Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
Mislim prestrašnomichaellcmacha wrote:ma taj svetozar mi je najjači lik na forumu od postanka.... jebeš crvenkastog to je pizda koja je pobjegla glavom bez obzira, pod babinom pregačom.... ali ovaj bezlik, to mater more roditi samo omaškom.... takvu patologiju teško je uopće shvatiti.... burzovni mešetar, vikend manhatan man, preprodavač zlatnih poluga, pokusni vozač formule 1, pod zadnje expres manager u audiju koji u svojoj menzi ručava sa turkinjom kojoj je iako je odlična radnica ali i zajebana prznica i svađalica uredio da dobije otkaz i to samo sa 2 ciljano usmjerena poziva... telefonska jel.... to treba jebat u mozak mutavi jer kakav moraš biti debil u mozgu da uopće ideš izmišljati takve debilane, a u stvari sjediš negdje u vojvodini i zoblješ klip kukuruza i sliniš prek kompa nad balavicama koje svako malo puknu obnaženi selfie, onako iz dosade i gluposti, a mrcina od 5 i po banki slini nad njima....kaja_333 wrote:A jadan ti , crveni je sada vec samo otužan likbogomdani wrote:Crveni ebe..ne vadi...
Naravno i ti s njim.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
gle debilko u samo 24 sata popio si šljagu od 4 forumašice.... naravno to nije slučajno.... popio bi i više al im je lakše te ignorirat... ja te pak volim ishoblat ovak popodne dok odmaram pumpu u hladu... ;)bogomdani wrote:Mišamaš..glup si ko kurac i tu nikakva pištolj skola ne pomaze..sirov si genetski materijal,ne poznajes finese komunikacije,zezanciju,opustenost..iskompleksiran si necim,a ebi ga..pa ovdje oslobadjas svoje frustracije..eno ima tema,neki chat,tu normalni divane sa curama i opustaju se,drugi pricaju o geopolitici,a samo ti kao nabrijano ljuto pseto samo cekas kom ces skociti za vrat..haj se malo dovedi u red..grickaj nes iz bašće sto opusta tijelo i smiruje dušu..jel..michaellcmacha wrote:ma napuši se i ti njemu a i on tebi, s obzirom da ste obojica deficitarni.... jedino što ti svako malo priznaš a on ko pizda, što ne čudi, i tu falingu pokušava prikriti.... ;)bogomdani wrote:Kayo..crveni ima vise u glavi i bolje to koristi,nego cijela vasa quasidesna postava..naizmjenice vas nabada na Kitu i smije vam se,tiskajuci grcevite komentare iz vasih uspanicenih umova....kaja_333 wrote:A jadan ti , crveni je sada vec samo otužan likbogomdani wrote:Crveni ebe..ne vadi...
Naravno i ti s njim.
Ja,pa naravno,posto ne drzim stranu kockastoglavih tutleka,moram biti svrstan u neprijatelja i popljuvan..
2015-08-08
Je, genijalan je sa ovim sumanutim traženjem vjekovnih srpskih prijatelja s kojima ce pobjediti a mi ćemo biti ljubomorni. To je vec otužno.bogomdani wrote:Kayo..crveni ima vise u glavi i bolje to koristi,nego cijela vasa quasidesna postava..naizmjenice vas nabada na Kitu i smije vam se,tiskajuci grcevite komentare iz vasih uspanicenih umova....kaja_333 wrote:A jadan ti , crveni je sada vec samo otužan likbogomdani wrote:Crveni ebe..ne vadi...
Naravno i ti s njim.
Ja,pa naravno,posto ne drzim stranu kockastoglavih tutleka,moram biti svrstan u neprijatelja i popljuvan..
I s tobom koji se tome veseliš jer on je kao nama nešto napokostio, mos mislit..
