Strava i užas na Baniji
Page 1 of 1
Strava i užas na Baniji
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/rafalima-po-banovini-citavu-noc-na-derneku-su-roktale-strojnice-1115649/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Strava i užas na Baniji
Ajmeeeee! Gdje je sinoć bio VSD? Biće pija i ždera sa onin Srbinom koji je radija u Končaru.
2014-04-22
T.- Posts : 17557
2014-04-14
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
banovina, kordun, bukovica, istočna slavonija;
hrvatske no go zone
hrvatske no go zone
2014-04-16
Od kada? Od 1994-te? I Tuđman u svojim "Bespućima" kaže banija i Banijci. Banovina je novoizmišljotina i zato pišem Banija.Totenkopf wrote:Hrvati kažu banovina...
2014-04-22
http://www.hrt.hr/218839/sladana-bukovac/kako-su-mi-ukrali-baniju
2014-04-22
banija spada u medjurjecje, nadamo se da ce se vratit svom izvoru :D
2014-04-11
Bruda...ti si malo tezi debiljastreb wrote:Ajmeeeee! Gdje je sinoć bio VSD? Biće pija i ždera sa onin Srbinom koji je radija u Končaru.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ajde odi se umit. Oči su ti mutne ko Vardar.vuksadinare wrote:Bruda...ti si malo tezi debiljastreb wrote:Ajmeeeee! Gdje je sinoć bio VSD? Biće pija i ždera sa onin Srbinom koji je radija u Končaru.
2014-04-22
Ne stvarno...tvoj post u koem si naveo mene i kako zderem i pijem sa srbinom iz koncara uzgred nije koncar nego elektra i kartamo zajedno preciznije receno iole nema veze sa temom uzgred taj srbin nije sa banije nego iz bos.posavine i susjed mi je...tako da ovo nema veze sa nicim..usput jucer ni pijo ni zderao nego bio na balotamajastreb wrote:Ajde odi se umit. Oči su ti mutne ko Vardar.vuksadinare wrote:Bruda...ti si malo tezi debiljastreb wrote:Ajmeeeee! Gdje je sinoć bio VSD? Biće pija i ždera sa onin Srbinom koji je radija u Končaru.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neki pijani seljober malo pripucao i odmah nastalo kolektivno kenjanje u gace od straha.
E moji Hrvati na sta ste spali.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
NIšta nije točno. Evo komentar čovjeka iz Dvora,koji je upućen u situaciju.Ringo10 wrote:Neki pijani seljober malo pripucao i odmah nastalo kolektivno kenjanje u gace od straha.
Tomislav Jozić ·
Policijska škola "Josip Jović"
Hahahahaha ljudski primitivizam.
Ljudi koji nisu ni vidjeli Dvor ni na karti RH, komentiraju događaje u Dvoru, drago mi je da je ova Lijepa naša puna tako pametnih i sposobnih ljudi koji pomoću jednog izmišljenog članka u tamo nekom nebitnom dnevno.hr postaju veliki Hrvati, jer oni na osnovi istog članka ZNAJU kako je u Dvoru. Dođite i vidite kako je u Dvoru, vidite kako se Hrvati i Srbi "mrze", a nakon toga poklopite se ušima i vratite se u svoje špilje iz kojih ste izašli, jer samo glupi ljudi mogu tako slijepo vjerovati tkz. novinarima koji će sve napisati samo da se njihovi članci čitaju.
Autorica ovog članka nije dostojna moje domovine, moje lijepe Republike Hrvatske.
2014-04-22
Similar topics
» Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» anemični sociopata 365 dana nakon potresa na baniji
» Na potresom pogođenoj Baniji stigla i Scientološka crkva
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» anemični sociopata 365 dana nakon potresa na baniji
» Na potresom pogođenoj Baniji stigla i Scientološka crkva