiv Kine
Page 1 of 2