2015-08-15
čudi me kak mu razbojnica to nije skresala... taman se razotkrio na temi o porukama na austrijskom aerodromu.... pa naravno da je prestrašno.... iz svakog mu upisa vidiš da se radi o stoki bez imalo karaktera... e al on bi se malo zekio, ko i turci ne voli da sve ide u javnost.... ;)kaja_333 wrote:Mislim prestrašnomichaellcmacha wrote:ma taj svetozar mi je najjači lik na forumu od postanka.... jebeš crvenkastog to je pizda koja je pobjegla glavom bez obzira, pod babinom pregačom.... ali ovaj bezlik, to mater more roditi samo omaškom.... takvu patologiju teško je uopće shvatiti.... burzovni mešetar, vikend manhatan man, preprodavač zlatnih poluga, pokusni vozač formule 1, pod zadnje expres manager u audiju koji u svojoj menzi ručava sa turkinjom kojoj je iako je odlična radnica ali i zajebana prznica i svađalica uredio da dobije otkaz i to samo sa 2 ciljano usmjerena poziva... telefonska jel.... to treba jebat u mozak mutavi jer kakav moraš biti debil u mozgu da uopće ideš izmišljati takve debilane, a u stvari sjediš negdje u vojvodini i zoblješ klip kukuruza i sliniš prek kompa nad balavicama koje svako malo puknu obnaženi selfie, onako iz dosade i gluposti, a mrcina od 5 i po banki slini nad njima....kaja_333 wrote:A jadan ti , crveni je sada vec samo otužan likbogomdani wrote:Crveni ebe..ne vadi...
Naravno i ti s njim.
2015-08-08
I sve ovo vaše papčarenje da userete potencijalno zanimljivu temu,radi toga jer je crvenkasti otvorio??
Dakle,Kayo za tebe ne znam,vjerovatno nemas nes pametnije raditi,ali na -mišamaša racunam da ce i dalje braniti RH od VelikoCrvenkaste Opasnosti...
Dakle,Kayo za tebe ne znam,vjerovatno nemas nes pametnije raditi,ali na -mišamaša racunam da ce i dalje braniti RH od VelikoCrvenkaste Opasnosti...
Guest- Guest
A sta je izvodio na toj temi, slinio opet nad maloljetnicama ?michaellcmacha wrote:čudi me kak mu razbojnica to nije skresala... taman se razotkrio na temi o porukama na austrijskom aerodromu.... pa naravno da je prestrašno.... iz svakog mu upisa vidiš da se radi o stoki bez imalo karaktera... e al on bi se malo zekio, ko i turci ne voli da sve ide u javnost.... ;)kaja_333 wrote:Mislim prestrašnomichaellcmacha wrote:ma taj svetozar mi je najjači lik na forumu od postanka.... jebeš crvenkastog to je pizda koja je pobjegla glavom bez obzira, pod babinom pregačom.... ali ovaj bezlik, to mater more roditi samo omaškom.... takvu patologiju teško je uopće shvatiti.... burzovni mešetar, vikend manhatan man, preprodavač zlatnih poluga, pokusni vozač formule 1, pod zadnje expres manager u audiju koji u svojoj menzi ručava sa turkinjom kojoj je iako je odlična radnica ali i zajebana prznica i svađalica uredio da dobije otkaz i to samo sa 2 ciljano usmjerena poziva... telefonska jel.... to treba jebat u mozak mutavi jer kakav moraš biti debil u mozgu da uopće ideš izmišljati takve debilane, a u stvari sjediš negdje u vojvodini i zoblješ klip kukuruza i sliniš prek kompa nad balavicama koje svako malo puknu obnaženi selfie, onako iz dosade i gluposti, a mrcina od 5 i po banki slini nad njima....kaja_333 wrote:A jadan ti , crveni je sada vec samo otužan likbogomdani wrote:Crveni ebe..ne vadi...
Naravno i ti s njim.
2015-08-15
To je ono sto kazem Kayo..zaebaje vas,a vi se odmah zgrcili..kaja_333 wrote:Je, genijalan je sa ovim sumanutim traženjem vjekovnih srpskih prijatelja s kojima ce pobjediti a mi ćemo biti ljubomorni. To je vec otužno.bogomdani wrote:Kayo..crveni ima vise u glavi i bolje to koristi,nego cijela vasa quasidesna postava..naizmjenice vas nabada na Kitu i smije vam se,tiskajuci grcevite komentare iz vasih uspanicenih umova....kaja_333 wrote:A jadan ti , crveni je sada vec samo otužan likbogomdani wrote:Crveni ebe..ne vadi...
