Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Strava i užas: ujedinjenje Kine i Rusije protiv SAD
Je,ali je kraj odvratan.bogomdani wrote:Mist(magla) mi jedan od boljih horrora...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čekaj,misliš li na Carpertnerov film Magla,ili onaj čija se radnja zbiva u onom supermarketu?jastreb wrote:Je,ali je kraj odvratan.bogomdani wrote:Mist(magla) mi jedan od boljih horrora...
2014-04-22
scenaris ga je dotjera do brutalne hiperreale..kao da ne gledas film nego sudjelujes,tamo si,a to je ono od cega se jezis..jastreb wrote:Je,ali je kraj odvratan.bogomdani wrote:Mist(magla) mi jedan od boljih horrora...
Guest- Guest
u supermarketu..tajjastreb wrote:Čekaj,misliš li na Carpertnerov film Magla,ili onaj čija se radnja zbiva u onom supermarketu?jastreb wrote:Je,ali je kraj odvratan.bogomdani wrote:Mist(magla) mi jedan od boljih horrora...
Guest- Guest
Na taj sam i ja mislio. Odličan početak i zaplet,ali rasplet i kraj mi je užasavajuć i morbidan.bogomdani wrote:u supermarketu..tajjastreb wrote:Čekaj,misliš li na Carpertnerov film Magla,ili onaj čija se radnja zbiva u onom supermarketu?jastreb wrote:Je,ali je kraj odvratan.bogomdani wrote:Mist(magla) mi jedan od boljih horrora...
Najodvratnija scena mi je ona kad se vozikaju autom i gledaju one zvijeri i nepodobe uz onu užasnu glazbenu podlogu.
2014-04-22
Evo ova:
https://www.youtube.com/watch?v=irsMogywHR0
https://www.youtube.com/watch?v=irsMogywHR0
2014-04-22
jesam,sranje,jesi primjetio da masu americkih sranja od filmova ima tu neku primjesu kanibalizma,a to mi se gadi,ne volim vidjeti ni cuti gdje neko jede ljudsko mesobogomdani wrote:gledah juce Snowpiercer film..prilicno depresivan,jesi ga gledao?jastreb wrote:Kako za koga.bogomdani wrote:slijede poučna vremena...
Neki ne izvlače pouku ni iz čega,nego i dalje ližu američke kazane.
Winter is coming-
2014-04-14
e..e..upravo to..scenarij savrseno odradjen..
Guest- Guest
ma sranje,vlak koji ide vjecno a nema rezervne djelove pa neka djeca moraju biti umjesto djelova,sranje nevidjeno,zali boze sto sam to gledao.nego jesi pogledao Rise of the Empire?bogomdani wrote:e..e..upravo to..scenarij savrseno odradjen..
Winter is coming-
2014-04-14
govorim o filmu Mist..Winter is coming wrote:ma sranje,vlak koji ide vjecno a nema rezervne djelove pa neka djeca moraju biti umjesto djelova,sranje nevidjeno,zali boze sto sam to gledao.nego jesi pogledao Rise of the Empire?bogomdani wrote:e..e..upravo to..scenarij savrseno odradjen..
Guest- Guest
ja mislio Snowpiercer
2014-04-14
snowpiercer je samo depresivan film..nis posebno previse..pogledaj film The forest..u japanu se dogadja..
Guest- Guest
jeli neki akcioni?
2014-04-14
ma jebemti horore
2014-04-14
Ja najviše volim klasiku. Naročito westerne.
Ona jednostavna radnja,puno mrtvih,a nigdje krvi. Viteška borba i shvaćanja,a uz to i prelijepi pejsaži.
Ona jednostavna radnja,puno mrtvih,a nigdje krvi. Viteška borba i shvaćanja,a uz to i prelijepi pejsaži.
2014-04-22
I odlična glazba.
kao u filmu OK coral.
https://www.youtube.com/watch?v=ZqyiRwlLa80
kao u filmu OK coral.
https://www.youtube.com/watch?v=ZqyiRwlLa80
2014-04-22
nista bez starih dobrih westerna uz njih sam odrastao,mada moram priznati volim pogledati i neki dobar naucno fantasticni film,akcioni,komediju pa cak i horor ali rijedje,ne volim neke duhove,vjestice,vampire i te gluposti,a najgluplje mi je kad snime neki film koji je niti film niti crtani,ono teska debilana.jastreb wrote:Ja najviše volim klasiku. Naročito westerne.
Winter is coming-
2014-04-14
BOOOOO..!!!!Winter is coming wrote:nista bez starih dobrih westerna uz njih sam odrastao,mada moram priznati volim pogledati i neki dobar naucno fantasticni film,akcioni,komediju pa cak i horor ali rijedje,ne volim neke duhove,vjestice,vampire i te gluposti,a najgluplje mi je kad snime neki film koji je niti film niti crtani,ono teska debilana.jastreb wrote:Ja najviše volim klasiku. Naročito westerne.
Guest- Guest
eh da nestrpljivo ocekujem Avatar 2 ,stvarno dobar sci fi movie
2014-04-14
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bidenov glavni diplomata : Gradit ćemo front protiv Rusije, Kine i Irana
» Užas: Hrvatska protiv Njemačke i Rusije
» Europske zrakoplovne kompanije protiv Kine: "Može letjeti iznad Rusije, velika ekonomska prednost"
» Užas: Njemačka se priprema za rat protiv Rusije nakon što Ukrajina padne
» Strava i užas na Baniji
» Užas: Hrvatska protiv Njemačke i Rusije
» Europske zrakoplovne kompanije protiv Kine: "Može letjeti iznad Rusije, velika ekonomska prednost"
» Užas: Njemačka se priprema za rat protiv Rusije nakon što Ukrajina padne
» Strava i užas na Baniji
Page 6 of 7