Naravno i ti s njim.
I s tobom koji se tome veseliš jer on je kao nama nešto napokostio, mos mislit..
Guest- Guest
ma klasika, krelac podržava spolno općenje sa djecom neovisno koje dobi i onda usput negdje pokupio sličicu neke klinke i s tom slikom potkrepljuje svoje teze.... ma ono, stoka, kako rekoh bez karaktera....kaja_333 wrote:A sta je izvodio na toj temi, slinio opet nad maloljetnicama ?michaellcmacha wrote:čudi me kak mu razbojnica to nije skresala... taman se razotkrio na temi o porukama na austrijskom aerodromu.... pa naravno da je prestrašno.... iz svakog mu upisa vidiš da se radi o stoki bez imalo karaktera... e al on bi se malo zekio, ko i turci ne voli da sve ide u javnost.... ;)kaja_333 wrote:Mislim prestrašnomichaellcmacha wrote:ma taj svetozar mi je najjači lik na forumu od postanka.... jebeš crvenkastog to je pizda koja je pobjegla glavom bez obzira, pod babinom pregačom.... ali ovaj bezlik, to mater more roditi samo omaškom.... takvu patologiju teško je uopće shvatiti.... burzovni mešetar, vikend manhatan man, preprodavač zlatnih poluga, pokusni vozač formule 1, pod zadnje expres manager u audiju koji u svojoj menzi ručava sa turkinjom kojoj je iako je odlična radnica ali i zajebana prznica i svađalica uredio da dobije otkaz i to samo sa 2 ciljano usmjerena poziva... telefonska jel.... to treba jebat u mozak mutavi jer kakav moraš biti debil u mozgu da uopće ideš izmišljati takve debilane, a u stvari sjediš negdje u vojvodini i zoblješ klip kukuruza i sliniš prek kompa nad balavicama koje svako malo puknu obnaženi selfie, onako iz dosade i gluposti, a mrcina od 5 i po banki slini nad njima....kaja_333 wrote:
A jadan ti , crveni je sada vec samo otužan lik
Naravno i ti s njim.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A vidjela sam, rasni primjerci od 12, 13 godina. Bolesnik.
2015-08-15
ne debilko, nisi prošo, i sad ti je sve s druge strane bande ko kec na asa... al opet fališ jer tog čejena boli kiki za tebe, on ti je zapamtio da si se hvaliO kako si sa štajerom rokao srpske mladiće rame uz rame sa ostalom ustašijom....čak štoviše ti bi se kao primjer zavrtio živ na vrtalu uz grijalicu ako ne uz otvoreni plaMEN....;)bogomdani wrote:To je ono sto kazem Kayo..zaebaje vas,a vi se odmah zgrcili..kaja_333 wrote:Je, genijalan je sa ovim sumanutim traženjem vjekovnih srpskih prijatelja s kojima ce pobjediti a mi ćemo biti ljubomorni. To je vec otužno.bogomdani wrote:Kayo..crveni ima vise u glavi i bolje to koristi,nego cijela vasa quasidesna postava..naizmjenice vas nabada na Kitu i smije vam se,tiskajuci grcevite komentare iz vasih uspanicenih umova....kaja_333 wrote:A jadan ti , crveni je sada vec samo otužan likbogomdani wrote:Crveni ebe..ne vadi...
Naravno i ti s njim.
2015-08-08
https://www.youtube.com/watch?v=_QA_szN3_ug
2014-04-14
Vis a vis Bogdana....
To što on voli mlade djevojke (i ima uspjeha sa njima) to je samo znak njegove vitalnosti i živahnosti,te ljubavi prama životu i životnim užicima.
Zarbi trebao biti kao onaj Henok koji mrzi seks i smatra ga đavoljom rabotom?
Zar bi trebao okretati glavu od prirodnih ljepota i prolaziti pored divnih stabala,a ne ubrati niti jednu jabuku?
Ma hajte molim vas!
Pogotovo ti ,Kajo. Kao da ti ne voliš uživati u čarima noći.
To što on voli mlade djevojke (i ima uspjeha sa njima) to je samo znak njegove vitalnosti i živahnosti,te ljubavi prama životu i životnim užicima.
Zar bi trebao okretati glavu od prirodnih ljepota i prolaziti pored divnih stabala,a ne ubrati niti jednu jabuku?
Ma hajte molim vas!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ameroliberali i amerovehabije na aparatima :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa nek bere jabuke koje si ti svojevremeno postao... ;)... one rutavice od pupka do koljena a ne da slini nad djecom...jastreb wrote:Vis a vis Bogdana....
Ma hajte molim vas!
2015-08-08
Je ima, na lažnom profilu na kojem ima 13 godina.jastreb wrote:Vis a vis Bogdana....
To što on voli mlade djevojke (i ima uspjeha sa njima)
Nemam ništa protiv sexa ali protiv sexa s djecom imam. Slinavljenje na 12 godisnjakinjama za koje pise da su rasni primjerci mi je naprosto odvratno.
2015-08-15
Tako svi kozojebi rezoniraju ;PWinter is coming wrote:winter ne vjeruje u genetiku
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
kamo sreće da naleti na spojak sa nečijim ocem pa da mu čovjek poravna i istegne te kralješke što ih je zgurio sjedeći u managerskoj stolici u sjedištu audija, i žderući u radničkoj menzi u predgrađu stutgarta.... ;)... svojoj menzi jel....kaja_333 wrote:Je ima, na lažnom profilu na kojem ima 13 godina.jastreb wrote:Vis a vis Bogdana....
Nemam ništa protiv sexa ali protiv sexa s djecom imam. Slinavljenje na 12 godisnjakinjama za koje pise da su rasni primjerci mi je naprosto odvratno.
2015-08-08
Ah,sad smo svi pomalo jalni na Bogdana i njegove uspjehe sa djevojkama,pa mu malo podmećemo pedofiliju i slične nastranosti.michaellcmacha wrote:kamo sreće da naleti na spojak sa nečijim ocem pa da mu čovjek poravna i istegne te kralješke što ih je zgurio sjedeći u managerskoj stolici u sjedištu audija, i žderući u radničkoj menzi u predgrađu stutgarta.... ;)... svojoj menzi jel....kaja_333 wrote:Je ima, na lažnom profilu na kojem ima 13 godina.jastreb wrote:Vis a vis Bogdana....
A kada je na onom forumu Marcelo izjavio (u prepisci sa Provokatorom) kako bi radije dao 15-godišnjakinji nego 30-godišnjakinji da mu obavi određenu radnju,onda ga niste napadali,a kamo li kidisali na nj,kao na sirotog Bogdana.
Bogdan,je ,kao što rekoh,živahni mladić,koji ne propušta uživanje u zemaljskim blagima i možda se malo i hvali,i pomalo nadodaje,kao neki ufurani guslar,ali to je znak potpune duševne vitalnosti (i tjelesne dakako) i on ne spada u kategoriju opterećenu godinama.
Njega jedna bora na čelu,podočnjaci ili po koja sjedina neće omesti da hodi svojim utabanim stazama.
Uostalom znadem jednog 80-godišnjaka koji i danas obilazi nudist.plaže i gleda gole djevojke,kao i prije 35-36 g. kad sam bio mali.
Čovjek je živahan i čio,i eto tajne duga života i dobra zdravlja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
2014-04-14
Divno.jastreb wrote:
Uostalom znadem jednog 80-godišnjaka koji i danas obilazi nudist.plaže i gleda gole djevojke,kao i prije 35-36 g. kad sam bio mali.
2015-08-15
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
» Užas: Hrvatska protiv Njemačke i Rusije
» Europske zrakoplovne kompanije protiv Kine: "Može letjeti iznad Rusije, velika ekonomska prednost"
» Užas: Njemačka se priprema za rat protiv Rusije nakon što Ukrajina padne
» Strava i užas na Baniji
» Užas: Hrvatska protiv Njemačke i Rusije
» Europske zrakoplovne kompanije protiv Kine: "Može letjeti iznad Rusije, velika ekonomska prednost"
» Užas: Njemačka se priprema za rat protiv Rusije nakon što Ukrajina padne
» Strava i užas na Baniji
Page 4 of 7